ova konjina je bila premijer
Page 1 of 1
ova konjina je bila premijer
http://www.vecernji.hr/zanimljivosti/jurkotic-podvalio-bivsem-premijeru-mr-milanovic-ovdje-mark-russinovich-microsoft-imamo-prijedlog-za-vas-1143427
prestrašno
makar doduše i takav glup i lijen kakav je već bio je bio manje ogavan od junckerovog ćuke
prestrašno
makar doduše i takav glup i lijen kakav je već bio je bio manje ogavan od junckerovog ćuke
marcell..nema druge nego okupiti ekipu odabranu i u rusenje plenkiaj dok ej jos vrijeme...sve je vise nervozniji,izgubljeniji sve vise vjeruje samo svom doabranom drustvu u hdz-u..i treba to iskoristiti..bar si ti viđeniji novinar među plenkijevom oporbom unutar hdz-a
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: ova konjina je bila premijer
vuksadinare wrote:marcell..nema druge nego okupiti ekipu odabranu i u rusenje plenkiaj dok ej jos vrijeme...sve je vise nervozniji,izgubljeniji sve vise vjeruje samo svom doabranom drustvu u hdz-u..i treba to iskoristiti..bar si ti viđeniji novinar među plenkijevom oporbom unutar hdz-a
nije još ni vrijeme za rušenje plenkija, ali bankrot države je blizu ako provedu ovo što kane s inom
pa bas zato...vidis da lik prijeti..'ajde picke navalite...ja sam izabran od boga..'...sto pokazuje njegovu slabost i to veliku...iz određenih krugova u hdz-u sam cuo da se sve vise okruzuje ljudima kojima jedino vjeruje kao dalicka,steir,maric....a da sa drugima tu i tamo nesto poprica..ali najvise vremena provodi u tom drustvu....vasu odavno nisu vidjeli sa plenkijem u nekom duzem razgovoru i druzenju..cak ga gotovo i nije branio od napada mostovaca kad je vodio sjednicu sabora za razliku recimo od reineramarcellus wrote:vuksadinare wrote:marcell..nema druge nego okupiti ekipu odabranu i u rusenje plenkiaj dok ej jos vrijeme...sve je vise nervozniji,izgubljeniji sve vise vjeruje samo svom doabranom drustvu u hdz-u..i treba to iskoristiti..bar si ti viđeniji novinar među plenkijevom oporbom unutar hdz-a
nije još ni vrijeme za rušenje plenkija, ali bankrot države je blizu ako provedu ovo što kane s inom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
provocator-
2015-08-11
milanović haker...
– Ja to (filmove) gledam na piratskim aplikacijama, ne bih to smio reć' – kazao je Milanović i nabrojio aplikacije, na što ga je Jurkotić, odnosno Russinovich, upozorio da je to kažnjivo.
– A što ako to nije moja aplikacija, nije moj iPad?
onda nije kažnjivo ako ništa nije tvoje...
– Ja to (filmove) gledam na piratskim aplikacijama, ne bih to smio reć' – kazao je Milanović i nabrojio aplikacije, na što ga je Jurkotić, odnosno Russinovich, upozorio da je to kažnjivo.
– A što ako to nije moja aplikacija, nije moj iPad?
onda nije kažnjivo ako ništa nije tvoje...
marcellus wrote:vuksadinare wrote:marcell..nema druge nego okupiti ekipu odabranu i u rusenje plenkiaj dok ej jos vrijeme...sve je vise nervozniji,izgubljeniji sve vise vjeruje samo svom doabranom drustvu u hdz-u..i treba to iskoristiti..bar si ti viđeniji novinar među plenkijevom oporbom unutar hdz-a
Pa onda i jest vrijeme
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Milanović je kreten.
Eto,ja ću uvijek za kretena reći da je kreten,dok će unaj iz SLO za Plenkija i dalje tvrditi da se radi o gospodinu par excellance.
Eto,ja ću uvijek za kretena reći da je kreten,dok će unaj iz SLO za Plenkija i dalje tvrditi da se radi o gospodinu par excellance.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kreten bez posla, popadali mu kriteriji pa se ulovio na baketinu. da je premijer kurac bi ga zajebalo...
a vidi ovog kretena
a vidi ovog kretena
Vrati nam se Zoki...Sve ti je oprošteno...Dobiješ i privatni avion za otići na kurabe i sve...Naći će se bijelog, smeđeg, ma što treba...
darth_vader-
2014-04-17
More, od tvojih para...ja mu samo dajem mikrofonjasambrend wrote:Vrati nam se Zoki...Sve ti je oprošteno...Dobiješ i privatni avion za otići na kurabe i sve...Naći će se bijelog, smeđeg, ma što treba...
2014-04-15
mutava baštarda wrote:kreten bez posla, popadali mu kriteriji pa se ulovio na baketinu. da je premijer kurac bi ga zajebalo...
a vidi ovog kretena
a dobro briselski govorni automat je priča za sebe
» Stjepo Bartulica:'Na zalost premijer nam je ovisnik o Briselu.Ponasa se kao premijer EU,Ukrajine i narusio odnose sa Amerikancima.'
» Koja konjina
» Nema prepotentnijih konjina od nasih tenisaca
» Andrea - Gdje si bila
» Ona je prva bila ovdje!
» Koja konjina
» Nema prepotentnijih konjina od nasih tenisaca
» Andrea - Gdje si bila
» Ona je prva bila ovdje!
Page 1 of 1