Plenković stigao u Davos
Page 1 of 1
Plenković stigao u Davos
Hrvatski premijer Andrej Plenković započeo je .....
http://www.tportal.hr/biznis/politika-i-ekonomija/460840/Plenkovic-stigao-u-Davos-hoce-li-ipak-razgovarati-s-Vucicem.html
......................
da ne duljim :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Plenković stigao u Davos
jbte koji ej taj davos selendra, em visoko em zima em skupo em rupa, jedino ima jebenoskupe i luks hotele
Kog' se bojis vise, Boga, sultana il' vezira?
Boga malo, sultana nimalo a vezira ko dorata moga.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ovdje bi se moglo štogod reći, čisto psihoanalitički....
2015-08-06
U razgovoru s gruzijskim premjerom Plenković je izrazio potporu težnjama Gruzije u euroatlantskim integracijama i rješavanju viznog režima za građane Gruzije. Plenković je iznio i iskustva Hrvatske s mirnom reintegracijom okupiranih teritorija, što je problem i Gruzije.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/evo-koja-ce-stajalista-hrvatske-premijer-plenkovic-iznijeti-u-davosu-1143529
..........................
:D :D
http://www.vecernji.hr/hrvatska/evo-koja-ce-stajalista-hrvatske-premijer-plenkovic-iznijeti-u-davosu-1143529
2015-08-06
Pazi samo da mu ovaj iz Gruzije ne iznese iskustva kako Rusi rade razintegraciju.epikur37 wrote:U razgovoru s gruzijskim premjerom Plenković je izrazio potporu težnjama Gruzije u euroatlantskim integracijama i rješavanju viznog režima za građane Gruzije. Plenković je iznio i iskustva Hrvatske s mirnom reintegracijom okupiranih teritorija, što je problem i Gruzije.
Hoce Srbi neki voz da posalju u Davos?
2016-11-17
ni bureka a bogami ni cevapa, jbte a vecera po 50 ojrica u najjeftinijem lokalu, sreca da sam od firme uspio refundirat trosak inace mi placa nebi bila dosta, al sam nasel jednog zagorca pred sam kraj, kuhar, jebeno dobar buncek je radio , hvalio se da mu je kim un svaku drugu vece dolazio na buncekgovinda wrote:i nigdje bureka za kupit...Leviathan2 wrote:jbte koji ej taj davos selendra, em visoko em zima em skupo em rupa, jedino ima jebenoskupe i luks hotele
jebes Davos....bolje je u Ustiprači...Leviathan2 wrote:ni bureka a bogami ni cevapa, jbte a vecera po 50 ojrica u najjeftinijem lokalu, sreca da sam od firme uspio refundirat trosak inace mi placa nebi bila dosta, al sam nasel jednog zagorca pred sam kraj, kuhar, jebeno dobar buncek je radio , hvalio se da mu je kim un svaku drugu vece dolazio na buncekgovinda wrote:i nigdje bureka za kupit...Leviathan2 wrote:jbte koji ej taj davos selendra, em visoko em zima em skupo em rupa, jedino ima jebenoskupe i luks hotele
2016-11-17
govinda wrote:jebes Davos....bolje je u Ustiprači...Leviathan2 wrote:ni bureka a bogami ni cevapa, jbte a vecera po 50 ojrica u najjeftinijem lokalu, sreca da sam od firme uspio refundirat trosak inace mi placa nebi bila dosta, al sam nasel jednog zagorca pred sam kraj, kuhar, jebeno dobar buncek je radio , hvalio se da mu je kim un svaku drugu vece dolazio na buncekgovinda wrote:i nigdje bureka za kupit...Leviathan2 wrote:jbte koji ej taj davos selendra, em visoko em zima em skupo em rupa, jedino ima jebenoskupe i luks hotele
hebla te ustiprača baš si lud :D
2015-08-06
Ustiprača? Poviš Prače.Leviathan2 wrote:dje to bude :D
2016-11-17
...on opet o mirnoj reintegraciji..jebote sto je zapeo za to ko pijan plota...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Plenkovic in Davos: It's important to join 4th Industrial Revolution
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Sve ce to Davos pozlatit
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Davos: kriza srednje klase
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Sve ce to Davos pozlatit
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Davos: kriza srednje klase
Page 1 of 1