Kako je Tito prebacio 70 fabrika iz Srbije u Sloveniju i Hrvatsku
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kako je Tito prebacio 70 fabrika iz Srbije u Sloveniju i Hrvatsku
Još bolje žene.Regoč wrote:Dobre su ustaške kune.Ground Biscuits wrote:pa prihvatili smo i volimo hrvijanske penzije/mirovine vrlo su dobre,pogotovo kad se trose u Srbiji
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kako vam se da raspravljati sa tim cetnicima? Posaljete ih u picku materinu gdje im je i mjesto i zavrsite pricu sa njima. Kao ja sto sam uradio. Evo kako se to radi: cetnici dzango, pizdon i ostali, mars u picku materinu.
2016-11-17
JNA je do kraja osamdesetih postala velikosrbska vojska, a što se očitovalo najkasnije 17. kolovoza 1990. kad je onemogućila slamanje velikosrbske pobune u Kninu. Time je postala dionikom velikosrbske agresije od samoga početka i protiv nje smo ratovali. To što se vi kao pizde ostavili svoje kopilad, vaša je sramota.dzango wrote:Hrvatska nije postojala kao priznata država dok je bila JNA. Posle ste ratovali samo sa Srbima iz Krajine i čekali godinama da vam se Zapad smiluje i omogući da ove pobijete i proterate.Regoč wrote:Hrvatsku nije napala samo srbska nacionalna manjina, srbska manjina bila je tek dio svesrbske agresije. U suzbijanju te agresije, Srbi u Hrvatskoj postali su Srbi u Srbiji. Zapravo su i postigli što im je Vučić obećao: žive u Srbiji.dzango wrote:Ja i kažem da ste ustaške pičketine koje su ratovale sa svojom nacionalnom manjinom uz pomoć Zapada i da danas slavite zločin i proterivanje te manjine kao nacionalni praznik jer nemate ni jedan drugi koji bi slavili. Sem 10. travnja koji slavite u potaji jer ne smete javno.provocator wrote:Dobili ste po pizdi.. Istina!dzango wrote:
Pederska retorika nikada dokazanih jebača. Vi ste jado ratovali sa svojom nacionalnom manjinom i za to su vam bile potrebne godine i pomoć Zapada. Nema veće sramote od naroda od vas.
Pa evo vam smeća, premijer vam je, koje je pohodilo Hrvatsku i tvrdilo kako to nikada više neće biti Hrvatska... Popušili ste kurčinu i opet će ako ustreba.
Nismo mi ratovali s manjinom nego je manjina ratovala s nama ne priznajući državu u kojoj žive i koja je međunarodno priznata. Onda nije bilo druge nego vam dati po pički... I dobili ste porciju. Ako treba dođite po repete.
Idem probati. Četnici dzango, pizdon i ostali, mars u picku materinu.govinda wrote:Kako vam se da raspravljati sa tim cetnicima? Posaljete ih u picku materinu gdje im je i mjesto i zavrsite pricu sa njima. Kao ja sto sam uradio. Evo kako se to radi: cetnici dzango, pizdon i ostali, mars u picku materinu.
Sisaj kurac balija. Kao i do sad.govinda wrote:Kako vam se da raspravljati sa tim cetnicima? Posaljete ih u picku materinu gdje im je i mjesto i zavrsite pricu sa njima. Kao ja sto sam uradio. Evo kako se to radi: cetnici dzango, pizdon i ostali, mars u picku materinu.
vidis da je dobroRegoč wrote:Idem probati. Četnici dzango, pizdon i ostali, mars u picku materinu.govinda wrote:Kako vam se da raspravljati sa tim cetnicima? Posaljete ih u picku materinu gdje im je i mjesto i zavrsite pricu sa njima. Kao ja sto sam uradio. Evo kako se to radi: cetnici dzango, pizdon i ostali, mars u picku materinu.
2016-11-17
šta im fali,u Srbiji su to kao 2 Srpske penzije,ili prodas kucu na nekom selu i kupis nesto u Bg-u,stvarno smo dobro prosli jebote.Regoč wrote:Dobre su ustaške kune.Ground Biscuits wrote:pa prihvatili smo i volimo hrvijanske penzije/mirovine vrlo su dobre,pogotovo kad se trose u Srbiji
Guest- Guest
A cetnici se od toga pocnu nekontrolisano tresti, mahati rukama, nekima i pjena izbije na usta...
2016-11-17
kako su ameri i nato pomogli ustasama protiv 'nenaoruzane nejaci'....proklete ustase i natovci podmuklo udarise na hrabru 'nejac'
https://www.youtube.com/watch?v=B5ABvtQt60w
https://www.youtube.com/watch?v=B5ABvtQt60w
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Niste ratovali. Napali ste vojsku iz cele YU koja se zatekla na redovnom odsluženju vojnog roka. Kada je Zapad naterao JNA na povlačenje, ostali su samo lokalni Srbi. Protiv njih ste ratovali.Regoč wrote:JNA je do kraja osamdesetih postala velikosrbska vojska, a što se očitovalo najkasnije 17. kolovoza 1990. kad je onemogućila slamanje velikosrbske pobune u Kninu. Time je postala dionikom velikosrbske agresije od samoga početka i protiv nje smo ratovali. To što se vi kao pizde ostavili svoje kopilad, vaša je sramota.dzango wrote:Hrvatska nije postojala kao priznata država dok je bila JNA. Posle ste ratovali samo sa Srbima iz Krajine i čekali godinama da vam se Zapad smiluje i omogući da ove pobijete i proterate.Regoč wrote:Hrvatsku nije napala samo srbska nacionalna manjina, srbska manjina bila je tek dio svesrbske agresije. U suzbijanju te agresije, Srbi u Hrvatskoj postali su Srbi u Srbiji. Zapravo su i postigli što im je Vučić obećao: žive u Srbiji.dzango wrote:Ja i kažem da ste ustaške pičketine koje su ratovale sa svojom nacionalnom manjinom uz pomoć Zapada i da danas slavite zločin i proterivanje te manjine kao nacionalni praznik jer nemate ni jedan drugi koji bi slavili. Sem 10. travnja koji slavite u potaji jer ne smete javno.provocator wrote:
Dobili ste po pizdi.. Istina!
Pa evo vam smeća, premijer vam je, koje je pohodilo Hrvatsku i tvrdilo kako to nikada više neće biti Hrvatska... Popušili ste kurčinu i opet će ako ustreba.
Nismo mi ratovali s manjinom nego je manjina ratovala s nama ne priznajući državu u kojoj žive i koja je međunarodno priznata. Onda nije bilo druge nego vam dati po pički... I dobili ste porciju. Ako treba dođite po repete.
Tvoju?Regoč wrote:Idem probati. Četnici dzango, pizdon i ostali, mars u picku materinu.govinda wrote:Kako vam se da raspravljati sa tim cetnicima? Posaljete ih u picku materinu gdje im je i mjesto i zavrsite pricu sa njima. Kao ja sto sam uradio. Evo kako se to radi: cetnici dzango, pizdon i ostali, mars u picku materinu.
Samo ti sisaj i dalje.govinda wrote:A cetnici se od toga pocnu nekontrolisano tresti, mahati rukama, nekima i pjena izbije na usta...
i onda serbi psotavljaju glupo pitanje zasto oluja..pa kad pogledas ove snimke iz '91..trezven i pametan covjek ce sam zakljuciti..zasto..a isti ko ovi na snimkama i dalje ce lupetat gluposti o 'nejaci',natou,amerima
2015-09-08
JNA nitko nije dirao nego se postavila kao zaštita velikosrbskim pobunjenicima, a od ožujka 1991. otvoreno ratuje uz njih i podupire njihove pohode po Hrvatskoj. JNA je udarila po zakonitoj hrvatskoj vlasti. Da ne idemo dalje, Vukovar nisu razorili topovi Baranje, Istočne Slavonije i Sriema, nego topništvo JNA.dzango wrote:Niste ratovali. Napali ste vojsku iz cele YU koja se zatekla na redovnom odsluženju vojnog roka. Kada je Zapad naterao JNA na povlačenje, ostali su samo lokalni Srbi. Protiv njih ste ratovali.Regoč wrote:JNA je do kraja osamdesetih postala velikosrbska vojska, a što se očitovalo najkasnije 17. kolovoza 1990. kad je onemogućila slamanje velikosrbske pobune u Kninu. Time je postala dionikom velikosrbske agresije od samoga početka i protiv nje smo ratovali. To što se vi kao pizde ostavili svoje kopilad, vaša je sramota.dzango wrote:Hrvatska nije postojala kao priznata država dok je bila JNA. Posle ste ratovali samo sa Srbima iz Krajine i čekali godinama da vam se Zapad smiluje i omogući da ove pobijete i proterate.Regoč wrote:Hrvatsku nije napala samo srbska nacionalna manjina, srbska manjina bila je tek dio svesrbske agresije. U suzbijanju te agresije, Srbi u Hrvatskoj postali su Srbi u Srbiji. Zapravo su i postigli što im je Vučić obećao: žive u Srbiji.dzango wrote:
Ja i kažem da ste ustaške pičketine koje su ratovale sa svojom nacionalnom manjinom uz pomoć Zapada i da danas slavite zločin i proterivanje te manjine kao nacionalni praznik jer nemate ni jedan drugi koji bi slavili. Sem 10. travnja koji slavite u potaji jer ne smete javno.
Nisam majka pa nije moja pička.dzango wrote:Tvoju?Regoč wrote:Idem probati. Četnici dzango, pizdon i ostali, mars u picku materinu.govinda wrote:Kako vam se da raspravljati sa tim cetnicima? Posaljete ih u picku materinu gdje im je i mjesto i zavrsite pricu sa njima. Kao ja sto sam uradio. Evo kako se to radi: cetnici dzango, pizdon i ostali, mars u picku materinu.
Kad cetnike posaljes u picku materinu onda im se ne obracas vise...oni malo arlaucu, jebetaju i onda popisani odu...
2016-11-17
Aaaa, dobro, dalje muk.govinda wrote:Kad cetnike posaljes u picku materinu onda im se ne obracas vise...oni malo arlaucu, jebetaju i onda popisani odu...
...ofanziva nato i ustasa na 'nenaoruzanu'..'nejac'...putine gledaj ovo...trumpe gledeja ovaj ggenocid..kaznjavajte ustase
https://www.youtube.com/watch?v=qtqFTLgdyos
https://www.youtube.com/watch?v=qtqFTLgdyos
2015-09-08
Šljuss!!! Pluc!!! Šljuss!!!govinda wrote:Kad cetnike posaljes u picku materinu onda im se ne obracas vise...oni malo arlaucu, jebetaju i onda popisani odu...
Majka je tvoja.Regoč wrote:Nisam majka pa nije moja pička.dzango wrote:Tvoju?Regoč wrote:Idem probati. Četnici dzango, pizdon i ostali, mars u picku materinu.govinda wrote:Kako vam se da raspravljati sa tim cetnicima? Posaljete ih u picku materinu gdje im je i mjesto i zavrsite pricu sa njima. Kao ja sto sam uradio. Evo kako se to radi: cetnici dzango, pizdon i ostali, mars u picku materinu.
presretnuti razgovori Karadzic-Đakula..31.10.1991...kako su nato snage i ameri rasturili nenaoruzanu 'nejac'
https://www.youtube.com/watch?v=ku7RPCiNcW0
https://www.youtube.com/watch?v=ku7RPCiNcW0
2015-09-08
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» TITO: A, od mene, fabrika..
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» TITO Fabrika News
» TITO: Fabrika Continental
» TITO, Fabrika, Bicerba
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» TITO Fabrika News
» TITO: Fabrika Continental
» TITO, Fabrika, Bicerba
Page 6 of 9