Haradinaj se javio u Bujicu,pozdravio Gotovinu i ismijao Nikolića
Page 1 of 1
Haradinaj se javio u Bujicu,pozdravio Gotovinu i ismijao Nikolića
http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/73839/VIDEO-Haradinaj-se-javio-u-Bujicu-pozdravio-Gotovinu-i-ismijao-Nikolića!.htm
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Haradinaj se javio u Bujicu,pozdravio Gotovinu i ismijao Nikolića
Uvlačenje Šipcima u guzicu se nastavlja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hebrang ti ej ajsno rekao...tko s nama zeli biti prijatelj surađivat cemo..tko ne..adio..nikog necemo molitijastreb wrote:Uvlačenje Šipcima u guzicu se nastavlja.
2015-09-08
Bujica kao i većina sličnih tv emisija je bezveze, obojena, jednolična. Jedino što vrijedi pogledati je Otvoreno ako ništa redovno ima više sugovornika različitih pogleda po pojedinoj temi.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
pa bujica je redovno zvao i druge goste druagciej politicke provijecije ali redovito su odbijali..osim rijetkih..linic..cacic...picula..newuser wrote:Bujica kao i većina sličnih tv emisija je bezveze, obojena, jednolična. Jedino što vrijedi pogledati je Otvoreno ako ništa redovno ima više sugovornika različitih pogleda po pojedinoj temi.
2015-09-08
buljica i hardinaj.....
.......................jaka muda ..........pederaš i dajguzić
............neš ti meni vijesti
.......................jaka muda ..........pederaš i dajguzić
............neš ti meni vijesti
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
vuksadinare wrote:pa bujica je redovno zvao i druge goste druagciej politicke provijecije ali redovito su odbijali..osim rijetkih..linic..cacic...picula..newuser wrote:Bujica kao i većina sličnih tv emisija je bezveze, obojena, jednolična. Jedino što vrijedi pogledati je Otvoreno ako ništa redovno ima više sugovornika različitih pogleda po pojedinoj temi.
Ono što sam gledao nije me se dojmilo, ne volim onakvu vrstu tv emisija. Rekoh par puta odgledah jednolično, obojeno inače nisam ljubitelj toga bez obzira da li je tematika u lijevo ili u desno.
2015-09-09
Da se korigiram, možad nisam gledao u pravo vrijeme možda inače nije takvo kako je bilo tih par emisija koje sam odgledao.newuser wrote:vuksadinare wrote:pa bujica je redovno zvao i druge goste druagciej politicke provijecije ali redovito su odbijali..osim rijetkih..linic..cacic...picula..newuser wrote:Bujica kao i većina sličnih tv emisija je bezveze, obojena, jednolična. Jedino što vrijedi pogledati je Otvoreno ako ništa redovno ima više sugovornika različitih pogleda po pojedinoj temi.
Ono što sam gledao nije me se dojmilo, ne volim onakvu vrstu tv emisija. Rekoh par puta odgledah jednolično, obojeno inače nisam ljubitelj toga bez obzira da li je tematika u lijevo ili u desno.
2015-09-09
Dobro, jesam ja Hrvat, i to sve. Mrzim Srbe. Ali jel baš moram volit Šiptare?
crvenkasti-
2014-04-17
pa mora nam netko bit predhodnica...crvenkasti wrote:Dobro, jesam ja Hrvat, i to sve. Mrzim Srbe. Ali jel baš moram volit Šiptare?
2015-09-08
Similar topics
» Don Anemični će zabraniti Bujicu
» MOST ismijao i HDZ i SDP
» Makron pozdravio praunuka v.Mišića
» Kanadski državljanin rafalno pozdravio prolaznike
» Dodik pozdravio sve zaključke Hrvatskog narodnog sabora
» MOST ismijao i HDZ i SDP
» Makron pozdravio praunuka v.Mišića
» Kanadski državljanin rafalno pozdravio prolaznike
» Dodik pozdravio sve zaključke Hrvatskog narodnog sabora