Vučić zabranio Nikoliću da priča o ratu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vučić zabranio Nikoliću da priča o ratu
Osim kad se vrši mobilizacija, tada fataš rezervne položaje u okolici Daruvara.pizzon wrote:haha,
srbija je uvek moja, garnitura
Guest- Guest
seki ti dolazi..pa se sad ti misli..pizzon wrote:haha,
osim seselja, komunjara ili sl.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
taj nema sanse, ni 2 krugvuksadinare wrote:seki ti dolazi..pa se sad ti misli..pizzon wrote:haha,
Guest- Guest
aha...pizzon wrote:taj nema sanse, ni 2 krugvuksadinare wrote:seki ti dolazi..pa se sad ti misli..pizzon wrote:haha,
2015-09-08
videcesvuksadinare wrote:aha...pizzon wrote:taj nema sanse, ni 2 krugvuksadinare wrote:seki ti dolazi..pa se sad ti misli..pizzon wrote:haha,
Guest- Guest
mozda kao ministar inostranih poslovapizzon wrote:taj nema sanse, ni 2 krugvuksadinare wrote:seki ti dolazi..pa se sad ti misli..pizzon wrote:haha,
Guest- Guest
pa videcu.....kako te sekijevi..na front...pizzon wrote:videcesvuksadinare wrote:aha...pizzon wrote:taj nema sanse, ni 2 krugvuksadinare wrote:seki ti dolazi..pa se sad ti misli..pizzon wrote:haha,
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vučić dao nogu Nikoliću kao predsjedničkom kandidatu SNS!Nikolić..'Ne prihvatam'!
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Vučic zabranio vojnu suradnju između Srbije i Rusije
» Ako smatraju da pricanje o Domovinskom ratu povratak u proslost a onda je prica o Bitci na Sutjesci 'povratak u buducnost'
» Vučic danas rehabilitirao još jednog četnika i isti dan priča kako Hrvatska mora imati s njime odlične odnose jer je loš natalitet u regionu
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Vučic zabranio vojnu suradnju između Srbije i Rusije
» Ako smatraju da pricanje o Domovinskom ratu povratak u proslost a onda je prica o Bitci na Sutjesci 'povratak u buducnost'
» Vučic danas rehabilitirao još jednog četnika i isti dan priča kako Hrvatska mora imati s njime odlične odnose jer je loš natalitet u regionu
Page 2 of 2