Kolinda se u SAD sastala s Trumpovim neprijateljima
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kolinda se u SAD sastala s Trumpovim neprijateljima
elite i novokomponirane birokarate to neće dozvoliti otud toliki risto đogo press po jutarnjem i sl. smeću, prije će napraviti teško sranje nego se okrenuti i nešto novo napraviti, pa nisu Briti samo tako izašliepikur37 wrote:Fragmentirat će se prema kulturnim i političkim okosnicama.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
asilovski wrote:teško mogu reterirati to je problem jer su od možebitno dobrog projekta a i dobrih stečevina napravili aparačik brlog u Briselu i okolicu gdje gomile birokrata i nikogovića kao Plenki i sl. ne žele bilo kakvu preobrazbu ili bilo što drugo što bi ugrozilo njihov parazitizamepikur37 wrote:kolerik wrote:Onda i tim cjelinama prijeti raspad. Što imaju zajedničko Grčka, Bugarska, Rumunjska, Madjarska, Hrvatska i Slovenija, a nema EU ili nije imala SFRJ?
Europa se krenula graditi naopako i nepotpuno, od zajedničkog trzista ka ustavu. EU se mora definirati kao krscanska, demokratska zajednica domicilni europskih naroda, za početak.
I sukladno tome postupati.
Bez toga, Hrvatska može slobodno slijediti UK, u EU ce za 10 god. biti Srbija, Kosovo, Makedonija i Albanija. :)
Pa gledaj, koliko god dobro pratim i zezam se na forumu u ozbiljnom osvrtu sam uvijek oprezan.
Bio bih sretan da se Europa preko EU spoji u jak državni i politički subjekt, međutim nisam baš uvjeren da Grčka i Švedska, Francuska i Rumunjska mogu podnijeti takav tip zajednice.
U međuvremenu su već nastupili procesi razgradnje ....
Prizemni su ljudski i nacionalni instinkti, EU je na žalost preširoko i preambiciozno zapasana...
Trebalo bi reterirati, spustiti priču u nadi da se očuva neka stečevina ovog svega što se gradilo godinama...
Vrlo vjerojatno, zrno razuma se lako udavi u inertnoj i zapetljanoj sinekuri europske unije.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne smeju da ostanu solo, izolovani,asilovski wrote:hehehe biti će doslijedni kao i 1914, 1945 ...pizzon wrote:nemci nece napustati projekat
namaknuce sebi eu " misiju " bitnost
ne smeju da dozvole sebi da se istorija ponovi
oni su toga svesni, evoluirali su, pozitivno.
Guest- Guest
okosnica,
snala za kosu )
haha,
znao sam )
snala za kosu )
haha,
znao sam )
Guest- Guest
pizzon wrote:okosnica,
snala za kosu )
haha,
znao sam )
ti i vucina ste mi najdraži na forumu :)
2015-08-06
pizzon wrote:okosnica,
snala za kosu )
haha,
znao sam )
to je Ukosnica
Guest- Guest
zezam se bre covece, znam smisaoepikur37 wrote:pizzon wrote:okosnica,
snala za kosu )
haha,
znao sam )
ti i vucina ste mi najdraži na forumu :)
Guest- Guest
Noor wrote:pizzon wrote:okosnica,
snala za kosu )
haha,
znao sam )
to je Ukosnica
aha, okos..
to, kao steznik za konjski rep, vise slici )
Guest- Guest
pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:okosnica,
snala za kosu )
haha,
znao sam )
to je Ukosnica
aha, okos..
aha, mider i halter za konjski rep
Guest- Guest
smesan mi danas onaj govinda, hahah,
samonabedjini turcin
rece, epi i pizzon
cvetkovic- maček ;);)
samonabedjini turcin
rece, epi i pizzon
cvetkovic- maček ;);)
Guest- Guest
Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:okosnica,
snala za kosu )
haha,
znao sam )
to je Ukosnica
aha, okos..
aha, mider i halter za konjski rep
hm, mider, halter, haha, to su vec vruce asocijacije )
Guest- Guest
Kod nas su to cure zvale i špangica.Noor wrote:pizzon wrote:okosnica,
snala za kosu )
haha,
znao sam )
to je Ukosnica
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Kod nas su to cure zvale i špangica.Noor wrote:pizzon wrote:okosnica,
snala za kosu )
haha,
znao sam )
to je Ukosnica
kod nas, šnala _
Guest- Guest
jastreb wrote:Kod nas su to cure zvale i špangica.Noor wrote:pizzon wrote:okosnica,
snala za kosu )
haha,
znao sam )
to je Ukosnica
pa da, svi smo tako zvali, i ja sam ih nosila u osnovnoj
Guest- Guest
A dal si u OŠ jedne godine(mislim da je to bilo olimpijske 1984.) nosila štucne. To su te godine sve cure nosile,pa i odrasle žene.Noor wrote:jastreb wrote:Kod nas su to cure zvale i špangica.Noor wrote:pizzon wrote:okosnica,
snala za kosu )
haha,
znao sam )
to je Ukosnica
Onako preko nogavica dolje. Bile su u raznim bojama i pletene od vune. tre godine to je bio hit,a onda kako se pojavio tako je i nestao. već iduće zime nisam to vidio niti na jednim ženskim nogama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:A dal si u OŠ jedne godine(mislim da je to bilo olimpijske 1984.) nosila štucne. To su te godine sve cure nosile,pa i odrasle žene.Noor wrote:jastreb wrote:Kod nas su to cure zvale i špangica.Noor wrote:pizzon wrote:okosnica,
snala za kosu )
haha,
znao sam )
to je Ukosnica
Onako preko nogavica dolje. Bile su u raznim bojama i pletene od vune. tre godine to je bio hit,a onda kako se pojavio tako je i nestao. već iduće zime nisam to vidio niti na jednim ženskim nogama.
joj, da..hehe, na to sam i zaboravila, naravno da sam ih nosila...bile su naranđaste kao i kapa i šal, baka mi naštrikala :)))
Guest- Guest
marcellus wrote:putovanje je ipak bilo ekstremno glup potez
Trumpu je vojno industrijski kompleks na vrhu liste neprijatelja
trump je jako sitna riba za v-i kompleks..
marcellus wrote:pa trump je svjestan da je EU trećerazredna sila, drugi ešalon iza SAD čine Kina, Rusija, Indija, Japan, Turska, zemlje koje nešto predstavljaju vojno i ekonomski i imaju budućnost, EU je postala turističko odredište i leglo kozojeba koji ratuju u siriji
mislim da smo se svi zaletili malo, ovakvi sterilno desničarski komentari neće pomoći - Trump je super jer je počeo bobu govorit da je bob i jer ne želi njukat Rusiju kao Clinto, i sad STOP sve poslije ove dvije točke je podložno kritici i evaluaciji.. jer Trump pokazuje želju da želi intervenirati u ovo ili ono, cijeli svijet ga za sve pita praktički, a to je greška jer samim time mu se daje previše moći - SAD je prejak vojno za sve, ali bez svojih standardnih i vjernih saveznika i do sad poslušnika tj EU, mogla bi početi jedna druga priča u povijesti..
kic wrote:marcellus wrote:, mogla bi početi jedna druga priča u povijesti..
tome se radujemo...ti upao na tulum a ne kužiš ;)
2015-08-06
kuzim ali vid cemo, Trumo ce vec uvidjeti da je EU vaznija njima nego Rusija, i da su Rusi 100god glavni neprijatelji jer su legli i zauzeli zemlje i resursa ko da su Afrika..
No pratimo dalje...ti ko Mccain... ;)kic wrote:
kuzim ali vid cemo, Trumo ce vec uvidjeti da je EU vaznija njima nego Rusija, i da su Rusi 100god glavni neprijatelji jer su legli i zauzeli zemlje i resursa ko da su Afrika..
2015-08-06
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» POZADINA ODLASKA U AMERIKU Doznajemo zašto predsjednica ne odaje detalje svog putovanja i s kojim se ključnim Trumpovim čovjekom sastala
» ''TAJNA VEČERA NAKON PORAZA! S kim se u diskreciji Kolinda sastala i što smjera? ''
» Povodom obilježavanja Dana Međimurske županije, Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović sastala se u Čakovcu s vodstvom Međimurske županije.
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Britanija šokirana Trumpovim objavama na Twitteru
» ''TAJNA VEČERA NAKON PORAZA! S kim se u diskreciji Kolinda sastala i što smjera? ''
» Povodom obilježavanja Dana Međimurske županije, Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović sastala se u Čakovcu s vodstvom Međimurske županije.
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Britanija šokirana Trumpovim objavama na Twitteru
Page 4 of 7