Vladimir Putin: "Čini mi se da se u Washingtonu sprema novi Majdan"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vladimir Putin: "Čini mi se da se u Washingtonu sprema novi Majdan"
[size=48]Vladimir Putin: "Čini mi se da se u Washingtonu sprema novi Majdan, pojedine snage kao da su se uvježbavale u Kijevu"[/size]
[size=90]Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je u razgovoru za ruske medije kako nema nikakvog razloga napadati Trumpa jer ga niti ne poznaje. Pritom se referirao na medijske napise da Rusija navodno posjeduje neke kompromitirajuće materijale protiv Trumpa. Putin je istaknuo kako ljudi koji stoje iza zadnjih optužbi protiv Trumpa (riječ je o optužbi za seksualne perverzije u jednom moskovskom hotelu) "nemaju moralnih skrupula".
"Ne poznajem gospodina Trumpa osobno, nisam ga nikada susreo i ne znam što će učiniti na međunarodnoj pozornici. Dakle, nemam osnova da ga napadam ili kritiziram zbog bilo čega, ili da ga branim ili bilo što drugo", rekao je Putin.
Komentirajući situaciju u SAD-u Putin je također rekao kako unatoč pobjedi Trumpa u zemlji očito traje intenzivna politička borba. "Određene snage žele potkopati legitimitet novog predsjednika. Imam osjećaj da su se te osobe vježbale u Kijevu i da su spremne organizirati Majdan u Washingtonu", rekao je Putin referirajući se na prosvjede i oružane sukobe u glavnom gradu Ukrajine 2014. godine kada je s vlasti u državnom udaru srušen predsjednik Viktor Janukovič.[/size]
http://www.advance.hr/vijesti/vladimir-putin-cini-mi-se-da-se-u-washingtonu-sprema-novi-majdan-pojedine-snage-kao-da-su-se-uvjezbavale-u-kijevu/
izvor(i): www.rt.com
[size=90]Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je u razgovoru za ruske medije kako nema nikakvog razloga napadati Trumpa jer ga niti ne poznaje. Pritom se referirao na medijske napise da Rusija navodno posjeduje neke kompromitirajuće materijale protiv Trumpa. Putin je istaknuo kako ljudi koji stoje iza zadnjih optužbi protiv Trumpa (riječ je o optužbi za seksualne perverzije u jednom moskovskom hotelu) "nemaju moralnih skrupula".
"Ne poznajem gospodina Trumpa osobno, nisam ga nikada susreo i ne znam što će učiniti na međunarodnoj pozornici. Dakle, nemam osnova da ga napadam ili kritiziram zbog bilo čega, ili da ga branim ili bilo što drugo", rekao je Putin.
Komentirajući situaciju u SAD-u Putin je također rekao kako unatoč pobjedi Trumpa u zemlji očito traje intenzivna politička borba. "Određene snage žele potkopati legitimitet novog predsjednika. Imam osjećaj da su se te osobe vježbale u Kijevu i da su spremne organizirati Majdan u Washingtonu", rekao je Putin referirajući se na prosvjede i oružane sukobe u glavnom gradu Ukrajine 2014. godine kada je s vlasti u državnom udaru srušen predsjednik Viktor Janukovič.[/size]
http://www.advance.hr/vijesti/vladimir-putin-cini-mi-se-da-se-u-washingtonu-sprema-novi-majdan-pojedine-snage-kao-da-su-se-uvjezbavale-u-kijevu/
izvor(i): www.rt.com
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Vladimir Putin: "Čini mi se da se u Washingtonu sprema novi Majdan"
putin wrote:pojedine snage kao da su se uvježbavale u Kijevu"
Lipo, nadam se što širim prosvjedima, paljenju guma i svemu što ide :)
revolucija se vraća kući...nagazi Bidene :D
Last edited by epikur37 on 18/1/2017, 17:35; edited 1 time in total
2015-08-06
Lezbe će paliti kondome
Nije uopce nemoguce, Putin nista ne spominje uzalud ;)
Guest- Guest
točno tomutava baštarda wrote:Lezbe će paliti kondome
nemogu antifašisti, liberali, komunjare koje misle srušiti trumpa, nije to 1917 ili 1941.. ova ekipa se boji vlastite sjene, ekipa samo nastupa uz pomoć zaštite države, a sada državom vladaju desničari...
sa druge strane nacionalisti su srušili Ukrainsku vlast.. Ukrainci su padali pokošeni mecima i nisu posustajali.. na ove antifašiste u USA , neka im neki biker zalipi šamar doma će rasplakati
Guest- Guest
kolerik wrote:Nije uopce nemoguce, Putin nista ne spominje uzalud ;)
A i bio bi red, toliko sranja izvoze po svijetu, red je da im eksplodira u lice septička :)
2015-08-06
Putin im je uvalio kajlu i podsjeća is da ista ekipa koja se propinje preko atlantika na zadnje noge danas, propinjala se i kad je majdan gorio...pošto je tada legalizirano rušenje demokratski izabrane vlasti koja je nenarodna i "proruska" red bi bio lezbe podržati i da im ruski ambasador donese sendviče na barikade.epikur37 wrote:kolerik wrote:Nije uopce nemoguce, Putin nista ne spominje uzalud ;)
A i bio bi red, toliko sranja izvoze po svijetu, red je da im eksplodira u lice septička :)
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Zabio im je kurčinu u Ukrajini, zabio im je kurčinu u Siriji, i sad će im opet zabit kurčinu...
Ako ne prestanete sa zločestim komentarima, pozvat Ču vam ezekiela
lookatme-
2014-04-18
marcellus wrote:Zabio im je kurčinu u Ukrajini, zabio im je kurčinu u Siriji, i sad će im opet zabit kurčinu...
Sami su krivi, išli su čačkati mečku a mečka ih naguzila kao u onom stripu...
2015-08-06
Ezek je utamniČen. Doć će za vikend... Nađi zamjenu.lookatme wrote:Ako ne prestanete sa zločestim komentarima, pozvat Ču vam ezekiela
2015-09-14
U prvom čitanju mi se učinilo da im je uvalio kaju.mutava baštarda wrote:Putin im je uvalio kajluepikur37 wrote:kolerik wrote:Nije uopce nemoguce, Putin nista ne spominje uzalud ;)
Jebeš demokraciju ako naš kandidat ne pobiedi.
Regoč wrote:Jebeš demokraciju ako naš kandidat ne pobiedi.
2015-09-14
2015-08-06
Imam osjećaj da su se te osobe vježbale u Kijevu i da su spremne organizirati Majdan u Washingtonu", rekao je Putin
Ero, yoda i vucina......majdanovci :)
2015-08-06
Petokolonaši će biti razočarani. Neće im biti prvi put...
Eh, kamo srece...
Similar topics
» Tko je Vladimir Putin (I. dio)
» Uhapšen Vladimir Putin
» VLADIMIR PUTIN U VELIKIM PROBLEMIMA!
» Vladimir Putin već gleda dalje od Ukrajine
» Osoba godine u Izraelu, Vladimir Putin
» Uhapšen Vladimir Putin
» VLADIMIR PUTIN U VELIKIM PROBLEMIMA!
» Vladimir Putin već gleda dalje od Ukrajine
» Osoba godine u Izraelu, Vladimir Putin