Karamarko,vrati se!
Page 1 of 1
Karamarko,vrati se!
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/plenkovicu-bi-bilo-mudro-poslusati-aralicin-savjet-da-nade-posao-karamarku-991995/#axzz4Vu17IgwX
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Karamarko,vrati se!
..zanimljivo sve vise u posljednje vrijeme javnih poziva da se karamarko vrati...ocito se nesto zanimljivo desava unutar samog hdz-a...a zanimljiva je i ova konstatacija...ako se karamako vrati da se 'organizira MIRNA primopredaja sefovske pozicije u HDZ-u i da se plenki dostojanstveno povuce'
2015-09-08
Niste notmalni
Ko djeca ..
Fakat je mojateza o tome da su hrvati infantilni kao nacija ..tocna
Treba jos jedno 25 godina svade i kmecanja ..da pocnu shvacati drzavnu politiku
Ovo je smjesno
Osim tog je Plenki sto put zgodniji,
Ko djeca ..
Ovo je smjesno
Niste notmalni
Ko djeca ..
Ovo je smjesno
Ko djeca ..
Ovo je smjesno
...sto te opet cese povratak karamarka? ...eto ja navijam za to ako nista drugo da nam napokon marccelus bude zadovoljanjastreb wrote:Poslušati Araličine savjete može samo budala.
2015-09-08
uostalom to uopce nije nemoguce..plenki ej u totalnoj defenzivi..radi gaf za gafom...nije ucvrstio vlast u hdz-u...bar u stranackoj bazi..ove u glavnom odboru ne racunam..jer oni ionako nisu toliko bitni ni garancija
2015-09-08
Ti misliš da je to sam tak. Ono Hajduk izgubi kod kuće od Slaven Belupa,pa Poklepović leti vanka,i zamijeni ga Katalinić.vuksadinare wrote:...sto te opet cese povratak karamarka? ...eto ja navijam za to ako nista drugo da nam napokon marccelus bude zadovoljanjastreb wrote:Poslušati Araličine savjete može samo budala.
Promjene unutar tako velike stranke popuz HDZ-a ,naročito u vodstvu,ne događaju se preko noći. Trebaju izbori,pa masa sjednica i sastanaka,a dotle prođe voz.
Karamarko je,što se smatra HDZ-a politički mrtvac. Može doći netko tko ima stavove kao karamarko,neki njegov igrač,ali sam Tomica je u HDZ-u svoje odigrao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
podrska karamarku unutar same stranke nije bas mala kako neki smatraju...on kontrolira dobar broj podruznica...plenki nije napravio ono sto su cinili bivsi stranacki sefovi...osim jace koaj ej dijelom napravila pogreske kao plenki..a to ej da nije ucvrstio vlast u stranci..zanemario je podruznice koje ipak na koncu konca odlucuju..orjentirao se samo na premijersku poziciju..karamarko je radio upravo suprotno kao i sanader...a to ej da oprvo ucvrsti svoju poziciju na mjestu sefa stranke a onda kad je to napravio orjentirao se na vise drzavnicke pozicije...plenkiju ne ide vise u korist sto se na jedan nacin i kolinda odmetnula od njega i u posljednje vrijeme doslovce djeluje samostalno ali sa velikom podrskom u samom hdz-u
2015-09-08
vidjet cemo..ne mora on biti sef..ali dovoljno ej da tamo sjedi njegov covjek pa ti dođe na isto...jastreb wrote:Ti misliš da je to sam tak. Ono Hajduk izgubi kod kuće od Slaven Belupa,pa Poklepović leti vanka,i zamijeni ga Katalinić.vuksadinare wrote:...sto te opet cese povratak karamarka? ...eto ja navijam za to ako nista drugo da nam napokon marccelus bude zadovoljanjastreb wrote:Poslušati Araličine savjete može samo budala.
Promjene unutar tako velike stranke popuz HDZ-a ,naročito u vodstvu,ne događaju se preko noći. Trebaju izbori,pa masa sjednica i sastanaka,a dotle prođe voz.
Karamarko je,što se smatra HDZ-a politički mrtvac. Može doći netko tko ima stavove kao karamarko,neki njegov igrač,ali sam Tomica je u HDZ-u svoje odigrao.
2015-09-08
Sora wrote:Niste notmalni
Ko djeca ..
Evo teze ko za tezu pita. Kao prvo, nisu svi Hrvati za HDZ, a kao drugo...tko god da jesi : Jebo ti pas mater koja te osrala zbog ovakvih "teza". Poslije se čudite kad Vam isprovocirani ljudi nabijaju lakat u trule zube.
Guest- Guest
...................skuhao ti je vucina paštašutu :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Koli vrati se...
» 'de polu izbeglice, vrati se u HR
» Yoda vrati se!
» "Kurvo vrati pare" :D
» Koli vrati se...
» 'de polu izbeglice, vrati se u HR
» Yoda vrati se!
» "Kurvo vrati pare" :D
Page 1 of 1