Predsjednica napravila obrat, sve umjerenija prema Rusiji :)
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Predsjednica napravila obrat, sve umjerenija prema Rusiji :)
Grcima? Hercegbosanci? To postoji, ta hercegbosna? I inace je jako bitan faktor na Balkanu? Koja si ti budaletina...epikur37 wrote:Grcima, Bugarima, Hercegbosancima...a i vama bi bilo bolje da ostavite Tursku i priklonite se Moskvi ;)govinda wrote:A kome na Balkanu Rusija nesto znaci, osim Serbima?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
vuksadinare wrote:e jesi slobodouman a drugima prigovaras kako lizu guzice drugima a i sam je lizesepikur37 wrote:Grcima, Bugarima, Hercegbosancima...a i vama bi bilo bolje da ostavite Tursku i priklonite se Moskvi ;)govinda wrote:A kome na Balkanu Rusija nesto znaci, osim Serbima?
Što se tiče pak nas u hrvatskoj mi smo zapad, najbolje da uhvatimo neki srednjeuropski format i čekamo da u Njemačkoj ili Francuskoj zasja sunce :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a cuj kad kaze da je hss u hrvatskoj najbolja stranka...b.t.w sestrinska stranka u bh-a je za cjelovitu bh-a bez entiteta onda znas koja mu je čuka u glavigovinda wrote:Grcima? Hercegbosanci? To postoji, ta hercegbosna? I inace je jako bitan faktor na Balkanu? Koja si ti budaletina...epikur37 wrote:Grcima, Bugarima, Hercegbosancima...a i vama bi bilo bolje da ostavite Tursku i priklonite se Moskvi ;)govinda wrote:A kome na Balkanu Rusija nesto znaci, osim Serbima?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Je l cekas Le penku? Kako ona ono rece, krscani su ista govna i djubrad kao i islamisti?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:e jesi slobodouman a drugima prigovaras kako lizu guzice drugima a i sam je lizesepikur37 wrote:Grcima, Bugarima, Hercegbosancima...a i vama bi bilo bolje da ostavite Tursku i priklonite se Moskvi ;)govinda wrote:A kome na Balkanu Rusija nesto znaci, osim Serbima?
Što se tiče pak nas u hrvatskoj mi smo zapad, najbolje da uhvatimo neki srednjeuropski format i čekamo da u Njemačkoj ili Francuskoj zasja sunce :)
2016-11-17
govinda wrote:Grcima? Hercegbosanci? To postoji, ta hercegbosna? I inace je jako bitan faktor na Balkanu? Koja si ti budaletina...epikur37 wrote:Grcima, Bugarima, Hercegbosancima...a i vama bi bilo bolje da ostavite Tursku i priklonite se Moskvi ;)govinda wrote:A kome na Balkanu Rusija nesto znaci, osim Serbima?
Naravno da postoji preko nje vam puštaju hranu i gorivo....vol preko nas ili preko rs-a :)
2015-08-06
pajdo...bolje moli boga da imas njemacki standardepikur37 wrote:vuksadinare wrote:e jesi slobodouman a drugima prigovaras kako lizu guzice drugima a i sam je lizesepikur37 wrote:Grcima, Bugarima, Hercegbosancima...a i vama bi bilo bolje da ostavite Tursku i priklonite se Moskvi ;)govinda wrote:A kome na Balkanu Rusija nesto znaci, osim Serbima?
2015-09-08
evo opet njihz dvojica, pravaš i njegova cvjećka...dobro de :D
prekosutra dolazhi Donald ;)
2015-08-06
to ga je sigurno pogodilo..vidis koliko ej dobar u procjenama ljudi...zena kaze islamisti su govna ali ovi drugi su isto govna ali nesto manje smrdegovinda wrote:Je l cekas Le penku? Kako ona ono rece, krscani su ista govna i djubrad kao i islamisti?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:e jesi slobodouman a drugima prigovaras kako lizu guzice drugima a i sam je lizesepikur37 wrote:Grcima, Bugarima, Hercegbosancima...a i vama bi bilo bolje da ostavite Tursku i priklonite se Moskvi ;)govinda wrote:A kome na Balkanu Rusija nesto znaci, osim Serbima?
2015-09-08
vuksadinare wrote:e jesi slobodouman a drugima prigovaras kako lizu guzice drugima a i sam je lizesepikur37 wrote:Grcima, Bugarima, Hercegbosancima...a i vama bi bilo bolje da ostavite Tursku i priklonite se Moskvi ;)govinda wrote:A kome na Balkanu Rusija nesto znaci, osim Serbima?
nije isto, kada sloven sa balkana ima pozitivan odnos prema rusiji.
vs stava poturice sa balkana koji priziva povratak turske okupacije
na blkana, na bazi prelaska na veru okupatora. mirne savesti !
Guest- Guest
i?..oce li baciti bombe na pravase i cvjecke?epikur37 wrote:evo opet njihz dvojica, pravaš i njegova cvjećka...dobro de :D
2015-09-08
Pa seljak s Majevbice, misli da je Seljacka stranka njegova stranka..to me ne cudi....ma epikur je komunjara, nesto kao dobrica cosic kod Srba, nacional komunista ateista koji bi da iskoristi krscane zarad te Nove evrope koja bi pocivala na drzavnom kapitalizmu..zato voli Putina...vuksadinare wrote:a cuj kad kaze da je hss u hrvatskoj najbolja stranka...b.t.w sestrinska stranka u bh-a je za cjelovitu bh-a bez entiteta onda znas koja mu je čuka u glavigovinda wrote:Grcima? Hercegbosanci? To postoji, ta hercegbosna? I inace je jako bitan faktor na Balkanu? Koja si ti budaletina...epikur37 wrote:Grcima, Bugarima, Hercegbosancima...a i vama bi bilo bolje da ostavite Tursku i priklonite se Moskvi ;)govinda wrote:A kome na Balkanu Rusija nesto znaci, osim Serbima?
2016-11-17
Ko nam sta pusta, konjino glupa? U kom si ti paralelnom univerzumu zaglavio? Da znam da si narkoman rekao bih ti da prestanes uzimati tripove a posto znam da si alkos de promijeni to vino koje ti podvaljuju, vidis da ti se mozak ukiselio od njega...epikur37 wrote:govinda wrote:Grcima? Hercegbosanci? To postoji, ta hercegbosna? I inace je jako bitan faktor na Balkanu? Koja si ti budaletina...epikur37 wrote:Grcima, Bugarima, Hercegbosancima...a i vama bi bilo bolje da ostavite Tursku i priklonite se Moskvi ;)govinda wrote:A kome na Balkanu Rusija nesto znaci, osim Serbima?
Naravno da postoji preko nje vam puštaju hranu i gorivo....vol preko nas ili preko rs-a :)
2016-11-17
Eno opet...ajme čovika...možel treći možda još imaš vremena :D
2015-08-06
odavno sam ja to zakljucio......no njegov izbor....govinda wrote:Pa seljak s Majevbice, misli da je Seljacka stranka njegova stranka..to me ne cudi....ma epikur je komunjara, nesto kao dobrica cosic kod Srba, nacional komunista ateista koji bi da iskoristi krscane zarad te Nove evrope koja bi pocivala na drzavnom kapitalizmu..zato voli Putina...vuksadinare wrote:a cuj kad kaze da je hss u hrvatskoj najbolja stranka...b.t.w sestrinska stranka u bh-a je za cjelovitu bh-a bez entiteta onda znas koja mu je čuka u glavigovinda wrote:Grcima? Hercegbosanci? To postoji, ta hercegbosna? I inace je jako bitan faktor na Balkanu? Koja si ti budaletina...epikur37 wrote:Grcima, Bugarima, Hercegbosancima...a i vama bi bilo bolje da ostavite Tursku i priklonite se Moskvi ;)govinda wrote:A kome na Balkanu Rusija nesto znaci, osim Serbima?
2015-09-08
ja to vidim tako i nikako drugacije.pizzon wrote:vuksadinare wrote:e jesi slobodouman a drugima prigovaras kako lizu guzice drugima a i sam je lizesepikur37 wrote:Grcima, Bugarima, Hercegbosancima...a i vama bi bilo bolje da ostavite Tursku i priklonite se Moskvi ;)govinda wrote:A kome na Balkanu Rusija nesto znaci, osim Serbima?
nije isto, kada sloven sa balkana ima pozitivan odnos prema rusiji.
vs stava poturice sa balkana koji priziva povratak turske okupacije
na balkan, na bazi prelaska na veru okupatora njegovih predaka, mirne savesti !
vole jedinstvenu bosnu i nose turski barjak.
ne propustaju da istaknu tursku zastavu.
vima ima turskih zastava ne bih,
i traze jedinstvnu bih.
Guest- Guest
dv
Moze li tvoja zena u zamjenu? Dobijes za nju treci i jos dvije litre vina.epikur37 wrote:Eno opet...ajme čovika...možel treći možda još imaš vremena :D
2016-11-17
govinda wrote:dvMoze li tvoja zena u zamjenu? Dobijes za nju treci i jos dvije litre vina.epikur37 wrote:Eno opet...ajme čovika...možel treći možda još imaš vremena :D
Nemere.....daj treći pa ćemo vam puštati opskrbu u Bošnjakistan ;) :p
2015-08-06
koja budala.....epikur37 wrote:govinda wrote:dvMoze li tvoja zena u zamjenu? Dobijes za nju treci i jos dvije litre vina.epikur37 wrote:Eno opet...ajme čovika...možel treći možda još imaš vremena :D
Nemere.....daj treći pa ćemo vam puštati opskrbu u Bošnjakistan ;) :p
2016-11-17
epikure, hajde i ti malo na ignore, zajedno sa svojom bracom Srbima...
2016-11-17
Bolje ikad nego nikad. Iz regiona je jedino Dodik tipovao na Trampa.
Last edited by dzango on 18/1/2017, 12:15; edited 1 time in total
govinda wrote:epikure, hajde i ti malo na ignore, zajedno sa svojom bracom Srbima...
Iznenađen i uvređen :D
2015-08-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» MMF oprostio Ukrajini dug prema Rusiji
» Američki zaokret prema Rusiji je šansa za Srbiju
» Plenki misli da je zapad popustljiv prema Rusiji
» Rusiji smeta Vučicev zaokret prema Zapadu
» Predsjednica iskazala empatiju prema srpskim žrtvama
» Američki zaokret prema Rusiji je šansa za Srbiju
» Plenki misli da je zapad popustljiv prema Rusiji