Stazić će pisati papi franji da Hrvatska vodi protumigrantsku politiku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Stazić će pisati papi franji da Hrvatska vodi protumigrantsku politiku
ako mogu franjevci drukati može i neno...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
neno i mirando...za streljat i ne trepnut..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:neno i mirando...za streljat i ne trepnut..
ahahahahhahahahahahahahahahahaha..'tuzit cu vas papi jer ne zelite azilirat migrante'....je pa da...ne smije pisat vise ni merkelici...a da ne govorim o trumpu taj bi mu odmah f-16 poslao da ga rokne...pa nasao ovog redikuloznog papu....ja sam mislio da samo drago andrade mujaga jovo eusebio isaac hombre camacho pilsel ima samo pravo tuzakat sve oko sebe papanu franji..pravi tercet imbexa...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zašto nas ne bi drukao Stazić, kad nas drukaju i isilovci. Ovaj, isusovci.
kaja wrote:neno i mirando...za streljat i ne trepnut..
Ovom prvom vodu umjesto votke podvaliti... Čisto dosta...
darth_vader-
2014-04-17
ajde ne lupetajjastreb wrote:Ne jugoslavenstva,nego jugonostalgije.lobo1 wrote:jebate led, ča se sad stidiš svog jugoslowenstva?jastreb wrote:Lobo,dosadan si sa tim glupostima.
Da su barem smiješne.
Ja uvijek ističem da sam jugonostalgičar. Znači žalim za nekim lijepim stvarima iz toga doba,ali Jugoslaviju sada ni u kom slučaju ne bih obnavljao.
Ako jedan Veselin Vujović,najbolji rukometaš svih vremena na HRT može reći da je jugonostalgičar,ili proslavljeni boksački as Marijan Beneš,ili pok.Kemo(kojem je baš ovih dana obljetnica smrti) onda to bez ikakvog srama mogu reći i ja.
I ne samo ja. Barem 70% ljudi starijih od 35 godina u HR su jugonoslalgičari,a u drugiom federalnim jedinicama SFRJ taj je broj i veći.
Znači sasvim sam normalan građanin HR i bivše SFRJ.
Guest- Guest
Jastreb i njegove procjene. Da mi je vidjeti tu anketu, tko ju je, kada i gdje proveo.tre911 wrote:ajde ne lupetajjastreb wrote:Ne jugoslavenstva,nego jugonostalgije.lobo1 wrote:jebate led, ča se sad stidiš svog jugoslowenstva?jastreb wrote:Lobo,dosadan si sa tim glupostima.
Da su barem smiješne.
Ja uvijek ističem da sam jugonostalgičar. Znači žalim za nekim lijepim stvarima iz toga doba,ali Jugoslaviju sada ni u kom slučaju ne bih obnavljao.
Ako jedan Veselin Vujović,najbolji rukometaš svih vremena na HRT može reći da je jugonostalgičar,ili proslavljeni boksački as Marijan Beneš,ili pok.Kemo(kojem je baš ovih dana obljetnica smrti) onda to bez ikakvog srama mogu reći i ja.
I ne samo ja. Barem 70% ljudi starijih od 35 godina u HR su jugonoslalgičari,a u drugiom federalnim jedinicama SFRJ taj je broj i veći.
Znači sasvim sam normalan građanin HR i bivše SFRJ.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zašto Hrvatska i dalje vodi politiku štednje, kad unatoč njoj zaostaje? Ovu zemlju baš je ignoriranje tog EU naputka izbavilo iz teške krize
» Sve jača oporba Papi Franji
» Većina ljudi ima pozitivno mišljenje o papi Franji
» Albanci digli spomenik papi Franji u Tirani
» Mučne optužbe časnih sestara na račun patera Marka Rupnika, bliskog papi Franji: 'Navabio nas je na seks u troje pozivajući se na Sveto Trojstvo'
» Sve jača oporba Papi Franji
» Većina ljudi ima pozitivno mišljenje o papi Franji
» Albanci digli spomenik papi Franji u Tirani
» Mučne optužbe časnih sestara na račun patera Marka Rupnika, bliskog papi Franji: 'Navabio nas je na seks u troje pozivajući se na Sveto Trojstvo'
Page 2 of 2