ludilu u gradu na 3 rijeke nema kraja
Page 1 of 1
ludilu u gradu na 3 rijeke nema kraja
http://www.vecernji.hr/zanimljivosti/je-li-ovo-uzaludan-posao-radnik-cisti-snijeg-puhalom-za-lisce-1142845
https://www.facebook.com/marko.rafaj.3/videos/10210863104587541/
https://www.facebook.com/marko.rafaj.3/videos/10210863104587541/
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: ludilu u gradu na 3 rijeke nema kraja
o jesi ziv? :)
2016-11-17
Sisak je jedan od gradova u Hrvatskoj koji su zameteni snijegom.
Jedan radnik odlučio je snijeg na šetnici počistiti – puhalom za lišće.
Cijenimo trud, no pitamo se nije li otpuhivanje snijega u ovom slučaju pomalo uzaludan posao...
– Ide to njemu, do proljeća je sve čisto – komentirao je snimku čišćenja jedan korisnik Facebooka.
Jedan radnik odlučio je snijeg na šetnici počistiti – puhalom za lišće.
Cijenimo trud, no pitamo se nije li otpuhivanje snijega u ovom slučaju pomalo uzaludan posao...
– Ide to njemu, do proljeća je sve čisto – komentirao je snimku čišćenja jedan korisnik Facebooka.
2015-08-08
jbg nisam baš naj naj, tek sad kužim što je značila ona priča o utjecaju vremenskih neprilika na bolesna stanja. ali jbg tako je kako je... vrijeme teče i kad nama stane... ;)))govinda wrote:o jesi ziv? :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
vidim ja nema te...izgleda s godinama da dodje do toga, i meni sad vrijeme utice na sve a do prije 10, 15 godina mi svejedno bilo da li je snijeg, sunce, kisa, visoka ili niska temperatura...michaellcmacha wrote:jbg nisam baš naj naj, tek sad kužim što je značila ona priča o utjecaju vremenskih neprilika na bolesna stanja. ali jbg tako je kako je... vrijeme teče i kad nama stane... ;)))govinda wrote:o jesi ziv? :)
2016-11-17
prazivot
17.01.2017 u 13:59h
…razumijem radnika , čak mi ga je i žao, ….jer ima šefa „pravog bisera“ , ..koji mu je to naredio da čisti sinjeg sa puhalom za lišće…….. sad za nagradu „uvalit“ šefu papirnati tanjur , ….pa u zamjenu za neki domjenak,…. gdje se nalazi njegov šef,… neka čisti on kao djeca iz priče: Vlak u snijegu.
17.01.2017 u 13:59h
…razumijem radnika , čak mi ga je i žao, ….jer ima šefa „pravog bisera“ , ..koji mu je to naredio da čisti sinjeg sa puhalom za lišće…….. sad za nagradu „uvalit“ šefu papirnati tanjur , ….pa u zamjenu za neki domjenak,…. gdje se nalazi njegov šef,… neka čisti on kao djeca iz priče: Vlak u snijegu.
2015-08-08
dobro je
sto bi bilo da je zaduzio miniwash
top lista
1. onaj iz dalmacije s brenerom
2. ovaj " treba delat"
sto bi bilo da je zaduzio miniwash
top lista
1. onaj iz dalmacije s brenerom
2. ovaj " treba delat"
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a je, najgore je što se ja čak i solidno osjećam, nije mi teško ni hodati, čak niti fizički nešto raditi, tipa cijepati drva, ali problem je što hladnoća sužava krvne žile i vrlo lako mi može zakomplicirati situaciju boravak na vanjskim temperaturama... uglavnom katastrofa za čovjeka koji nikad nije obraćao pažnju na takve stvari i koji je naučen da radi i kad grije i kad mrzne...govinda wrote:vidim ja nema te...izgleda s godinama da dodje do toga, i meni sad vrijeme utice na sve a do prije 10, 15 godina mi svejedno bilo da li je snijeg, sunce, kisa, visoka ili niska temperatura...michaellcmacha wrote:jbg nisam baš naj naj, tek sad kužim što je značila ona priča o utjecaju vremenskih neprilika na bolesna stanja. ali jbg tako je kako je... vrijeme teče i kad nama stane... ;)))govinda wrote:o jesi ziv? :)
2015-08-08
a jbg, sad se moramo cuvati, nije nam vise 20 godina :))michaellcmacha wrote:a je, najgore je što se ja čak i solidno osjećam, nije mi teško ni hodati, čak niti fizički nešto raditi, tipa cijepati drva, ali problem je što hladnoća sužava krvne žile i vrlo lako mi može zakomplicirati situaciju boravak na vanjskim temperaturama... uglavnom katastrofa za čovjeka koji nikad nije obraćao pažnju na takve stvari i koji je naučen da radi i kad grije i kad mrzne...govinda wrote:vidim ja nema te...izgleda s godinama da dodje do toga, i meni sad vrijeme utice na sve a do prije 10, 15 godina mi svejedno bilo da li je snijeg, sunce, kisa, visoka ili niska temperatura...michaellcmacha wrote:jbg nisam baš naj naj, tek sad kužim što je značila ona priča o utjecaju vremenskih neprilika na bolesna stanja. ali jbg tako je kako je... vrijeme teče i kad nama stane... ;)))govinda wrote:o jesi ziv? :)
2016-11-17
kad se male ruke složu, tad se snaga sto pu množi.
grod sisak more zaposliti svih hrvatskih 350 iljod nezaposlenih da čistu snig rukami.
grod sisak more zaposliti svih hrvatskih 350 iljod nezaposlenih da čistu snig rukami.
2014-04-16
Similar topics
» Laganju nema kraja...
» POLJSKA,LUDILO KOJE KRAJA NEMA
» Nevoljama Severine Kojić nema kraja: U ozbiljnom izdanju stigla na sud
» "NEMA OPŠTINE GDE SRBIJA NIJE PRUŽILA POMOĆ" Vuchic po dolasku u Drvar poručio da je ovom gradu PREBAČEN MILION EVRA
» Gluposti 'hr' ljevičara nema kraja!Boris Jokić:Tko će bolje Hrvatsku obraniti-raštimani F16 ili učiteljica Marta
» POLJSKA,LUDILO KOJE KRAJA NEMA
» Nevoljama Severine Kojić nema kraja: U ozbiljnom izdanju stigla na sud
» "NEMA OPŠTINE GDE SRBIJA NIJE PRUŽILA POMOĆ" Vuchic po dolasku u Drvar poručio da je ovom gradu PREBAČEN MILION EVRA
» Gluposti 'hr' ljevičara nema kraja!Boris Jokić:Tko će bolje Hrvatsku obraniti-raštimani F16 ili učiteljica Marta
Page 1 of 1