Poslodavci za dugove od sad odgovaraju i svojom imovinom...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Poslodavci za dugove od sad odgovaraju i svojom imovinom...
inače većina poslodavaca su muljatori, OK , shvaćam da žele uštediti radi ogromnih poreza i drugih troškova, ali bog te gdje sam god radio , u 90% se zakidaju i radnici..
Guest- Guest
Imamo pogrešan kapitalizam....rođeni u krivo vrijeme ,a sami nismo sposobni uredit zemlju po svojim potrebama,vidi nam samo vodeće stranke...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ovo nisam vidio nigdje u svijetu. OK kod partnerstva, ali kako moze poslodavac (vlasnik ili upravljac/manager?) odgovarati svojom imovinom za krive poslovne procjene? Tko im moze dokazati zlu namjeru? Moze li se zakon provesti da vrijedi retroaktivno (sudeci po zadnjim presudama Sanaderu, ne)?
Predizborna demagogija...
Predizborna demagogija...
Guest- Guest
Mogu sjesti do tebe? Nešto me štrecnulo kad sam samo pročitala naslov.aben wrote:nisan čita vijest da me ne strefi infarkt,
Trinity-
2014-04-17
moreš, al ne odgovaran za svoje ruke:)Trinity wrote:Mogu sjesti do tebe? Nešto me štrecnulo kad sam samo pročitala naslov.aben wrote:nisan čita vijest da me ne strefi infarkt,
2014-04-16
aben wrote:moreš, al ne odgovaran za svoje ruke:)Trinity wrote:Mogu sjesti do tebe? Nešto me štrecnulo kad sam samo pročitala naslov.aben wrote:nisan čita vijest da me ne strefi infarkt,
Trinity-
2014-04-17
vidi ti namiguše jedne...Trinity wrote:aben wrote:moreš, al ne odgovaran za svoje ruke:)Trinity wrote:Mogu sjesti do tebe? Nešto me štrecnulo kad sam samo pročitala naslov.aben wrote:nisan čita vijest da me ne strefi infarkt,
Guest- Guest
Evo jednog čisto dražesnog primjera...http://www.jutarnji.hr/podignuta-optuznica-protiv-zeljka-zuzica--utajio-je-47-6-milijuna-kuna-poreza--te-sa-svoje-tvrtke-solidum-na-sebe-prenio-nekretnine-vrijedne-skoro-450-milijuna-kuna-/1404486/
darth_vader-
2014-04-17
vidio sam to za žužića,to je onaj iz gorice kaj mu je sin skrivio saobraćajku sa smrtnim udesom a žena mu sutkinja,tipični novovalni tajkun u sukobu interesa..
jack_reacher-
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Evo na kakva pitanja o seksu odgovaraju 13-godišnjaci u Švicarskoj
» Hrvatska od danas zvanično raspolaže imovinom bivše Jugoslavije: Bez nekretnina ostaje i Srbija
» Zbog posvojenja iz Konga,odgovaraju tri sluzbenice suda u Zlataru
» Titove dugove vraćaćemo do penzije
» Šuker im oprostio dugove, a oni oprali novac
» Hrvatska od danas zvanično raspolaže imovinom bivše Jugoslavije: Bez nekretnina ostaje i Srbija
» Zbog posvojenja iz Konga,odgovaraju tri sluzbenice suda u Zlataru
» Titove dugove vraćaćemo do penzije
» Šuker im oprostio dugove, a oni oprali novac
Page 2 of 2