Nacija vjernika, veliki obrat, mladi se masovno okreću crkvi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nacija vjernika, veliki obrat, mladi se masovno okreću crkvi
ne mijesati tradiciju,zudnju za zajednicom i vjerske izmisljotine(boga,vile,vjestice..)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
kod mene je obrnuto . .. službena religija i nakaradne tradicije iskrivili spiritualno ljudsko biće i degenerirali čovjekamax123 wrote:ne mijesati tradiciju,zudnju za zajednicom i vjerske izmisljotine(boga,vile,vjestice..)
Guest- Guest
svi smo mi spiritualna bica.najkasnije kad napunimo drob i dokucimo jedan razumski nivo..Pinochet wrote:kod mene je obrnuto . .. službena religija i nakaradne tradicije iskrivili spiritualno ljudsko biće i degenerirali čovjekamax123 wrote:ne mijesati tradiciju,zudnju za zajednicom i vjerske izmisljotine(boga,vile,vjestice..)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
moja omiljena tema , mljac
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
i krist bi, da je živio u titovo doba, bio komunist.deda wrote:prije su vjerovali u Tita, sad vjeruju u Krista, ista stvar
nije da im je porastao IQ pa da su inteligentniji
komunisti i krist zagovaraju praktično iste stvari, jedino kod komunista nema popova kao posrednika.
to zato jer je krist bio veći idealista pa mislio kako su i popovi ljudi...
sitting_bull-
2015-09-28
Katolibani...
2016-11-17
bogovi postoje i to je obicno kosmicko smece i trulez, kad se ljudi dovoljno osvijeste prestat ce i uticaj istih na ljude
Pa da ja ovo čujem od tebe...Dobro, dobro...Pinochet wrote:kod mene je obrnuto . .. službena religija i nakaradne tradicije iskrivili spiritualno ljudsko biće i degenerirali čovjekamax123 wrote:ne mijesati tradiciju,zudnju za zajednicom i vjerske izmisljotine(boga,vile,vjestice..)
red wolf-
2016-02-10
Pa ne baš...Leviathan2 wrote:bogovi postoje i to je obicno kosmicko smece i trulez, kad se ljudi dovoljno osvijeste prestat ce i uticaj istih na ljude
red wolf-
2016-02-10
Pinochet wrote:vjerojatno će takav trend biti i kod nas.. jedino epikur ide u crkvu a nevjeruje u ništa , dok mladi vjeruju u viši smisao a neidu u crkvu :D
ja sam bio za badnje veče nakon dugo godina i ne znam, neka slabost mi je došla od cijelog rituala, to je prastari judaizam zapravo, pretoksično..
pa da bas, cast nekima, al ti neki nisu zalazili u nas dio svemira eonima, samo otpad se muva oko nas,red wolf wrote:Pa ne baš...Leviathan2 wrote:bogovi postoje i to je obicno kosmicko smece i trulez, kad se ljudi dovoljno osvijeste prestat ce i uticaj istih na ljude
Pa ne baš...Znaju biti zabavni...I nisu nikakvi bogovi...Leviathan2 wrote:pa da bas, cast nekima, al ti neki nisu zalazili u nas dio svemira eonima, samo otpad se muva oko nas,red wolf wrote:Pa ne baš...Leviathan2 wrote:bogovi postoje i to je obicno kosmicko smece i trulez, kad se ljudi dovoljno osvijeste prestat ce i uticaj istih na ljude
red wolf-
2016-02-10
jesu bogovi, po konceptu shvacanja ljudi, po mojem konceptu su kosmicki sljam, i ako je zabavno sjebat jednu rasu onda su zabavnired wolf wrote:Pa ne baš...Znaju biti zabavni...I nisu nikakvi bogovi...Leviathan2 wrote:pa da bas, cast nekima, al ti neki nisu zalazili u nas dio svemira eonima, samo otpad se muva oko nas,red wolf wrote:Pa ne baš...Leviathan2 wrote:bogovi postoje i to je obicno kosmicko smece i trulez, kad se ljudi dovoljno osvijeste prestat ce i uticaj istih na ljude
Ne. To je tvoje glupavo ljudsko razmišljanje.Leviathan2 wrote:jesu bogovi, po konceptu shvacanja ljudi, po mojem konceptu su kosmicki sljam, i ako je zabavno sjebat jednu rasu onda su zabavnired wolf wrote:Pa ne baš...Znaju biti zabavni...I nisu nikakvi bogovi...Leviathan2 wrote:pa da bas, cast nekima, al ti neki nisu zalazili u nas dio svemira eonima, samo otpad se muva oko nas,red wolf wrote:Pa ne baš...Leviathan2 wrote:bogovi postoje i to je obicno kosmicko smece i trulez, kad se ljudi dovoljno osvijeste prestat ce i uticaj istih na ljude
red wolf-
2016-02-10
ako se već drogiramo, crno vino, gemišti i piva su bolji izbor. može i slavonska šljiva...kic wrote:Pinochet wrote:vjerojatno će takav trend biti i kod nas.. jedino epikur ide u crkvu a nevjeruje u ništa , dok mladi vjeruju u viši smisao a neidu u crkvu :D
ja sam bio za badnje veče nakon dugo godina i ne znam, neka slabost mi je došla od cijelog rituala, to je prastari judaizam zapravo, pretoksično..
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:ako se već drogiramo, crno vino, gemišti i piva su bolji izbor. može i slavonska šljiva...kic wrote:Pinochet wrote:vjerojatno će takav trend biti i kod nas.. jedino epikur ide u crkvu a nevjeruje u ništa , dok mladi vjeruju u viši smisao a neidu u crkvu :D
ne pijem, ali da, ako netko ima poriv.. ja ne mogu više smislit te obrede, ako mi dođe molit ću..
da i to jako, imaju nevjerojatno puno para, medije, fakultete, škole, a svuda nude svoja sranjakic wrote:
rastu protestanti u nas..
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:da i to jako, imaju nevjerojatno puno para, medije, fakultete, škole, a svuda nude svoja sranjakic wrote:
rastu protestanti u nas..
prijatelj se preobratio, razgovara s bogom, nagovara svakog da prijeđe, dao otkaz i čuva dijete samo.. to je sekta jbt..
toksičan ti je JHVH hehehe potraži utjehu u Baalu, Odinu, Setu ili Kekukic wrote:sitting_bull wrote:ako se već drogiramo, crno vino, gemišti i piva su bolji izbor. može i slavonska šljiva...kic wrote:Pinochet wrote:vjerojatno će takav trend biti i kod nas.. jedino epikur ide u crkvu a nevjeruje u ništa , dok mladi vjeruju u viši smisao a neidu u crkvu :D
ne pijem, ali da, ako netko ima poriv.. ja ne mogu više smislit te obrede, ako mi dođe molit ću..
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Stotine vjernika s puškama na blagoslovu oružja u crkvi u Pennsylvaniji
» Veliki obrat: HDZ prihvaća Istanbulsku konvenciju!!!
» Mladi više vjeruju crkvi nego stariji.
» VELIKI OBRAT: ČINI SE DA ERDOGAN NIJE BIO SVJESTAN U ŠTO SE UPUŠTA UDAROM NA KURDE
» SVE IZGORELO, OSTALI SAMO ZIDOVI Veliki požar u srpskoj crkvi u Njujorku
» Veliki obrat: HDZ prihvaća Istanbulsku konvenciju!!!
» Mladi više vjeruju crkvi nego stariji.
» VELIKI OBRAT: ČINI SE DA ERDOGAN NIJE BIO SVJESTAN U ŠTO SE UPUŠTA UDAROM NA KURDE
» SVE IZGORELO, OSTALI SAMO ZIDOVI Veliki požar u srpskoj crkvi u Njujorku
Page 2 of 3