The Donald: EU je propali projekt, Nato zastario, Merkelica gubitnik
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: The Donald: EU je propali projekt, Nato zastario, Merkelica gubitnik
epikur37 wrote:Mi o politici i geopolitickoj mijeni deda o krumpiru i crkvi prije par stoljeva :D sve uz graf
a nemoj ga, ja sam kriva
Guest- Guest
Covjek je ziva enciklopedija :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
crvenkasti wrote:
Si vidio Epi, što deda sve zna?
izgubio si orijentaciju i fokus, saberi se i usredotoči na marcelusa, zato si tu
Guest- Guest
To sam i ja zakljucija da je Njemačka progutala eu projekt.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kancelarka Merkel daleko je najvažnija europska čelnica, ustvrdio je pritom novi američki čelnik.
"Ako pogledate Europsku uniju, vidjet ćete da je to zapravo Njemačka - instrument za Njemačku", kazao je Trump.
"Ako pogledate Europsku uniju, vidjet ćete da je to zapravo Njemačka - instrument za Njemačku", kazao je Trump.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Trumpu kao da sam ja savjetnik.epikur37 wrote:kaj god ali donosi promjene i tjera vodu na naš mlin :)vuksadinare wrote:...sto donald nije svabo porijeklom?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
[size=54]Moskva pozdravila Trumpovu izjavu da je NATO 'zastario'[/size]
http://www.slobodnaevropa.org/a/28236484.html
http://www.slobodnaevropa.org/a/28236484.html
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Noor wrote:a ne znam jel zna tko je glavni krivac za pojavu inflacije?!
krenulo je u renesansi, kad su kraljevi shvatili da u zlatnike mogu dodati kositar i slično
Kad hrvat govori protiv EU...jbt, da nema EU Hrvat ne bi imao ni gace da obuce...al hajd, forum trpi sve...
2016-11-17
to se zapravo može reći prije za BiH..
mi nismo ni u EU..ači realno, sta ce Hrvatska ako dodje do raspada EU? Moze jedino na koljenima moliti povjerioce da ne traze dugove...kic wrote:
2016-11-17
Da su joj susjedi Austrija i Švicarska imali bi i standard kao oni, a vidi vas..vama ni Allah više ne pomaže do ZELENE grane.govinda wrote:Kad hrvat govori protiv EU...jbt, da nema EU Hrvat ne bi imao ni gace da obuce...al hajd, forum trpi sve...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Što si bogatiji to zaduženiji. Ne daju banke novac onome tko gologuz traži pozajmicu. Kao vi, na primjer.govinda wrote:mi nismo ni u EU..ači realno, sta ce Hrvatska ako dodje do raspada EU? Moze jedino na koljenima moliti povjerioce da ne traze dugove...kic wrote:
2016-07-22
tor
aha..dobro, Hrvatska je ekonomska velesila i jak politicki faktor u svijetu. Izvinite sto Hrvatsku kao takvu nisam odmah prepoznao.Eroo wrote:Što si bogatiji to zaduženiji. Ne daju banke novac onome tko gologuz traži pozajmicu. Kao vi, na primjer.govinda wrote:mi nismo ni u EU..ači realno, sta ce Hrvatska ako dodje do raspada EU? Moze jedino na koljenima moliti povjerioce da ne traze dugove...kic wrote:
2016-11-17
sad kad Merkel povuče njemačko zlato iz Fort Knoxa
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Kad si u qrtzu to se ne vidi...govinda wrote:toraha..dobro, Hrvatska je ekonomska velesila i jak politicki faktor u svijetu. Izvinite sto Hrvatsku kao takvu nisam odmah prepoznao.Eroo wrote:Što si bogatiji to zaduženiji. Ne daju banke novac onome tko gologuz traži pozajmicu. Kao vi, na primjer.govinda wrote:mi nismo ni u EU..ači realno, sta ce Hrvatska ako dodje do raspada EU? Moze jedino na koljenima moliti povjerioce da ne traze dugove...kic wrote:
2016-07-22
a ti volis pricati sebi bajke prije spavanja? Ono, koga ti uvjeravas? Sebe? Jeste, Ero, Hrvatska je ekonomski div a Kolinda najpametnija predsjednica na svijetu, hajd sad pisaj, operi zube i na spavanje...Eroo wrote:Kad si u qrtzu to se ne vidi...govinda wrote:toraha..dobro, Hrvatska je ekonomska velesila i jak politicki faktor u svijetu. Izvinite sto Hrvatsku kao takvu nisam odmah prepoznao.Eroo wrote:Što si bogatiji to zaduženiji. Ne daju banke novac onome tko gologuz traži pozajmicu. Kao vi, na primjer.govinda wrote:mi nismo ni u EU..ači realno, sta ce Hrvatska ako dodje do raspada EU? Moze jedino na koljenima moliti povjerioce da ne traze dugove...kic wrote:
?
2016-11-17
Ovaj je zalutao u politiku...
red wolf-
2016-02-10
Jebu te činjenice, vid i sluh... Sve što je turski(ili arapski) opanak gazio je danas u qrtzu. Bolje da o tome malo razmisliš.govinda wrote:a ti volis pricati sebi bajke prije spavanja? Ono, koga ti uvjeravas? Sebe? Jeste, Ero, Hrvatska je ekonomski div a Kolinda najpametnija predsjednica na svijetu, hajd sad pisaj, operi zube i na spavanje...Eroo wrote:Kad si u qrtzu to se ne vidi...govinda wrote:toraha..dobro, Hrvatska je ekonomska velesila i jak politicki faktor u svijetu. Izvinite sto Hrvatsku kao takvu nisam odmah prepoznao.Eroo wrote:Što si bogatiji to zaduženiji. Ne daju banke novac onome tko gologuz traži pozajmicu. Kao vi, na primjer.govinda wrote:
mi nismo ni u EU..ači realno, sta ce Hrvatska ako dodje do raspada EU? Moze jedino na koljenima moliti povjerioce da ne traze dugove...
?
Za sve vas je HR raj na zemlji.
2016-07-22
koja si ti budala....Eroo wrote:Jebu te činjenice, vid i sluh... Sve što je turski(ili arapski) opanak gazio je danas u qrtzu. Bolje da o tome malo razmisliš.govinda wrote:a ti volis pricati sebi bajke prije spavanja? Ono, koga ti uvjeravas? Sebe? Jeste, Ero, Hrvatska je ekonomski div a Kolinda najpametnija predsjednica na svijetu, hajd sad pisaj, operi zube i na spavanje...Eroo wrote:Kad si u qrtzu to se ne vidi...govinda wrote:toraha..dobro, Hrvatska je ekonomska velesila i jak politicki faktor u svijetu. Izvinite sto Hrvatsku kao takvu nisam odmah prepoznao.Eroo wrote:
Što si bogatiji to zaduženiji. Ne daju banke novac onome tko gologuz traži pozajmicu. Kao vi, na primjer.
?
2016-11-17
100 000 ljudi se doseliko u Slavoniju u zadnjih 6 mjeseci a jos najmanje 500 000 Nijemaca, Austrijanaca, Madjara, Bugara, Poljaka zeli doci u Hrvatsku, taj raj na zemlji....Eroo wrote:
2016-11-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Propali projekt Herceg Bosne
» Trump oduševljen NATO-om:"Nije više zastario"
» imovinski pokret , propali projekt ujedinjenja desnice
» Hrvatska je propali projekt,retardirana i nakaradna zamisao.
» pusićka kod plenkija lobirala za propali lopovski projekt golf na srđu
» Trump oduševljen NATO-om:"Nije više zastario"
» imovinski pokret , propali projekt ujedinjenja desnice
» Hrvatska je propali projekt,retardirana i nakaradna zamisao.
» pusićka kod plenkija lobirala za propali lopovski projekt golf na srđu
Page 3 of 4