Vuk Drašković:'Da se podsjetimo,gdje je vojvoda Nikolić išao na tenkovima da brani Srbe odatle su Srbi na traktorima otišli.Odmori vojvoda,ne prizivaj'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vuk Drašković:'Da se podsjetimo,gdje je vojvoda Nikolić išao na tenkovima da brani Srbe odatle su Srbi na traktorima otišli.Odmori vojvoda,ne prizivaj'
omni wrote:Al rado druge saljes.pizzon wrote:normalno da nisam
ja putejm samo tamo gde funkcionise srbija
ne zelim da me zeza kuso i repato
a neko mora i navijat :))
Guest- Guest
Re: Vuk Drašković:'Da se podsjetimo,gdje je vojvoda Nikolić išao na tenkovima da brani Srbe odatle su Srbi na traktorima otišli.Odmori vojvoda,ne prizivaj'
to su ti vucicevi botovi....kauc navijaci..kad treba onda..'neka drugi sto bi ja..'omni wrote:Al rado druge saljes.pizzon wrote:normalno da nisam
ja putejm samo tamo gde funkcionise srbija
ne zelim da me zeza kuso i repato
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tvoj idolSerbinho-3 wrote:Sutanovac, dezerter, ministar odbrane.
Profesija istog, lovac u mutnom.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» BRITANAC BRANI SRBE OD ALBANKE
» Srbi sa Kosova porucili Sulji:'Teror Kurtija i Siptara je neizdrziv!Eto nas na traktorima k tebi'!Sulju:'Necu da vas ostavim na cedilu kao one u Glini.'
» Vuk Drašković:Srbi su najveći krivci za rat i zločine,priznajmo poraz!
» SRBI OTIŠLI U MILANO USRED EPIDEMIJE, SAD SPAVAJU U AUTOMOBILIMA!
» Nikolić: Svi Srbi bi išli u rat
» Srbi sa Kosova porucili Sulji:'Teror Kurtija i Siptara je neizdrziv!Eto nas na traktorima k tebi'!Sulju:'Necu da vas ostavim na cedilu kao one u Glini.'
» Vuk Drašković:Srbi su najveći krivci za rat i zločine,priznajmo poraz!
» SRBI OTIŠLI U MILANO USRED EPIDEMIJE, SAD SPAVAJU U AUTOMOBILIMA!
» Nikolić: Svi Srbi bi išli u rat
Page 2 of 2