Andrea Bočeli neće pevati za Trampa zbog pretnji smrću
Page 1 of 1
Zvezda opere Andrea Bočeli odustao je od nastupa na inauguraciji Donalda Trampa jer je dobio pretnje smrću
Slepi tenor objavio je da neće pevati na proslavi, a mediji su pisali o tome da se na taj potez odlučio zbog straha da će njegovi poštovaoci bojkotovati njegove albume i koncerte.
Međutim, izvor blizak Bočeliju koji je ostao anoniman, tvrdi da je pevač dobio pretnje smrću i da ga je njegovo obezbeđenje posavetovalo da ne nastupa.
“Andrea je veoma tužan što će propustiti ovako veliki događaj, ali je rizik preveliki”, rekao je jedan Trampov prijatelj, čije ime nije objavljeno.
Ranije su svoj nastup na inauguraciji predsednika SAD otkazali Dženifer Holidej, Elton Džon i Selin Dion.
Potvrđen je nastup samo nekolicine izvođača, poznatih u Americi kao što su Džeki Evanho i Tobi Kit.
Zvezda opere Andrea Bočeli odustao je od nastupa na inauguraciji Donalda Trampa jer je dobio pretnje smrću
Slepi tenor objavio je da neće pevati na proslavi, a mediji su pisali o tome da se na taj potez odlučio zbog straha da će njegovi poštovaoci bojkotovati njegove albume i koncerte.
Međutim, izvor blizak Bočeliju koji je ostao anoniman, tvrdi da je pevač dobio pretnje smrću i da ga je njegovo obezbeđenje posavetovalo da ne nastupa.
“Andrea je veoma tužan što će propustiti ovako veliki događaj, ali je rizik preveliki”, rekao je jedan Trampov prijatelj, čije ime nije objavljeno.
Ranije su svoj nastup na inauguraciji predsednika SAD otkazali Dženifer Holidej, Elton Džon i Selin Dion.
Potvrđen je nastup samo nekolicine izvođača, poznatih u Americi kao što su Džeki Evanho i Tobi Kit.
Guest- Guest
Re: Andrea Bočeli neće pevati za Trampa zbog pretnji smrću
meni ovo nije jasno, ali bas nista !
demokrate, vole migrante, a prete smrcu,
jer su izgubili izbore, po ustavu.
Guest- Guest
Prete smrcu, koliko su bedno pali.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
sto ti ima bit jasno, demokrati su dok im odgovara,
Kog' se bojis vise, Boga, sultana il' vezira?
Boga malo, sultana nimalo a vezira ko dorata moga.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
I Atheist rap feat. Pero Deformero...kic wrote:
i Brkovi..
2016-11-17
"Antifašisti" pokazuju pravo lice.
pa prijete,nista novo,cudno bi bilo da neprijete,a taj pijevac umjesto da kontrolise svoje strahove,dozvolio je da strah kontrolise njegapizzon wrote:meni ovo nije jasno, ali bas nista !
Guest- Guest
Similar topics
» Hašim Tači i Haradinaj zaratili zbog Trampa!
» BIVŠEM BOKSAČKOM PRVAKU PRIJETILI SMRĆU ZBOG BOŽIĆNOG DRVCA
» Šefica poreznog USKOK-a podnijela ostavku zbog Mamićevih prijetnji smrću
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» PROVEO 914 DANA U PRITVORU ZBOG NEDOKAZANIH OPTUŽBI ‘Prijetili su mi smrću, pokušali me silovati i tjerali da pušim travu’
» BIVŠEM BOKSAČKOM PRVAKU PRIJETILI SMRĆU ZBOG BOŽIĆNOG DRVCA
» Šefica poreznog USKOK-a podnijela ostavku zbog Mamićevih prijetnji smrću
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» PROVEO 914 DANA U PRITVORU ZBOG NEDOKAZANIH OPTUŽBI ‘Prijetili su mi smrću, pokušali me silovati i tjerali da pušim travu’
Page 1 of 1