Trump ukida sankcije Rusiji da im ovi pomognu vratit vlast u Iraku i bombardirat Iran
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Trump ukida sankcije Rusiji da im ovi pomognu vratit vlast u Iraku i bombardirat Iran
jebiga epi, mi pričamo šta ako nema nuklearki u igri..
konvencionalno ostali nemaju šanse, + Izrael i Grci su sigurno i uvijek na Američkoj strani a ne Ruskoj..
Re: Trump ukida sankcije Rusiji da im ovi pomognu vratit vlast u Iraku i bombardirat Iran
i ozbiljno mislim da mi također imamo smisla za vojsku koje seže duboko..
epikur37 wrote:U glavnom Ruje učine nuklearni pepeo od USA u roku 24 sata :)
24 minute prije , ali to nije tema.
Guest- Guest
kic wrote:
konvencionalno ostali nemaju šanse, + Izrael i Grci su sigurno i uvijek na Američkoj strani a ne Ruskoj..
Ma lupate gluposti i bez nukleraki mnoštvo činjenica izuzimate iz vida....fluidnost vojnihz saveza i to.
Ali evo ovaj naš amerofilni fanatik veli i da cijeli svijet napadne amaeriku nju je nemoguće poraziti
dovoljno je izdvojiti tu tvrdnju i vidjeti u kojoj zoni iracionalnosti vas dvojica razgovarate.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
No zgodno je naglasiti i izdvojiti u svrhu forumskog profiliranja.
2015-08-06
epikur37 wrote:kic wrote:
Ma lupate gluposti i bez nukleraki mnoštvo činjenica izuzimate iz vida....fluidnost vojnihz saveza i to.
Ali evo ovaj naš amerofilni fanatik veli i da cijeli svijet napadne amaeriku nju je nemoguće poraziti
dovoljno je izdvojiti tu tvrdnju i vidjeti u kojoj zoni iracionalnosti vas dvojica razgovarate.
uvijek ima stvari koje se izuzimaju iz vida, nitko ne može znati, ali koliko se ovdje masturbira na Rusko oružje i sl, to je sve kao scena kad netko misli da je dobar jer je digao sto kila na benču, i je, super je, ali onda uđe captain America i digne 200kg i ode pojebe recepcionarku Europu u wcu..
kic wrote: captain America
Otprilike to i zrcali vašu poziciju i poziciju jednog dijela vaše generacije.....posisanu na marvelovskom-cnn imaginariju :)
Odrasli ste u jednom vremenskom gapu.
2015-08-06
epikur37 wrote:kic wrote: captain America
Otprilike to i zrcali vašu poziciju i poziciju jednog dijela vaše generacije.....posisanu na marvelovskom-cnn imaginariju :)
je ali nitko ovdje ne masturbira na američko koliko vi na rusko oružje vs koliko je stvaran omjer snage, puno više to sve govori koliko se imprintala ruska čizma u sjećanje Europljana..
ova tvrdnja gore, svijet protiv jamerike u konvencionalnom sukobu, najobicnija budalescina, u nekom vecem sukobi bi ih kinezi pojeli za gablec i do rucka izasrali, joda bazira moc amera na jebenim nosacima aviona, nosac aviona je dovoljno dobar dok ga ne stigne neka dovoljno dobra protubrodska raketa, kinezici ih imaju tisuce i jedna ce probit obranu istog ili svih 10m isto vrijedi i za ostale brodove, sto rece joda kinezici stancaju podmornice, pa potope americku flotu samo tako, mislim halo, jos narocito u jebenom kineskom moru gdje je sve puno rupa u koje kineske podmornice dosta da se sparkaju i cekaju, nije rat holiwood, samo u holiwodu americki bojni brod razjebe cjelu neprijateljsku flotu i sroka im sve avione, onda neprijatelji mole mir, iran im je vec dugo trn u oku i zasto ga nisu napali, udarili su im sankcije al te sankcije nisu dale zeljeni rezultat jer iranci nisu bili opkoljei neprijateljskim zemljama, isli su naprijed i jos idu naprijed usprkos americkim i izraelskim spackama, maksimum koji su do sad napravili je sabotiranje sa stuxnetom, ovi im skidaju spijunske dronove i reversibilnom tehnikom dobivaju tehnoloski novu stvar, skoro pa dzaba, na osnovu s200 koji su imali su uspjeli sklepat zavidno dobre raketne sisteme a sad su im dosli i s300apdejtani, za borbu na moru imaju male usrane glisere naoruzane protubrodskim raketama, ti gliseri nece napadat jedan po jedan nego u roju, od 100 njih 10 ce doci u poziciju ispaljivanja rakete, nek im sjebu nosac kod amera odmah panika,
rat kao rat je nepredvidljiv i najjaca sila ne moze ocekivat pobjedu, moze imat pocetnu inicijativu,
primjer je rat u siriji, omjer snaga je veci za assada i tehnoloski su iznad kozojeba pa ih ne mogu istrijebit, protiv sakala iz isisa trpe jebene gubitke, jedini nacin za pobjedu je uporaba nekonvencionalnih oruzja, znaci da rusi pocnu derat vakum bombama i ostalim nedozvoljenim stvarima od kojih zaziru da im ne pokvari imidz,
sto se tice americke taktike bombardiranja i tomahavka to vise bas ne vjerujem da funkcionira jer vec proucena na bombardiranju srbije gdje su ameri postigli unistavanje vojnih instalacija oko 5%
ameri su jaki za sjebat klasicno rasporedjene trupe i obranu, tako su recimo sjebali talibane u afganistanu, na kraju su se ovi jednostavno sakrili i sad im jebu mater na tenane, njima je svejedno ako poginu a mnoze se ko zecevi, kad amer zagine onda se radi frka
rat kao rat je nepredvidljiv i najjaca sila ne moze ocekivat pobjedu, moze imat pocetnu inicijativu,
primjer je rat u siriji, omjer snaga je veci za assada i tehnoloski su iznad kozojeba pa ih ne mogu istrijebit, protiv sakala iz isisa trpe jebene gubitke, jedini nacin za pobjedu je uporaba nekonvencionalnih oruzja, znaci da rusi pocnu derat vakum bombama i ostalim nedozvoljenim stvarima od kojih zaziru da im ne pokvari imidz,
sto se tice americke taktike bombardiranja i tomahavka to vise bas ne vjerujem da funkcionira jer vec proucena na bombardiranju srbije gdje su ameri postigli unistavanje vojnih instalacija oko 5%
ameri su jaki za sjebat klasicno rasporedjene trupe i obranu, tako su recimo sjebali talibane u afganistanu, na kraju su se ovi jednostavno sakrili i sad im jebu mater na tenane, njima je svejedno ako poginu a mnoze se ko zecevi, kad amer zagine onda se radi frka
zasto nebih masturbirao na rusko oruzje, to oruzje mi je dovoljno jednostavno i dovoljno efikasno, kud ces vise, ko kaze da ameri ne rade dobro oruzje, pa hrpa ljudi masturbira na ameriki tow recimo joda, sto fali kornetu il milanu il cak onoj kopiji towa sto napravise iranci, rokne tenk i djenja, omjer snage je holiwood, ameri imaju mozda vise aviona i nosaca te brodova al i to je sve lak plijen, tako da, sto veci ti jace padnu i vise buke rade, sto se tice ruske cizme, pa nije ni americka bila bolja po europi al su ameri imali bolju propagandu, nestajali su neistomisljenici po europi isto ko i u ruskim zonama uticaja, zasto nitko ne prica o operaciji gladio, drzavno organiziranom terorizmu i propagandne svrhe, ajd genijekic wrote:epikur37 wrote:kic wrote: captain America
je ali nitko ovdje ne masturbira na američko koliko vi na rusko oružje vs koliko je stvaran omjer snage, puno više to sve govori koliko se imprintala ruska čizma u sjećanje Europljana..
Leviathan2 wrote:zasto nebih masturbirao na rusko oruzje, to oruzje mi je dovoljno jednostavno i dovoljno efikasno, kud ces vise, ko kaze da ameri ne rade dobro oruzje, pa hrpa ljudi masturbira na ameriki tow recimo joda, sto fali kornetu il milanu il cak onoj kopiji towa sto napravise iranci, rokne tenk i djenja, omjer snage je holiwood, ameri imaju mozda vise aviona i nosaca te brodova al i to je sve lak plijen, tako da, sto veci ti jace padnu i vise buke rade, sto se tice ruske cizme, pa nije ni americka bila bolja po europi al su ameri imali bolju propagandu, nestajali su neistomisljenici po europi isto ko i u ruskim zonama uticaja, zasto nitko ne prica o operaciji gladio, drzavno organiziranom terorizmu i propagandne svrhe, ajd genijekic wrote:epikur37 wrote:kic wrote: captain America
silpovanje njemica od strane amera isto...
no dečki su odrasli na marvelu, cnn-u i holywoodu :)
2015-08-06
ma i ja sam odrastao na marvelu, dapace, imao sam ponudu da idem radit za marvel sa john biuscemom na konanu, no imao sam precih obveza
cijenio sam inace ameriku al s vremenom mi je postala ogavna, ruse nisam vilio ni onda ni sad al sam ih u zadnje vrijeme poceo respektirat,
cnn je propagandno smece a holiwood propagandno polusmece, po nesto i pristojno izadje iz holiwooda
cijenio sam inace ameriku al s vremenom mi je postala ogavna, ruse nisam vilio ni onda ni sad al sam ih u zadnje vrijeme poceo respektirat,
cnn je propagandno smece a holiwood propagandno polusmece, po nesto i pristojno izadje iz holiwooda
spajdermen, konan kaptan amerika i slicni superheroji, MARVEL COMICSPinochet wrote:šta je to marvel?
DC COMICS - supermen betmen i ekipa
Meni od svvih ovih je konan jebeni zakon, doduše nisam baš čitao stripove , nego one priče od Konanu, davno negdje.. ima oko 1000 stranica literature mislim o njemu, to mi jebeno bolje od gospodara prstenova ili igre gladi.. Konan mi je puno moćniji..
Guest- Guest
levi, nekad podsjećaš na sveca..
Leviathan2 wrote: imao sam ponudu da idem radit za marvel sa john biuscemom na konanu, no imao sam precih obveza
Levy ti nakon hiena koji je zavodio bečke ljepotice na krstarenju dunavom a istovremeno u rodnom kraju dalmatinske zagore hajdučio....definitivno si od zanimljivijih likova foruma no to sam već rekao kad je bila tema o Razvođu.
2015-08-06
zasto?kic wrote:
levi, nekad podsjećaš na sveca..
bez zajebancije, jedno vrijeme sam se bavio crtanjem stripova i bio neki strip sajam u parisu, tam upoznao johna biuscemu te me coek pozvao da dojdem crtat s njim, skinuo sam mu stul crtanja do jaja, poslije me jos jedan lik isto zvao, inace je lik radio kao crtac za yu strip pa dobio mjesto u marvelu kao umjetnicki direktor, ja radije ostao radit na cudesnoj sumiepikur37 wrote:Leviathan2 wrote: imao sam ponudu da idem radit za marvel sa john biuscemom na konanu, no imao sam precih obveza
Levy ti nakon hiena koji je zavodio bečke ljepotice na krstarenju dunavom a istovremeno u rodnom kraju dalmatinske zagore hajdučio....definitivno si od zanimljivijih likova foruma no to sam već rekao kad je bila tema o Razvođu.
Meni od svvih ovih je konan jebeni zakon, doduše nisam baš čitao stripove , nego one priče od Konanu, davno negdje.. ima oko 1000 stranica literature mislim o njemu, to mi jebeno bolje od gospodara prstenova ili igre gladi.. Konan mi je puno moćniji..
Similar topics
» Trump uvidi nove sankcije Rusiji i Iranu
» SAD ukida sankcije Dodiku
» Iran preciznim napadom eliminirao Kurdsku bazu u Iraku
» Iran upravo izveo raketni napad na najveću Američku bazu u Iraku
» Sankcije Rusiji, priznaj Kos&Met...
» SAD ukida sankcije Dodiku
» Iran preciznim napadom eliminirao Kurdsku bazu u Iraku
» Iran upravo izveo raketni napad na najveću Američku bazu u Iraku
» Sankcije Rusiji, priznaj Kos&Met...
Page 3 of 4