TI ĆEŠ MENE... 'Ko se toga sitija, evala mu!': pogledajte urnebesni prizor kako se Dalmatinac 'rješija sniga'!
Page 1 of 1
TI ĆEŠ MENE... 'Ko se toga sitija, evala mu!': pogledajte urnebesni prizor kako se Dalmatinac 'rješija sniga'!
"Neće valjda lopatat. Triba neko i mislit!"
"Uložio čovjek u biznis. Rastapa snijeg i grije po kućama..."
"Rođeni lumen!"
"Jel' ima ko jači?"
"Ko se toga sitija, evala mu!"... samo su neki od brojnih komentara, koji su na stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca s oduševljenjem dočekali urnebesnu snimku koja prikazuje muškarca u neimenovanom dalmatinskom mistu kako "kroti ledenu zvir"!
Jedan od komentatora je naveo kako je "viđeno u Dugobabama". A poznato je da su tamošnji ljudi dovitljivi i "daleko dobace"...
Evo kako Dalmatinac čisti snig
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/463386/ko-se-toga-sitija-evala-mu-pogledajte-urnebesni-prizor-kako-se-dalmatinac-rjesija-sniga
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: TI ĆEŠ MENE... 'Ko se toga sitija, evala mu!': pogledajte urnebesni prizor kako se Dalmatinac 'rješija sniga'!
Jebate, taki resursi a drzava ukurac. Trpaj to u sabor.
omni-
2014-04-12
Re: TI ĆEŠ MENE... 'Ko se toga sitija, evala mu!': pogledajte urnebesni prizor kako se Dalmatinac 'rješija sniga'!
A poslin će bit: -jebat i 'vaku državu, kad nema ni za zakrpat asvalt.omni wrote:Jebate, taki resursi a drzava ukurac. Trpaj to u sabor.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/463392/lipo-li-je-iz-toploga-u-snig-gledat-ili-je-ipak-bolje-grudanje-na-malackoj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ko da ga inače krpajuEroo wrote:A poslin će bit: -jebat i 'vaku državu, kad nema ni za zakrpat asvalt.omni wrote:Jebate, taki resursi a drzava ukurac. Trpaj to u sabor.
Brain32-
2014-04-15
Veliš jedna rupa više-manje..Brain32 wrote:Ko da ga inače krpajuEroo wrote:A poslin će bit: -jebat i 'vaku državu, kad nema ni za zakrpat asvalt.omni wrote:Jebate, taki resursi a drzava ukurac. Trpaj to u sabor.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Similar topics
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» ''CNN OBJAVIO SNIMKU GOLEMOG NLO-a KAKO NESTAJE U MORU! Prizor zaprepastio građane, policija odmah dojurila na teren''
» Pogledajte kako izgleda obnovljeni Maškovića han
» Pogledajte kako je Nixon dočekao Tita
» '' Pogledajte kako je Greta ismijala svjetske lidere: "Bla, bla, bla" ''
» ''CNN OBJAVIO SNIMKU GOLEMOG NLO-a KAKO NESTAJE U MORU! Prizor zaprepastio građane, policija odmah dojurila na teren''
» Pogledajte kako izgleda obnovljeni Maškovića han
» Pogledajte kako je Nixon dočekao Tita
» '' Pogledajte kako je Greta ismijala svjetske lidere: "Bla, bla, bla" ''
Page 1 of 1