Danski ministar obrane: Rusi dolaze da razore škole, bolnice, ceste i da unište našu demokraciju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Danski ministar obrane: Rusi dolaze da razore škole, bolnice, ceste i da unište našu demokraciju
Za gledatelje zikine dinastije da napomenem da je ulaz u Baltik u Danskim i Svedskim rukama. Ne zatezu rusi a i ovi ne odgovaraju bez vraga.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Re: Danski ministar obrane: Rusi dolaze da razore škole, bolnice, ceste i da unište našu demokraciju
do 2025 godine ulaz će biti u rukama Kalifa iz Gotenburgaabraham wrote:Za gledatelje zikine dinastije da napomenem da je ulaz u Baltik u Danskim i Svedskim rukama. Ne zatezu rusi a i ovi ne odgovaraju bez vraga.
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
OK al samo Danci kontroliraju kopnenu vezu između Europe kao kontinenta i Skandinavije kao poluotoka.abraham wrote:Za gledatelje zikine dinastije da napomenem da je ulaz u Baltik u Danskim i Svedskim rukama. Ne zatezu rusi a i ovi ne odgovaraju bez vraga.
Đavo leži u detaljima tj u prevodu daj mi samo da se Danci radikaliziraju i za ostatak Skandinavije me zaboli kuraz.
Danska je bita ....a za ovo poviše me zaboli kuraz.
Danska je bitna da se zatvori tako da dalje od Njemačke NEMA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Danci su "radikalizirani", jedna vrlo zdrava nacija koja se ne susprteze da javno diskutira o bilo cemu. Ekstrena desnica godinama participira u vlasti i sl. Za razliku od sveda ,npr, ne jebu politicku korektnost. Diskutiraju o svemu.
2014-04-14
Ok al meni treba da se radikaliziraju ovako :abraham wrote:Danci su "radikalizirani", jedna vrlo zdrava nacija koja se ne susprteze da javno diskutira o bilo cemu. Ekstrena desnica godinama participira u vlasti i sl. Za razliku od sveda ,npr, ne jebu politicku korektnost. Diskutiraju o svemu.
PREMA NJEMAČKOJ.
2014-04-11
Svedska ima granicne kontrole ali Danska ne. Mislim da je skoro nemoguce dobiti boravak tamo , tako da nitko ni ne staje.
2014-04-14
Isto ovako je bjelosvjetska reakcija napadala i prvu socijalističku zemlju na svijetu.
Plasirali su o SSSR-u gomilu laži,koje ni pas sa maslom ne bi polizo.
No u ono doba nije bilo tolikog dotoka informacija. Nije bilo ni telefona ni televizije,a kamo li interneta,pa su te laži kod nekih i mogle proći.
Danas na isti način pokušavaju diskvalificirati Rusiju,samo što se danas ne usude protiv nje povesti intervenciju,ili u nju baciti klicu građanskog rata.
Ne znam ima li uopće budala koje danas puše ove spike?
Plasirali su o SSSR-u gomilu laži,koje ni pas sa maslom ne bi polizo.
No u ono doba nije bilo tolikog dotoka informacija. Nije bilo ni telefona ni televizije,a kamo li interneta,pa su te laži kod nekih i mogle proći.
Danas na isti način pokušavaju diskvalificirati Rusiju,samo što se danas ne usude protiv nje povesti intervenciju,ili u nju baciti klicu građanskog rata.
Ne znam ima li uopće budala koje danas puše ove spike?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Onda treba trpati JOŠ.abraham wrote:Svedska ima granicne kontrole ali Danska ne. Mislim da je skoro nemoguce dobiti boravak tamo , tako da nitko ni ne staje.
2014-04-11
Ne ide..RayMabus wrote:Onda treba trpati JOŠ.abraham wrote:Svedska ima granicne kontrole ali Danska ne. Mislim da je skoro nemoguce dobiti boravak tamo , tako da nitko ni ne staje.
2014-04-14
Ide.abraham wrote:Ne ide..RayMabus wrote:Onda treba trpati JOŠ.abraham wrote:Svedska ima granicne kontrole ali Danska ne. Mislim da je skoro nemoguce dobiti boravak tamo , tako da nitko ni ne staje.
---
14. 01. 2017 -
U nekoliko operacija na Sredozemnom moru spaseno je 550 migranata ali su spasioci pronašli i dva tela, saopštila je italijanska obalska straža.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t15273-samo-trpaj-2017#711011
2014-04-11
Još malo liberalnih kretenoida.Ono,Danska nije za pod rusko jaje staviti,koliko je nebitna.Podsjeti me na one balkanske ratnohuškačke retoričare...
Guest- Guest
Pa nek pokušaju da zatvore. Da ih vidimo.RayMabus wrote:OK al samo Danci kontroliraju kopnenu vezu između Europe kao kontinenta i Skandinavije kao poluotoka.abraham wrote:Za gledatelje zikine dinastije da napomenem da je ulaz u Baltik u Danskim i Svedskim rukama. Ne zatezu rusi a i ovi ne odgovaraju bez vraga.
Đavo leži u detaljima tj u prevodu daj mi samo da se Danci radikaliziraju i za ostatak Skandinavije me zaboli kuraz.
Danska je bita ....a za ovo poviše me zaboli kuraz.
Danska je bitna da se zatvori tako da dalje od Njemačke NEMA.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Moraš shvatit bit zašto mi moramo navijat za danske nacionaliste ....normalna stvar da su za Rusiju koja je nuklearna sila kuraz od ovce i to se zna al ih treba podržavat jer isti su i protiv imigranata ....a to je bitnije od toga šta ce ta šaka jada hukat protiv Rusije.pismejker wrote:Još malo liberalnih kretenoida.Ono,Danska nije za pod rusko jaje staviti,koliko je nebitna.Podsjeti me na one balkanske ratnohuškačke retoričare...
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Maine secretary of state brani nasu demokraciju
» Crkva pomela vrtiće, škole i bolnice na natječaju, od 20 milijuna kuna dobili 17,7
» Novi ministar zdravstva: Sustav sa 63 bolnice je previše za Hrvatsku
» Rusi dolaze
» Rusi dolaze
» Crkva pomela vrtiće, škole i bolnice na natječaju, od 20 milijuna kuna dobili 17,7
» Novi ministar zdravstva: Sustav sa 63 bolnice je previše za Hrvatsku
» Rusi dolaze
» Rusi dolaze
Page 2 of 2