Počele su pripreme za impeachment Trumpa
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Počele su pripreme za impeachment Trumpa
tja..citam,Ubama d Manky,spreman da napusti vajthaus,ali i da se ne odrekne Predsjednikovanja.Nes poput Mesica...
Guest- Guest
daleko je 20i do trumpove inaguracije, lako bi moglo da se nesto uredi da ostane el prezidentepismejker wrote:tja..citam,Ubama d Manky,spreman da napusti vajthaus,ali i da se ne odrekne Predsjednikovanja.Nes poput Mesica...
Tja...neću ništa reći,sve je moguće.Leviathan2 wrote:daleko je 20i do trumpove inaguracije, lako bi moglo da se nesto uredi da ostane el prezidentepismejker wrote:tja..citam,Ubama d Manky,spreman da napusti vajthaus,ali i da se ne odrekne Predsjednikovanja.Nes poput Mesica...
Guest- Guest
Ja ne ocekujem laku predaju, velika je to masinerija uvucena u sve pore drustva.Leviathan2 wrote:daleko je 20i do trumpove inaguracije, lako bi moglo da se nesto uredi da ostane el prezidentepismejker wrote:tja..citam,Ubama d Manky,spreman da napusti vajthaus,ali i da se ne odrekne Predsjednikovanja.Nes poput Mesica...
omni-
2014-04-12
_Jel imas info zasto su povuceni svi nosaci u američke luke?omni wrote:Ja ne ocekujem laku predaju, velika je to masinerija uvucena u sve pore drustva.Leviathan2 wrote:daleko je 20i do trumpove inaguracije, lako bi moglo da se nesto uredi da ostane el prezidentepismejker wrote:tja..citam,Ubama d Manky,spreman da napusti vajthaus,ali i da se ne odrekne Predsjednikovanja.Nes poput Mesica...
Guest- Guest
Nemam pojma ni da su povuceni :D, dio sam zblesane rulje kojoj elita igra pred ocima. Negdje procitah da mnoge zvijezde odustaju od nastupa kod stupanja Donalda na tron, prijetnje ubojstvima ocito, nesto se izgleda sprema. Nema sale s ovima, izazvali toliko ratova, napravili haos u svijetu, na sve sposobni pod krinkom humanizma, ljudskih prava i demokracije.pismejker wrote:_Jel imas info zasto su povuceni svi nosaci u američke luke?omni wrote:Ja ne ocekujem laku predaju, velika je to masinerija uvucena u sve pore drustva.Leviathan2 wrote:daleko je 20i do trumpove inaguracije, lako bi moglo da se nesto uredi da ostane el prezidentepismejker wrote:tja..citam,Ubama d Manky,spreman da napusti vajthaus,ali i da se ne odrekne Predsjednikovanja.Nes poput Mesica...
omni-
2014-04-12
omni wrote:Nemam pojma ni da su povuceni :D, dio sam zblesane rulje kojoj elita igra pred ocima. Negdje procitah da mnoge zvijezde odustaju od nastupa kod stupanja Donalda na tron, prijetnje ubojstvima ocito, nesto se izgleda sprema. Nema sale s ovima, izazvali toliko ratova, napravili haos u svijetu, na sve sposobni pod krinkom humanizma, ljudskih prava i demokracije.pismejker wrote:_Jel imas info zasto su povuceni svi nosaci u američke luke?omni wrote:Ja ne ocekujem laku predaju, velika je to masinerija uvucena u sve pore drustva.Leviathan2 wrote:daleko je 20i do trumpove inaguracije, lako bi moglo da se nesto uredi da ostane el prezidentepismejker wrote:tja..citam,Ubama d Manky,spreman da napusti vajthaus,ali i da se ne odrekne Predsjednikovanja.Nes poput Mesica...
Guest- Guest
Jasno je da se Ameri i kod kuce pocinju ponasdati kao dosad u svijetu..Pretiho je zadnjih dana,a moguce da nes bukne,pa da Ubama d manky proglasi marsalov lou..
Guest- Guest
pa ta shema sa izvanrednim zakonom se pocela spekulirati kad je svima postalo jasno da niko od republikanaca nema protukandidata trampu, tramn nije iz elita i nemaju nista s cim bi ga drzali za jaja, sad isto ove provale sto su pokupili sa trolanja na forchanu, al svasta se danas moze progurat pod istinu, a u biti dosta i jedan false flag u americi il neki zesci sukob izmedju demokrata i trumpovih, sve se da lako namjestit, datum se neumoljivo priblizava al od nekud mi zvoni jedna prorocka da ce prije www3 u velikoj zemlji preko vode biti skandal i da ce crni princ uvesti svoju vlast duze nego mu pripada, da ce sa bogatim lihvarima uzurpirati tronpismejker wrote:Jasno je da se Ameri i kod kuce pocinju ponasdati kao dosad u svijetu..Pretiho je zadnjih dana,a moguce da nes bukne,pa da Ubama d manky proglasi marsalov lou..
zivi bili pa vidjeli
Pa izgleda da se traze sva zakonska uporista da se uvede Maršalov zakon,no to isto ne ide tak olako.Treba biti nesto istinski krupn i na saveznom nivou.Bolje da su pustili u sve vece gradove virus Ebole,tada bi mogli promptno proglasiti taj zakon.Leviathan2 wrote:pa ta shema sa izvanrednim zakonom se pocela spekulirati kad je svima postalo jasno da niko od republikanaca nema protukandidata trampu, tramn nije iz elita i nemaju nista s cim bi ga drzali za jaja, sad isto ove provale sto su pokupili sa trolanja na forchanu, al svasta se danas moze progurat pod istinu, a u biti dosta i jedan false flag u americi il neki zesci sukob izmedju demokrata i trumpovih, sve se da lako namjestit, datum se neumoljivo priblizava al od nekud mi zvoni jedna prorocka da ce prije www3 u velikoj zemlji preko vode biti skandal i da ce crni princ uvesti svoju vlast duze nego mu pripada, da ce sa bogatim lihvarima uzurpirati tronpismejker wrote:Jasno je da se Ameri i kod kuce pocinju ponasdati kao dosad u svijetu..Pretiho je zadnjih dana,a moguce da nes bukne,pa da Ubama d manky proglasi marsalov lou..
zivi bili pa vidjeli
Crni princ....Jeba ga bijeli pastuh u guzicu.Neš ti princa..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Impeachment
» Trump impeachment
» Bill Clinton advises Trump to ignore impeachment: 'You got hired to do a job'
» Hillary Clinton Makes Statement On Impeachment, Says Americans Should Get To Choose Their Leaders
» Počele su trzavice u OS BiH
» Trump impeachment
» Bill Clinton advises Trump to ignore impeachment: 'You got hired to do a job'
» Hillary Clinton Makes Statement On Impeachment, Says Americans Should Get To Choose Their Leaders
» Počele su trzavice u OS BiH
Page 2 of 2