ODE PALMA KOD TRAMPA!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ODE PALMA KOD TRAMPA!
pizzon wrote:normalno da nije palma cetnikNoor wrote:pizzon wrote:eto, ziva steta,
ni jednog ustase, balije ili baliste
a bogami, ni četnika...ovaj palma čak ni tome nije dorastao u čemu ste najbolji.
on je od jagodine naprivo vrlo pristojno mesto za zivot
svi osnovci imaju gratis letovanje u grckoj
za maldence povoljnosti
za bebe
a industrijska olimpijada? hah! nema to svako.
Guest- Guest
ja sam siguran da ce vucic i nikolic sjediti odmah uz trumpa..a kolinda i plenki negdje u stotom redupizzon wrote:yebi se majmunevuksadinare wrote:ne nemaju...ono nismo clanica nato-a.eu..nemamo diplomatske odnose sa amerima..ajd kvragu blesavpizzon wrote:vuksadinare wrote:kako ne..evo nasi rezervirali i privatni zrakoplov koliko ih idepizzon wrote:eto, ziva steta,
ni jednog ustase, balije ili baliste
ko, ?
imaju pozive od organizatora ??
videli smo kako je proso mile jawohl
zatim goozara i sl.
videcemo ubrzo ko je gde zaglavio
i koje kakav imao poziv
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
provocator wrote:Pa što ga onda Srbi ne izaberu za predsjednika ili masovno ne glasaju za njegovu stranku kako bi odnjela apsolutnu vlast a Palma postao predsjednik Vlade?pizzon wrote:
normalno da nije palma cetnik
on je od jagodine naprivo vrlo pristojno mesto za zivot
svi osnovci imaju gratis letovanje u grckoj
za maldence povoljnosti
za bebe
Vi radije birate ex četnike?
zadovoljava se onim sto je uspeo
ako izgubi, izgubice i jagodinu
ne zeli da se kocka, nije mu lose
bolje biti 1 u selu nego proleter u gradu
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ja sam siguran da ce vucic i nikolic sjediti odmah uz trumpa..a kolinda i plenki negdje u stotom redupizzon wrote:yebi se majmunevuksadinare wrote:ne nemaju...ono nismo clanica nato-a.eu..nemamo diplomatske odnose sa amerima..ajd kvragu blesavpizzon wrote:vuksadinare wrote:
kako ne..evo nasi rezervirali i privatni zrakoplov koliko ih ide
ko, ?
zatim goozara i sl.
i koje kakav imao poziv
za vase ne znam.
ali vucic i nikolic ne verujem da idu, to bi se vec znalo, verovatno !?
Guest- Guest
ja prosto ne mogu da poverujem da ima ovakvih budaletina kakav je pizzon.... prvo je pokrenuo ofenzivu u svim smjerovima sa onih 6 migova međutim pešadija im po običaju omanula, sad pod zadnje su pokušali oklopnim vozom da izvrše prodor u jednom pravcu međutim sad ih je sjebo njihov vožd koji je toliko principijelno pacificiran da ne želi nikog napasti dok srpski narod ne bude napadnut, ili ubijen ili tako nekako... i evo sad pod najzadnje ode im gradonačelnik jednog manjeg gradića, manji je čak i od ovog mog nesretnog siska, a koliko je za vidjet toliko je dobar da mu je iz grada u zadnjih 10 godina pobjeglo glavom bez obzira cca 10-15% stanovništva sa užeg gradskog područja ili iz šireg općinskog okruženja skoro 15 000 stanovnika... i on će u sklopu inauguracije dobiti posebno mjesto, i naravno vrijeme da proćaska sa novoinauguriranim juesej predsednikom.... pizzon jebo ti sebe tako mutava...:))
2015-08-08
pizzon wrote:vuksadinare wrote:ja sam siguran da ce vucic i nikolic sjediti odmah uz trumpa..a kolinda i plenki negdje u stotom redupizzon wrote:yebi se majmunevuksadinare wrote:ne nemaju...ono nismo clanica nato-a.eu..nemamo diplomatske odnose sa amerima..ajd kvragu blesavpizzon wrote:
ko, ?
zatim goozara i sl.
i koje kakav imao poziv
za vase ne znam.
pa naravno da ne idu, da javno popuše vizu, kao marinko i dodo
Guest- Guest
ja pokrenuo za migove, koji oklopni voz, samo pisem da cemo videtemichaellcmacha wrote:ja prosto ne mogu da poverujem da ima ovakvih budaletina kakav je pizzon.... prvo je pokrenuo ofenzivu u svim smjerovima sa onih 6 migova međutim pešadija im po običaju omanula, sad pod zadnje su pokušali oklopnim vozom da izvrše prodor u jednom pravcu međutim sad ih je sjebo njihov vožd koji je toliko principijelno pacificiran da ne želi nikog napasti dok srpski narod ne bude napadnut, ili ubijen ili tako nekako... i evo sad pod najzadnje ode im gradonačelnik jednog manjeg gradića, manji je čak i od ovog mog nesretnog siska, a koliko je za vidjet toliko je dobar da mu je iz grada u zadnjih 10 godina pobjeglo glavom bez obzira cca 10-15% stanovništva sa užeg gradskog područja ili iz šireg općinskog okruženja skoro 15 000 stanovnika... i on će u sklopu inauguracije dobiti posebno mjesto, i naravno vrijeme da proćaska sa novoinauguriranim juesej predsednikom.... pizzon jebo ti sebe tako mutava...:))
kakvom je skupu bio prisutan, da ce biti medijski pracen.
sve si domastao, kako se zove to tvoje )
Guest- Guest
Noor wrote:pizzon wrote:vuksadinare wrote:ja sam siguran da ce vucic i nikolic sjediti odmah uz trumpa..a kolinda i plenki negdje u stotom redupizzon wrote:yebi se majmunevuksadinare wrote:
ne nemaju...ono nismo clanica nato-a.eu..nemamo diplomatske odnose sa amerima..ajd kvragu blesav
zatim goozara i sl.
i koje kakav imao poziv
za vase ne znam.
njima su to spakovali bakir i com.
Guest- Guest
dobro, Dodi...al što Bakir ne begeniše postolara?pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:vuksadinare wrote:ja sam siguran da ce vucic i nikolic sjediti odmah uz trumpa..a kolinda i plenki negdje u stotom redupizzon wrote:
yebi se majmune
zatim goozara i sl.
i koje kakav imao poziv
za vase ne znam.
Guest- Guest
Noor wrote:dobro, Dodi...al što Bakir ne begeniše postolara?pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:vuksadinare wrote:
ja sam siguran da ce vucic i nikolic sjediti odmah uz trumpa..a kolinda i plenki negdje u stotom redu
za vase ne znam.
glumi doslednost, on je kolateralna steta, spreciti dodika
plus, nije pozvao ni jednog od njegovih mujahedina
Guest- Guest
pizzon wrote:Noor wrote:dobro, Dodi...al što Bakir ne begeniše postolara?pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:
za vase ne znam.
glumi doslednost, on je kolateralna steta, spreciti dodika
plus, nije pozvao ni jednog od njegovih mujahedina
hehe, pa da je "propustio" marinka, to bi tek bila sprdačina i kajla Dodi.
otprilike kao ovo s Palmom
Guest- Guest
pizzon wrote:ne znam sta ti to znaci sa plamom
palma papire dobija u beogradu
pokušaj shvatiti paralelu i povezanost s tvojim vučkom i tomom
nego, šta kaže palma? kakvo je vrijeme? ima'l puno svijeta?
Guest- Guest
Za gospodina Palmu nisam cuo prije, no uvjeren sam da ce prikazati Srbiju u pravom svijetlu i opravdati sve predrasude koje ameri imaju o Srbiji i Srbima na sveopcu radost srpskih intelektualaca.
omni-
2014-04-12
vucic i toma koliko znam ne putujuNoor wrote:pizzon wrote:ne znam sta ti to znaci sa plamom
palma papire dobija u beogradu
pokušaj shvatiti paralelu i povezanost s tvojim vučkom i tomom
nego, šta kaže palma? kakvo je vrijeme? ima'l puno svijet
niti su otvarali takvu temu
sto se vremena i gostiju tice, znam koliko i ti
Guest- Guest
omni wrote:Za gospodina Palmu nisam cuo prije, no uvjeren sam da ce prikazati Srbiju u pravom svijetlu i opravdati sve predrasude koje ameri imaju o Srbiji i Srbima na sveopcu radost srpskih intelektualaca.
http://zicer.org/2016/05/24/dragan-markovic-palma-otvara-tornado-park-u-jagodini/
Guest- Guest
Daj neka neko javi Trampu da ga i ne vraća, ako je to moguće. Daćemo i žirafu uz Palmu.
Ako ga se vec hocete rijesiti posaljite ga sljedecim vlakom za Kosovo. Al simpatican je Palma. Vec vidim naslove "SA TRUMPOVIM VOZACEM SAM DOGOVORIO POVRATAK KOSOVA!!", "MELANIJA ME POGLEDALA I STUCNULA, U MOJIM JE RUKAMA!", "TRUMPOV VRTLAR VIDI SRBIJU U VRHU SVETSKIH DOGADJAJA, MENI JE LICNO TO SAPNUO!", "NA GRANICI ME NISU NI PRETRESLI! NISU MOGLI OD SMEHA, VALJDA ZBOG ZIRAFE, KOJI LI MU GA JE?"dzango wrote:Daj neka neko javi Trampu da ga i ne vraća, ako je to moguće. Daćemo i žirafu uz Palmu.
omni-
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Palma ide na inauguraciju kod Trampa
» Palma : Vučic, Zaev i Rama kao Tito, Naser i Nahru
» Dacic,Seselj i Palma u koaliciji sutra plus Vucic i dr'z se 'regionu' polecemo u VAZDUH
» Nadmašio i Bandića!Bandićev kompić Palma otvorio je javni toalet usred-polja
» CNN:Lagali smo da oteramo Trampa
» Palma : Vučic, Zaev i Rama kao Tito, Naser i Nahru
» Dacic,Seselj i Palma u koaliciji sutra plus Vucic i dr'z se 'regionu' polecemo u VAZDUH
» Nadmašio i Bandića!Bandićev kompić Palma otvorio je javni toalet usred-polja
» CNN:Lagali smo da oteramo Trampa
Page 3 of 3