Trump najavio ukidanje sankcija Rusiji!
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Trump najavio ukidanje sankcija Rusiji!
Et jebo ga opet ste me navukli na price o ekonomiji .....odo postat vijest o bilboardu u Švedskoj ....zanimljiva tehnologija.RayMabus wrote:Ok al razmišljaj malo s filozofske strane i onda ceš shvatit da prica : neželim imat ništa s državom a istodobno niti nerazmišljaš da koristeci njen novac koji je ona odštampala kao sredstvo i dajuci mu povjerenje ti sam nesvijesno upravo radiš na širenju njene MOČI.Leviathan2 wrote:jap, uzmi ono chudo bitcoin, nema drzavu
O ekonomiji malo razmišljajte sami ....i puno dublje ......dosadi mi osnove stalno ponavljat a kao magistri ekonomije sve neki.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pinochet wrote:vi cijelo vrijeme mislite da je bilo sankcije.
u rusiju može slobodno se izvoziti sve osim poljoprivednih proizvoda(mjera gospodina Putina) i alata koji mogu biti upotrebljeni u vojnoj industriji. - tu su malo najebali njemci, jer oni su prodavali neke motore za ruske vojne brodove itd..
ostalo nema sankcije.
ovdje po splitu ima nekoliko industrijskih poduzeća , ja imam frendova koji rade tamo, i koji bez problema izvoze u rusiju. cijelo vrijeme. sankcije su samo za robu koja se može upotrebiti u vojne svrhe
to nije cijela istina, u protivnom objasni kako su strojevi za obradu i pretvorbu biomase mogu upotrijebiti u vojne svrhe.. jer isto znam iz prve ruke da su sankcije bile smrtna kazna jednoj takvoj firmi koja je to radila za Ruse..
Admini, prijavit cu vas gdje treba. Korisnik mi je na ignore jer mi je vec prije psovao majku. Ako vi ne znate i ne mozete ja cu vas nauciti. Ide prijava foruma.
2014-04-14
Nema problema, ja cu pokusati sve da vas ugasim. Znam da ste balkanski mentalitet ali ovo je previse.
2014-04-14
šta da velim, zaslužio je ban i evo mu ga, dalje šta mogu..
abrahame idi negdje na svijetlo...abraham wrote:Nema problema, ja cu pokusati sve da vas ugasim. Znam da ste balkanski mentalitet ali ovo je previse.
u mom kraju se manjak sunca kompenzira većom potrošnjom alkohola.
mutava baštarda wrote:u mom kraju se manjak sunca kompenzira većom potrošnjom alkohola.
stara indijanska suicidalna :^^
Prijavi Kica USKOKu.abraham wrote:Admini, prijavit cu vas gdje treba. Korisnik mi je na ignore jer mi je vec prije psovao majku. Ako vi ne znate i ne mozete ja cu vas nauciti. Ide prijava foruma.
Oni su toliko neefikasni da su svi happy : ti prijavio i sretan a forum ide dalje jer ovi i onako nerade ništa.
2014-04-11
najteže je izgurati od 3 kralja da mačkara
you keep using that word USKOK, but I think it doesnt mean what you think it means..
kic wrote:
you keep using that word USKOK, but I think it doesnt mean what you think it means..
Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ured_za_suzbijanje_korupcije_i_organiziranog_kriminaliteta
Nema straha ako te njima prijavimo .....oni i onako nerade ništa.
2014-04-11
to ti iz iskustva longiRayMabus wrote:kic wrote:
Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ured_za_suzbijanje_korupcije_i_organiziranog_kriminaliteta
Nema straha ako te njima prijavimo .....oni i onako nerade ništa.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ma nije nego abraham nezna kome bi kica prijavio pa sam ja našao optimalno riješenje ....on prijavi USKOKu i onda misli da ce oni to riješit .....i vuk sit a ovce na broju .......
To je šala .....ono kad oceš netko nešto da te prijavi a znaš da od toga nema ništa onda je riješenje USKOK.
To je šala .....ono kad oceš netko nešto da te prijavi a znaš da od toga nema ništa onda je riješenje USKOK.
2014-04-11
a ne znam šta bi mene prijavljivao, ne podržavam vrijeđanje i banao sam asilu, oni nek se međusobne gone ako hoće I dont care..
Nisi shvatio. To je moja šala, USKOK.kic wrote:
a ne znam šta bi mene prijavljivao, ne podržavam vrijeđanje i banao sam asilu, oni nek se međusobne gone ako hoće I dont care..
Neka vrst crnog humora ....ovaj ovome hebe mlater onda ovaj se tuži nekome bi ga prijavio pa eto ono palo mi da može USKOKu.
Nešto kao ja i ti se posvadmio i onda ti ja prijetim da cu te prijavit USKOKu a niđe veze s vezom .....dakle sprdam te.
Last edited by RayMabus on 14/1/2017, 21:01; edited 1 time in total
2014-04-11
A jesi sad kad sam ti pet puta objasnija.kic wrote:
skužio sam bolan..
2014-04-11
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Šok iz SAD Senata-periprema se ukidanje sankcija Rusiji
» Američki senat pokreće ukidanje sankcija Rusiji
» Austrijski vicekancelar pozvao na hitno ukidanje sankcija Rusiji
» Lavrov tvrdi da je ukidanje sankcija Rusiji jedan od uslova za prekid rata
» Sa Vučićem u Rusiji
» Američki senat pokreće ukidanje sankcija Rusiji