Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Hajduk Split
Sretan rođendan Hajduku!amper1950 wrote:
Sritan rođendan najvećem hrvatskom klubu,splitskom HAJDUKU!!!
sat2-
2015-09-28
Šteta što se navijači ne natječu ...fridrih_niche wrote:
Srica pa ljudi vanka ne znaju za Hajduka...
:p
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Šteta što se navijači ne natječu ...fridrih_niche wrote:
Kako ne,navijačke udruge DPH-a se natječu koja će više članova učlaniti
Guest- Guest
amper1950 wrote:sat2 wrote:Šteta što se navijači ne natječu ...fridrih_niche wrote:
Kako izgleda tablica ...
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:amper1950 wrote:sat2 wrote:Šteta što se navijači ne natječu ...fridrih_niche wrote:
Kako izgleda tablica ...
Tablica DPH?
Guest- Guest
Sritan rodjendan drugom najvecem klubu hrvatske da sto prije bude konkurentan nama i cestitke mojoj braci iz 4.gbr na njihovom svetom danu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ma, pusti .... zaboravio sam da rezultat nije bitan ...amper1950 wrote:sat2 wrote:amper1950 wrote:sat2 wrote:Šteta što se navijači ne natječu ...fridrih_niche wrote:
Kako izgleda tablica ...
Tablica DPH?
sat2-
2015-09-28
pridružujem se čestitkama...desert_fox wrote:Sritan rodjendan drugom najvecem klubu hrvatske da sto prije bude konkurentan nama i cestitke mojoj braci iz 4.gbr na njihovom svetom danu
HAJDUK danas slavi 106. godina od osnutka kluba, ali slavlje i rođendanska svečanost nisu prošli bez spominjanja neugodnih aktualnih tema.
Na upit kako komentira da je na današnjoj svečanoj akademiji bilo tek nekoliko veterana i legendi tog kluba, predsjednik Hajduka Ivan Kos je kazao kako vetarani Hajduka imaju svoju udrugu i uvijek su dobro došli u svoj voljeni klub.
"Mi smo poslali pozivno pismo na udrugu veterana, a na njima je koliko će ljudi pozvati", rekao je Kos.
Ante Ivković Zonzi iz udruge Hajdukovih veterana rekao je novinarima kako veterani Hajduka nisu pravovremeno obaviješteni o proslavi obilježavanja 106. godišnjice osnutka kluba.
"Veterani Hajduka ne traže od kluba ništa i nikakvu financijsku pomoć, osim dresova kada igramo utakmice. Obišli smo cijeli svijet, a od kluba nismo uzeli ni kune", rekao je Ante Ivković.
On je podsjetio i na nedavni istup na Hajdukovoj "Bijeloj noći" u Novalji jednog od legendi Hajduka Vilsona Džonija, koji je oštro kritizirao predsjednika uprave kluba Ivana Kosa, te je rekao kako veterani podupiru Džonijeve riječi kritike, ali ne i njegovo ponašanje. Naime, Džoni je, prema novinskim izvješćima, na "Bijeloj noći" u Novalji, između ostalog, za predsjednika uprave Hajduka rekao da se zove kao "neka ptica Kos."
Ante Ivković Zonzi najavio je i skorašnji sastanak izaslanstva udruge veterana Hajduka i predsjednika uprave kluba Ivana Kosa.
Na upit kako komentira da je na današnjoj svečanoj akademiji bilo tek nekoliko veterana i legendi tog kluba, predsjednik Hajduka Ivan Kos je kazao kako vetarani Hajduka imaju svoju udrugu i uvijek su dobro došli u svoj voljeni klub.
"Mi smo poslali pozivno pismo na udrugu veterana, a na njima je koliko će ljudi pozvati", rekao je Kos.
Ante Ivković Zonzi iz udruge Hajdukovih veterana rekao je novinarima kako veterani Hajduka nisu pravovremeno obaviješteni o proslavi obilježavanja 106. godišnjice osnutka kluba.
"Veterani Hajduka ne traže od kluba ništa i nikakvu financijsku pomoć, osim dresova kada igramo utakmice. Obišli smo cijeli svijet, a od kluba nismo uzeli ni kune", rekao je Ante Ivković.
On je podsjetio i na nedavni istup na Hajdukovoj "Bijeloj noći" u Novalji jednog od legendi Hajduka Vilsona Džonija, koji je oštro kritizirao predsjednika uprave kluba Ivana Kosa, te je rekao kako veterani podupiru Džonijeve riječi kritike, ali ne i njegovo ponašanje. Naime, Džoni je, prema novinskim izvješćima, na "Bijeloj noći" u Novalji, između ostalog, za predsjednika uprave Hajduka rekao da se zove kao "neka ptica Kos."
Ante Ivković Zonzi najavio je i skorašnji sastanak izaslanstva udruge veterana Hajduka i predsjednika uprave kluba Ivana Kosa.
desert_fox wrote:Sritan rodjendan drugom najvecem klubu hrvatske da sto prije bude konkurentan nama i cestitke mojoj braci iz 4.gbr na njihovom svetom danu
Pa nije Dinamu rođendan...Ali svakako čestitke Paucima...bez njih bi mnoge stvari bile neizvedive...
darth_vader-
2014-04-17
Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska sanjima se dici cila hrvatska.
Citirat cu rijeci Kokezs iz 1950 kad je dinamo tuka stoku sa marakane i tako pomoga hajduku da osvoji naslov...
DOK JE SRCA BIT CE I KROACIJE
Citirat cu rijeci Kokezs iz 1950 kad je dinamo tuka stoku sa marakane i tako pomoga hajduku da osvoji naslov...
DOK JE SRCA BIT CE I KROACIJE
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ukra si mi riči iz tipkovnice...jasambrend wrote:desert_fox wrote:Sritan rodjendan drugom najvecem klubu hrvatske da sto prije bude konkurentan nama i cestitke mojoj braci iz 4.gbr na njihovom svetom danu
Pa nije Dinamu rođendan...Ali svakako čestitke Paucima...bez njih bi mnoge stvari bile neizvedive...
Hajduk je ipak najveci hrvatski klub, Dinamo može bit drugi najveci...
Guest- Guest
Brende nedilja se blizi polako.... jel ti znas obicaj nefiljom... nemoj bizat
2015-09-13
Sanjaj i dalje. Jos kad iz Dinama skartaju onu stoku i na maksimir se vrate pravi boysi di ce dinamu kraj bitifridrih_niche wrote:Ukra si mi riči iz tipkovnice...jasambrend wrote:desert_fox wrote:Sritan rodjendan drugom najvecem klubu hrvatske da sto prije bude konkurentan nama i cestitke mojoj braci iz 4.gbr na njihovom svetom danu
Hajduk je ipak najveci hrvatski klub, Dinamo može bit drugi najveci...
2015-09-13
desert_fox wrote:Brende nedilja se blizi polako.... jel ti znas obicaj nefiljom... nemoj bizat
:)
darth_vader-
2014-04-17
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50