Štemer Lalo
Page 1 of 1
Štemer Lalo
''Afera Nasilnik je veliki udarac i razočaranje za SDP. Zašto? Zato što je Boris Lalovac slovio kao najpozitivniji ministar u Milanovićevoj Vladi, a također prema istraživanjima javnog mišljenja bio je među pet najpopularnijih političara uopće u mandatu Milanovićeve Vlade. Ova afera je iznenađujuća utoliko što je dojam koji je ostavljao Lalovac bio puno drugačiji", istaknula je glavna urednica Direktno.hr-a Marja Čolak o slučaju Lalovac za emisiju "Bujica" emitiranu u petak, 13. siječnja na Osječkoj televiziji.
Naime, Tončika Lalovac je u srijedu, 11. siječnja, u emisiji "Bujica" dala potresno svjedočanstvo o obiteljskom nasilju od strane svoga muža Borisa Lalovca, bivšeg ministra financija u Milanovićevoj Vladi i potpredsjednika SDP-a. U emisiji je Tončika Lalovac istaknula kako je slučaj prijavila policiji koja je slučaj predala Državnom odvjetništvu te za sada još nema nikakvu dokumentaciju i obavijest.
http://direktno.hr/en/2014/direkt/73358/Afera-Nasilnik-velik-je-udarac-za-SDP-Lalovac-im-bio-najpozitivniji-ministar.htm
Antife mlate slabije od sebe
Naime, Tončika Lalovac je u srijedu, 11. siječnja, u emisiji "Bujica" dala potresno svjedočanstvo o obiteljskom nasilju od strane svoga muža Borisa Lalovca, bivšeg ministra financija u Milanovićevoj Vladi i potpredsjednika SDP-a. U emisiji je Tončika Lalovac istaknula kako je slučaj prijavila policiji koja je slučaj predala Državnom odvjetništvu te za sada još nema nikakvu dokumentaciju i obavijest.
http://direktno.hr/en/2014/direkt/73358/Afera-Nasilnik-velik-je-udarac-za-SDP-Lalovac-im-bio-najpozitivniji-ministar.htm
Antife mlate slabije od sebe
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Štemer Lalo
Teško će se babe upletene u ovaj slučaj oprati. Na žalost onih koje su im vjerovale, na moju sreću koja im nikad vjerovala nisam. Babe troše državnu lovu na lansiranje crnih balona kad obilježavaju neki od dana ubijenih žena i na svoje plaće
http://direktno.hr/en/2014/direkt/73371/Rudan-o-Lalovcu-i-njegovoj-supruzi-Slučaj-koji-će-promijeniti-Hrvatsku.htm
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
n_razbojnik-
2014-04-15
http://hrvatska-danas.com/2017/01/11/video-objavljena-snimka-sdp-ovac-lalovac-maltretira-suprugu-peternel-zgrozen-lijevi-mediji-je-ne-zele-prenijeti/
Pogledao snimku ...a ono ovi cili dan radi i onda ga ona izbacuje iz taktka ....jebeš to ....rastavi se i adio.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Proša san ja to al s materon koja je ono ja cu šta ja ocu ....ista prica ...lijepo kažeš umukni i ova kljuca ...nije do ovoga doša odjednom nego to je tako 1000 puta bilo dok nije shvatija da je jedino riješene opizdit joj glavon o zid.
E sad lipo djeca idu njima a alimentacija tebi i nit kuceta ni maceta , financijski su slobodne pa se ti ženi.
Aj moja DOVIĐEMA.
SKUPA SA CILIN DRUŠTVON.
E sad lipo djeca idu njima a alimentacija tebi i nit kuceta ni maceta , financijski su slobodne pa se ti ženi.
Aj moja DOVIĐEMA.
SKUPA SA CILIN DRUŠTVON.
2014-04-11
neka mu je, kad je oženio prvu koja mu je dala
čuva 2 godine snimku i sad ju objavljuje kad je brakorazvodna parnica u tijeku i glumi žrtvu
na audio snimci nema dokaza da ju je udario, ne čuje se nikakav jauk ni zapomaganje
čuva 2 godine snimku i sad ju objavljuje kad je brakorazvodna parnica u tijeku i glumi žrtvu
na audio snimci nema dokaza da ju je udario, ne čuje se nikakav jauk ni zapomaganje
Guest- Guest
Sad mu je i onako svejedno ....shebala mu karijeru.deda wrote:neka mu je, kad je oženio prvu koja mu je dala
Sam je kriv ....vidiš da je luda .....rastaviš se i adio.
Al baš zato hrpa muških nece djecu jer zna da ce se rastavit sami pošto nežele nerede i onda lijepo pricajte o natalitetu i ovo i ono a psihicko mlatretiranje i onda ono ako se rastaviš placaj alimentaciju a njima djeca a tebi kurac u celo i nit kuceta nit maceta.
2014-04-11
Page 1 of 1