Kako ja to vidim?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kako ja to vidim?
Tamo nema nikoga tko je mogao primiti. Jedan pakira kofere i njegovo mišljenje i stav je bitno kolko i prdac u septičkoj.Pinochet wrote:mislim nema se šta napadati Kolidnu. Predsjednica je kao zadnja luzerica stala na ogradi bijele kuće i pričala o savezu RH i USA, naravno da ona i njezina partija nisu opljačkali i razjebali državu, onda bi i nju neko dočekao unutra, ovako kao kada vidiš prosijaka na ogradi, pa se sakriješ u kući i zaključaš vrata jer ne želiš sa sirotinjom imati posla..
tako i Ameri sa Kolindom i nama
to je činjenica, njezina partija razjebala i opljačkala državu, pa smo zbog toga bijedni i luzeri i tako nas doživljavaju, i naravno da ćemo se sprdati sa našim političarima
Drugi, čije se mišljene sad uvažava još nije uselio.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
ustaša prije ustašakofein wrote:Bogoslav Šulek 1867.
2014-04-15
ma glupost. i nijemci izmisljaju nekakve svoje nazive za internacionalne pojmove, pa se nitko ne snebiva. to samo kod nas peta kolona sere.n_razbojnik wrote:ustaša prije ustašakofein wrote:Bogoslav Šulek 1867.
kad bi poceli nabrajat komicne servske izraze, valjali bi se ovdje od smijeha. ovim @jastrebovima krivo da smo mu odjebali rodbinu i da su traktorima zapalili za pasaluk...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ma jastreb još ne zna što Veja znači...
2014-04-15
to su oni kojima je evolucija pocela revolucijom '45n_razbojnik wrote:ma jastreb još ne zna što Veja znači...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
n_razbojnik wrote:ustaša prije ustašakofein wrote:Bogoslav Šulek 1867.
Praustaša, majke mu ga spalim. Nogomet je eto preživeo fudbal, a sitnozor nije mogao da odoli mikroskopu. Naime, već dosta dugo uviđam da jedna naša krasna riječ, u pitanju je "Zemljopis", ne može naći odgovarajuće mjesto u obrazovnom sustavu, te se za istu rabi "Geografija". Kako sam se školovao za vrijeme Jugoslavije, moram primijetiti da mi je na udžbeniku pisalo "Zemljopis"...tek toliko. Jebala ih Geografija!
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Đajić:Rezultati Zvezde i Dinama nisu slučajni,u pitanju je veliki i temeljiti rad u klubovima na žalost naš primer ne slede ni u Partizanu a kako vidim najmanje u Hajduku sta me žalosti
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Prorocica Pitija: Vidim, vidim, bice ...
» Prorocica Pitija, vidim, vidim...
» E sad da vas vidim
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Prorocica Pitija: Vidim, vidim, bice ...
» Prorocica Pitija, vidim, vidim...
» E sad da vas vidim
Page 2 of 2