Samo trpaj - 2017
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Samo trpaj - 2017
ne bi vjeroavo u ceg se Svabija pretvorila...Regoč wrote:Načelno! Borim se i za tebe, da ti ne otmu stolac na faksu. I ne mogu mi ukrasti radno mjesto, nisu kvalificirani.
Pune oni stolce u svim skolama kojima mogu,pa i faksovima..najinteresantnije je,sto kazu..Đob centar ce nam to sve platiti,dok ja,vrlo papreno placam svaki sat ispite da ne spominjem..
cek dok dojdu,a vlast se kao i u svabiji okrene protiv domicila,a Kozojebima da prednost...
Istina jest i da se opako trude jezik nauciti,i na predavanjima su vrlo marljivi...budu oni konkurencija i svabima koji su sam vrh...polkako..2-3 generacija ce dijeliti isteparava i zakone kao sad sto imaju samo svabi..
Guest- Guest
Sam plaćaš studij? Pa kako kao vrhunski kadar nisi bar stipendiju dobil?
ne dovbivaju niti svabi vise sto su dobivali,niti od drzave niti od firmi..istina,neku stipendiju dobijam,ali to je tek oko 40% svega..ostalo ja..od drzave jos dobivam godinu dana,jer sam imao visok prosjek place i porez...skupa oko godinu i po malo jace...nes imam kao otpremninu,to cuvam..Regoč wrote:Sam plaćaš studij? Pa kako kao vrhunski kadar nisi bar stipendiju dobil?
sve ovisi opet,nizi nivoi i slabiji predmeti su jeftiniji,jaci i visi nivoi skuplji...
Guest- Guest
Španska nevladina organizacija "Proaktiva oupen arms" (Proactiva Open Arms) saopštila je da su dva migranta stradala u međunarodnim vodama u blizini obale Libije, a da je u saradnji sa još pet humanitarnih organizacija spaseno 1.058 migranta sa dva broda krijumčara.
http://www.blic.rs/vesti/svet/vise-od-1000-migranata-spaseno-na-sredozemnom-moru/z12yjwf
http://www.blic.rs/vesti/svet/vise-od-1000-migranata-spaseno-na-sredozemnom-moru/z12yjwf
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
teroristički napadi se događaju samo ako ih amerika organizira
pogledajte NK, nema američke ambasade i nema napada.
Iran su isto napali, ali iranci nisu glupi, znaju da izrael, saudijska arabija i SAD stoje iza tih napada
pogledajte NK, nema američke ambasade i nema napada.
Iran su isto napali, ali iranci nisu glupi, znaju da izrael, saudijska arabija i SAD stoje iza tih napada
Guest- Guest
Spaseno 526 migranata, među njima trudnice i deca
Tanjug | 18. 06. 2017 - 23:52h
Španski i italijanski brodovi, uz pomoć broda jedne nevladine organizacije u subotu su spasili 526 migranata nadomak obale Libije, među kojima se nalazilo osam trudnica i devetoro dece, saopštilo je Ministarstvo odbrane Španije.
http://www.blic.rs/vesti/svet/spaseno-526-migranata-medu-njima-trudnice-i-deca/2z6lxlh
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Samo trpaj...
» SAMO TRPAJ
» I samo trpaj još ... i još, i još, i još ... i još ... pa opet još
» Samo trpaj, šta bi reka naš Longi...:))
» Samo trpaj kmice i mujage
» SAMO TRPAJ
» I samo trpaj još ... i još, i još, i još ... i još ... pa opet još
» Samo trpaj, šta bi reka naš Longi...:))
» Samo trpaj kmice i mujage
Page 2 of 2