Dodik je upravu, mi ga ne razumijemo
Page 1 of 1
Dodik je upravu, mi ga ne razumijemo
„Ovdje se najbolje živi, i u ovim trenucima, mi to ne znamo da cijenimo. . . Na Zapadu, gotovo je pravilo da se radi i dva posla dnevno, da bi se moglo stići i zaraditi samo da se isplate obaveze. U Republici Srpskoj nemate tu vrstu borbe“ izjavio je, između ostalog, predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik...
Da Republika Srpska jeste sjajno mjesto za život znaju jako dobro djeca predsjednika. Sjećate se sina Igora, voćnjaka i kredita u milionskom iznosu za momka koji „je dobar, vrijedan, ne drogira se“ kako ga je već Dodik opisao. Kćerka predsjednika ima tri firme, od nedavno je i vlasnica restorana u strogom centru Banjaluke.
Ta ista kćerka je imala i firmu u suvlasništvu sa kćerkom bivšeg ministra zdravlja, Škrbića.
Sjećate li se da je sin premijerke Cvijanović zablistao na intervjuu i dobio posao u Elektroprenosu Bosne i Herecgovine? Sigurno se sjećate, ponosna mama, zahvalni, blistavi sin? Bio je i neki transparent okačen u Banjaluci sa porukom „hvala ti mama“.
Bosnu i Herecegovinu voli i Zora Vidović, direktorica Poreske uprave RS. Njena kćerka je posao (da ne kažem i sreću) prvo našla u Fondu zdravstva RS-a. No, vidite i sami kako je sa sistemom zdravstva ovdje pa je, na kraju, mamina kćer završila u Centralnoj banci Bosne i Hercegovine. Opet ta Bosna koja će biti dokle mora.
Ah, trebalo bi pomenuti i snahu Nedeljka Čubrilovića. Sjećate se, pisalo se o tome, bila je najbolja na intervjuu pa je dobila posao u školi. Dvije djevojke sa izuzetnim prosjekom ocjena, daleko većim od Čubrilovićeve snahe nisu se snašle na intervjuu.
Elem, kad pogledate ove primjere i brojne druge, ko bih ih sve pobrojao ovdje, vidite da je Republika Srpska sjajno mjesto za život i bolja od Zapada. Tamo ljudi rade dva posla kako bi preživjeli a evo kod nas, pomenuti pojedinci, rade po jedan posao i super žive.
6yka.com
Da Republika Srpska jeste sjajno mjesto za život znaju jako dobro djeca predsjednika. Sjećate se sina Igora, voćnjaka i kredita u milionskom iznosu za momka koji „je dobar, vrijedan, ne drogira se“ kako ga je već Dodik opisao. Kćerka predsjednika ima tri firme, od nedavno je i vlasnica restorana u strogom centru Banjaluke.
Ta ista kćerka je imala i firmu u suvlasništvu sa kćerkom bivšeg ministra zdravlja, Škrbića.
Sjećate li se da je sin premijerke Cvijanović zablistao na intervjuu i dobio posao u Elektroprenosu Bosne i Herecgovine? Sigurno se sjećate, ponosna mama, zahvalni, blistavi sin? Bio je i neki transparent okačen u Banjaluci sa porukom „hvala ti mama“.
Bosnu i Herecegovinu voli i Zora Vidović, direktorica Poreske uprave RS. Njena kćerka je posao (da ne kažem i sreću) prvo našla u Fondu zdravstva RS-a. No, vidite i sami kako je sa sistemom zdravstva ovdje pa je, na kraju, mamina kćer završila u Centralnoj banci Bosne i Hercegovine. Opet ta Bosna koja će biti dokle mora.
Ah, trebalo bi pomenuti i snahu Nedeljka Čubrilovića. Sjećate se, pisalo se o tome, bila je najbolja na intervjuu pa je dobila posao u školi. Dvije djevojke sa izuzetnim prosjekom ocjena, daleko većim od Čubrilovićeve snahe nisu se snašle na intervjuu.
Elem, kad pogledate ove primjere i brojne druge, ko bih ih sve pobrojao ovdje, vidite da je Republika Srpska sjajno mjesto za život i bolja od Zapada. Tamo ljudi rade dva posla kako bi preživjeli a evo kod nas, pomenuti pojedinci, rade po jedan posao i super žive.
6yka.com
Re: Dodik je upravu, mi ga ne razumijemo
Bez puno komentiranja :
Zimska služba u ....Brodu.
Zimska služba u ....Brodu.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Samo ga epi i Čova razumeju
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Samo ga epi i Čova razumeju
kere laju karavani prolaze i odlaze ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Samo ga epi i Čova razumeju
Ma ja ... Dodo car
2014-04-15
plavuša kraljica balkana.n_razbojnik wrote:epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Samo ga epi i Čova razumeju
Ma ja ... Dodo car
Sanader ćaća...
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Opara miče gradsku upravu iz zgrade Banovine
» ''HDZ-ovac napao upravu knjižnice jer nisu obilježili pad Vukovara''
» 15:40 Postignut dogovor, Rusi ulaze i postavljaju svoju upravu Agrokoru
» MMF : Iseljavanje Hrvata ugrožava mirovine i zdravstvo , srežite javnu upravu
» Opara miče gradsku upravu iz zgrade Banovine
» ''HDZ-ovac napao upravu knjižnice jer nisu obilježili pad Vukovara''
» 15:40 Postignut dogovor, Rusi ulaze i postavljaju svoju upravu Agrokoru
» MMF : Iseljavanje Hrvata ugrožava mirovine i zdravstvo , srežite javnu upravu
Page 1 of 1