Mađari se izruguju sa Hrvatskom vladom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mađari se izruguju sa Hrvatskom vladom
nisi htio karamarka koji je htio sa orbanom biti ok i zato suti..ne javljaj se....da ne bi orbanu poslao mail o tebiasilovski wrote:Imali su mađari neku političku emisiju prije koji dan i svi su se čudili kakva smo mi afrika, te kako potpuno nekompetentno vodstvo imamo, potpuni paceri i lopovi kao ona Dalićka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..ja bi...ja sam ga u tome podrzavaojastreb wrote:da,ali pošto se radi o Mesiću sprdali ste ga. da je na BL pozivao Keleminec ili Karamarko digli biste se na oružje.vuksadinare wrote:b.t.w mesic je drukao za siptare,muslimane sve ono sto ti ne volis...plus je prijetio poslat vojsku na banjaluku
2015-09-08
Karamarko je bio nesposoban čim je dozvolio da ga u 3 dana smijene preko žene i to sa notornim bilmezom i folirantomvuksadinare wrote:nisi htio karamarka koji je htio sa orbanom biti ok i zato suti..ne javljaj se....da ne bi orbanu poslao mail o tebiasilovski wrote:Imali su mađari neku političku emisiju prije koji dan i svi su se čudili kakva smo mi afrika, te kako potpuno nekompetentno vodstvo imamo, potpuni paceri i lopovi kao ona Dalićka
Kermit-
2014-04-17
nije bio nesposoban..nego se vraca sve jaci...dokaz podizanje tuzbi protiv petrova i bulja..a i plenki ce doc na red...sve mu ide u prilog..ako ne on hase sigurno...asilovski wrote:Karamarko je bio nesposoban čim je dozvolio da ga u 3 dana smijene preko žene i to sa notornim bilmezom i folirantomvuksadinare wrote:nisi htio karamarka koji je htio sa orbanom biti ok i zato suti..ne javljaj se....da ne bi orbanu poslao mail o tebiasilovski wrote:Imali su mađari neku političku emisiju prije koji dan i svi su se čudili kakva smo mi afrika, te kako potpuno nekompetentno vodstvo imamo, potpuni paceri i lopovi kao ona Dalićka
2015-09-08
samo ne smijem plasiti jastreba...boji se karamarka
2015-09-08
Povlačenje? Ako je onda dobro jer ovo su bilmezi i lopovivuksadinare wrote:nije bio nesposoban..nego se vraca sve jaci...dokaz podizanje tuzbi protiv petrova i bulja..a i plenki ce doc na red...sve mu ide u prilog..ako ne on hase sigurno...asilovski wrote:Karamarko je bio nesposoban čim je dozvolio da ga u 3 dana smijene preko žene i to sa notornim bilmezom i folirantomvuksadinare wrote:nisi htio karamarka koji je htio sa orbanom biti ok i zato suti..ne javljaj se....da ne bi orbanu poslao mail o tebiasilovski wrote:Imali su mađari neku političku emisiju prije koji dan i svi su se čudili kakva smo mi afrika, te kako potpuno nekompetentno vodstvo imamo, potpuni paceri i lopovi kao ona Dalićka
Kermit-
2014-04-17
Plenković gubi zaleđinu velikom brzinom ( dobar dio EU plus Ameri). U stranci je profitirao zahvaljujući Brkić-Šeksovim čarolijama, tako će i otići. Još ove godine.
Guest- Guest
Ma on si pravi zaleđinu da se vrati na sinekuru u EU to je bio i cilj odlaska u Kijev, bolje da Bandić dođe nego svi ti kepeci iz hadezea, nema radnog vremena, dozvola, inspekcija, ograničenja, pravilnika...ovo je u biti predizvanredno stanjekofein wrote:Plenković gubi zaleđinu velikom brzinom ( dobar dio EU plus Ameri). U stranci je profitirao zahvaljujući Brkić-Šeksovim čarolijama, tako će i otići. Još ove godine.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Nije tema stipica nego katastrofalna vlada RH-a zajedno sa tkz. predsjednicomvuksadinare wrote:b.t.w mesic je drukao za siptare,muslimane sve ono sto ti ne volis...plus je prijetio poslat vojsku na banjaluku
Iebiga, mora se malo temu skreniti na - komunjare, partizane, ustaše, četnike itd-
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
asilovski wrote:Inače predstavnici MOL-a i mađarske vlade su prije neki dan govorili da im nije jasna ova kupnja a da nisu kontaktirali prodavatelja, a posebcie da im nije jasno kako to kupac određuje cijenu od 6 mild. kn te da je ista barem duplo veća ako će se uopće ići u prodaju
pa ići će se, jer su Mađari rekli da ako hr. vlada nije za sporazum i zajednička ulaganja, nego i dalje kani ratovati protiv stranih ulagača i raditi im troškove, oni izlaze. Ili će oni upravljati inom a vlada se neće petljati ili sve ide na prodaju.
Cijena je cca 3200 kuna po dionici, izdano je deset milijuna dionica, dakle pola ine koliko je udio mađara košta 16 milijardi kuna
da mi netko rekao 80-ih " madjari se budu sprdali 2017 s nama "
osmjehnuo bi se dobrom vicu
osmjehnuo bi se dobrom vicu
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
asilovski wrote:Inače predstavnici MOL-a i mađarske vlade su prije neki dan govorili da im nije jasna ova kupnja a da nisu kontaktirali prodavatelja, a posebcie da im nije jasno kako to kupac određuje cijenu od 6 mild. kn te da je ista barem duplo veća ako će se uopće ići u prodaju
RH novinstvo, HRT -Dnevnik - Vijesti- itd, konstantno napuhuju veličinu i značaj banana republike,
diplomatsko umijeće masne, lobiranje kod huseina ubame ( u odlasku ) a sve je to jedna velika laž
Tek kad pogledaš strane medije ( koe se u RH ne citiraju niti navode ) tek onda vidiš pravu sliku
sve bijede i očaja.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/madjari-se-hvale-kako-su-ogulili-hrvate-a-nasa-vlada-i-dalje-suti-o-troskovima/943669.aspx
Kako god se završilo ostaje gorak priokus spoznaja s kakvim se lopinama imalo posla. Šteta.
A INDEX neka rađe plati porez...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
asilovski wrote:Karamarko je bio nesposoban čim je dozvolio da ga u 3 dana smijene preko žene i to sa notornim bilmezom i folirantomvuksadinare wrote:nisi htio karamarka koji je htio sa orbanom biti ok i zato suti..ne javljaj se....da ne bi orbanu poslao mail o tebiasilovski wrote:Imali su mađari neku političku emisiju prije koji dan i svi su se čudili kakva smo mi afrika, te kako potpuno nekompetentno vodstvo imamo, potpuni paceri i lopovi kao ona Dalićka
točno, ali svejedno je gadarija što su mu radili, sad to isto ista banda radi trumpu, sukob interesa mošmislit
izvuče se iz rukava po potrebi
Mađarski mediji, ubrzo nakon pobjede, pohvalili su se kako su ogulili Hrvate. Objavili su kako će troškovi parnice hrvatsku stranu koštati najmanje 30 milijuna dolara (213 milijuna kuna) pozivajući se na izračun časopisa Global Arbitration Review.
Au ček ček, za kol'ko smo ono rušili Karahasana? SF SN! Ina je naša!
Au ček ček, za kol'ko smo ono rušili Karahasana? SF SN! Ina je naša!
2014-04-15
"Mi ili oni", ..."Tražili ste pakao, imat ćete ga"...Tko ovo reče, zaboravio sam?
Prema podacima koje je objavila Državna revizija može se izračunati da su troškovi hrvatske strane u slučaju arbitraže iznosili najmanje 100 milijuna kuna. Od toga je najviše otišlo na odvjetničku tvrtku Squire Patton Boggs kojoj je plaćan mjesečni paušal od 364.000 dolara, odnosno 4,3 milijuna dolara godišnje. Za usluge vještačenja plaćeno je 12 milijuna kuna. Državni revizori su zabilježili i da je Vrdoljakovo ministarstvo gospodarstva plaćalo konzultante 2.280 kuna po radnom satu! Vjerojatno je riječ o konzultantima tvrtki AT Kearney i Oil and gas consulting, jer je poznato da su oni izrađivali studiju.
jao bre Asila, pa gurni se u ovo...pos'o iz snova zastupat propalu DNRH igdje
2014-04-15
trump piša po CNN-u, Mađari po Plenkoviću
jao đe me nađe, samo ne znam Vrdoljaka to je njegov tal dam si oko da je uzimao 20% od svegan_razbojnik wrote:Prema podacima koje je objavila Državna revizija može se izračunati da su troškovi hrvatske strane u slučaju arbitraže iznosili najmanje 100 milijuna kuna. Od toga je najviše otišlo na odvjetničku tvrtku Squire Patton Boggs kojoj je plaćan mjesečni paušal od 364.000 dolara, odnosno 4,3 milijuna dolara godišnje. Za usluge vještačenja plaćeno je 12 milijuna kuna. Državni revizori su zabilježili i da je Vrdoljakovo ministarstvo gospodarstva plaćalo konzultante 2.280 kuna po radnom satu! Vjerojatno je riječ o konzultantima tvrtki AT Kearney i Oil and gas consulting, jer je poznato da su oni izrađivali studiju.
Kermit-
2014-04-17
Klem nije platio pa tko može nek ne plaćaEroo wrote:asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/madjari-se-hvale-kako-su-ogulili-hrvate-a-nasa-vlada-i-dalje-suti-o-troskovima/943669.aspx
Kako god se završilo ostaje gorak priokus spoznaja s kakvim se lopinama imalo posla. Šteta.
A INDEX neka rađe plati porez...
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pupovac: Beograd će teško imati dobre odnose s ovakvom hrvatskom Vladom
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Americki mediji izruguju se krscanima.To mora prestati
» Toda se ruga sa Vladom
» PUPOVAC NEZADOVOLJAN NOVOM VLADOM
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Americki mediji izruguju se krscanima.To mora prestati