VELIKI IGRAČ Ko je Hrvat koji spaja Trampa i Putina
Page 1 of 1
Jutarnji , M. B. , | 12. 01. 2017 - 10:30h
| Komentara: 1
Ako je dosad i bilo sumnje, nakon jučerašnjih senatskih saslušanja izvesno je da će Reks Tilerson biti imenovan na poziciju novog američkog državnog sekretara, a uz činjenicu da se radi o drugoj najvažnijoj poziciji u kreiranju spoljne politike najveće svetske sile. Zagrebača štampa piše da je ta informacija za Hrvatsku važna jer je jedan od najbližih saradnika ovog 64-godišnjeg Teksašanina u vreme dok je bio na čelu najveće američke naftne kompanije Ekson mobajl bio jedan Hrvat.
http://www.blic.rs/vesti/svet/veliki-igrac-ko-je-hrvat-koji-spaja-trampa-i-putina/ygkmlfy
Jutarnji , M. B. , | 12. 01. 2017 - 10:30h
| Komentara: 1
Ako je dosad i bilo sumnje, nakon jučerašnjih senatskih saslušanja izvesno je da će Reks Tilerson biti imenovan na poziciju novog američkog državnog sekretara, a uz činjenicu da se radi o drugoj najvažnijoj poziciji u kreiranju spoljne politike najveće svetske sile. Zagrebača štampa piše da je ta informacija za Hrvatsku važna jer je jedan od najbližih saradnika ovog 64-godišnjeg Teksašanina u vreme dok je bio na čelu najveće američke naftne kompanije Ekson mobajl bio jedan Hrvat.
http://www.blic.rs/vesti/svet/veliki-igrac-ko-je-hrvat-koji-spaja-trampa-i-putina/ygkmlfy
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: VELIKI IGRAČ Ko je Hrvat koji spaja Trampa i Putina
A jesmo jadni ...ono ovi balkanski isprdci od naroda se grebu gdje ce koji uhljeb radit u trumpovoj administraciji.
Pa ne treba mi to .......
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
E, sad, original je original, jelte...
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/najmocniji-hrvat-u-rusiji-izravna-je-veza-putina-i-novog-americkog-drzavnog-tajnika-sinjanin-preko-naftnog-biznisa-postao-insajder-svjetske-politike/5495675/
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/najmocniji-hrvat-u-rusiji-izravna-je-veza-putina-i-novog-americkog-drzavnog-tajnika-sinjanin-preko-naftnog-biznisa-postao-insajder-svjetske-politike/5495675/
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Mozak vanjske americke politike je ovdje i za njih Srbija previše ide k Rusiji.
2014-04-11
PREOKRET Američki Senat IPAK podržao članstvo Crne Gore u NATO
2014-04-11
bogtehebo koje smo mi njima komplekse nabili.nenadjebivo..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
sad objavljuju. da su prije mogla ga je kolinda nazvati da joj sredi kontakt s trumpom.
upri mala velika je strana od runjuća pa do malovana
Nadam se da nije Vuksadinare. On bi sve učinio da ih zavadi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuk bi to suverenistički vodio politiku, kao i čokolinda.jastreb wrote:Nadam se da nije Vuksadinare. On bi sve učinio da ih zavadi.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
RayMabus wrote:A jesmo jadni ...ono ovi balkanski isprdci od naroda se grebu gdje ce koji uhljeb radit u trumpovoj administraciji.
triba zato kolegi Eri--------ako netko ima čukun-čukun babu u Americi - to je jako bitno Eri, odmah neka se vidi da
mi Hrvati imamo utjecaja u Americi. pa makar došli samo do Slovenske bauštele.
Samo čekam dan kad će se pohvaliti Melanijom Tramp i reći da osobno poznaje njenu tetu iz trećeg kolina
koja je bila rodjena nevista od onoga njenog svekra sestre.
Možda ga ona bude upoznati osobno sa tajnicom zamjenika kolindine tete iz mladosti
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ja sam uvijek suverenist...ne valaj ni jedna cizma...jer pdo nijednom cizmom nisi slobodanmutava baštarda wrote:vuk bi to suverenistički vodio politiku, kao i čokolinda.jastreb wrote:Nadam se da nije Vuksadinare. On bi sve učinio da ih zavadi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Možda je najbolji opanak. Ipak je mekši od čizme.vuksadinare wrote:ja sam uvijek suverenist...ne valaj ni jedna cizma...jer pdo nijednom cizmom nisi slobodanmutava baštarda wrote:vuk bi to suverenistički vodio politiku, kao i čokolinda.jastreb wrote:Nadam se da nije Vuksadinare. On bi sve učinio da ih zavadi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da, vjerojatno ti ne bi tražio vezu za pokloniti se novom vođi.vuksadinare wrote:ja sam uvijek suverenist...ne valaj ni jedna cizma...jer pdo nijednom cizmom nisi slobodanmutava baštarda wrote:vuk bi to suverenistički vodio politiku, kao i čokolinda.jastreb wrote:Nadam se da nije Vuksadinare. On bi sve učinio da ih zavadi.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Similar topics
» RAT PUTINA I TRAMPA ZA SRBIJU
» Da li je stari diplomata most između Trampa i Putina?
» Šta povezuje majmune, Trampa i Putina? Neverovatna sličnost
» Nova uvreda: Tačiju mesto iza Makrona, Putina i Trampa
» Kolinda:Rusija je veliki igrač i sa njom moramo razgovarati!
» Da li je stari diplomata most između Trampa i Putina?
» Šta povezuje majmune, Trampa i Putina? Neverovatna sličnost
» Nova uvreda: Tačiju mesto iza Makrona, Putina i Trampa
» Kolinda:Rusija je veliki igrač i sa njom moramo razgovarati!
Page 1 of 1