Srpski general Slavko Lisica:'Što glumi Dodik i diže tenzije,mi smo izgubili rat'
Page 1 of 1
Srpski general Slavko Lisica:'Što glumi Dodik i diže tenzije,mi smo izgubili rat'
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/video-video-potresao-rs-i-dodika-srpski-general-slavko-lisica-sto-glumi-dodik-i-dize-tenzije-mi-smo-izgubili-rat-990009/#axzz4VF8Mz1x8
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srpski general Slavko Lisica:'Što glumi Dodik i diže tenzije,mi smo izgubili rat'
..a slavko lisica za srbe nije bilo tko...kuzi i on da dodo moze samo izazvati teske nevolje pa i njemu samom..ako ga se docepaju oni koji trebaju..
2015-09-08
Re: Srpski general Slavko Lisica:'Što glumi Dodik i diže tenzije,mi smo izgubili rat'
Dodik: Moguće istupanje RS iz sporazuma o formiranju Oružanih snaga BiH
Srna | 10. 01. 2017 - 14:14h
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je sa proslave Dana Republike u Brčkom da je Srpska za mir i da je spremna za saradnju sa drugima, ali da nema spremnosti na komprimise kojima se na bilo koji način umanjuje značaj Republike Srpske.
http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/dodik-moguce-istupanje-rs-iz-sporazuma-o-formiranju-oruzanih-snaga-bih/l2gjlcg
Srna | 10. 01. 2017 - 14:14h
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je sa proslave Dana Republike u Brčkom da je Srpska za mir i da je spremna za saradnju sa drugima, ali da nema spremnosti na komprimise kojima se na bilo koji način umanjuje značaj Republike Srpske.
http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/dodik-moguce-istupanje-rs-iz-sporazuma-o-formiranju-oruzanih-snaga-bih/l2gjlcg
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
i pizzon?..sto ti rece da nismo tad imali sanse osvojit banja luku...ocwes reci da slavko lisica izmislja?
2015-09-08
ima dodo da ljubi amerima dipe tisucu puta jer danas ne bi sjedio u banja luci a ni bio predsjednik 'srpske'..
2015-09-08
ne, ne izmislja,
ali ne vi, vec amerika i nato.
koji su izbacili srbiju sa tog prostora jos 91.god.
vi ste samo uleteli u taj prstor, do linije koja vam
je unapred odobrena.
a srbiju su drzali u lancima. da niste stali,
kada
u vam rekli, moguce da bi se vratili odakle ste krenuli
je unapred odobrena.
kada
Guest- Guest
Kako god Dodik je postigao cilj : udaljio je OS BiH svijetlosnim godinama daleko od primanja u NATO.
2014-04-11
...naravno da smo uletili sto smo trebali gledati kako nam sa tog prostora bombardiraju sisak,zagreb,slavonski brodpizzon wrote:ne, ne izmislja,
je unapred odobrena.
kada
2015-09-08
Inace taj lik je umra prije 3 godine tako da je to stari video.
...
...
Preminuo general VRS Slavko Lisica |
subota, 29. jun 2013. | |
Na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu danas je preminuo general vojske Republike Srpske Slavko Lisica. Slavko je rođen 18.februara 1944. godine u selu Laminci, opština Gradiška. U čin general-majora unapređen je 3. maja 1993. godine. Penzionisan je 30. septembra 1994. godine. U VRS je obavljao sledeće dužnosti: komandant 2. oklopne brigade; komandant Taktičke grupe-1.( u Republici Srpskoj Krajni); komandant Taktičke grupe-3.(VRS); komandant Operativne grupe-Doboj; komandant Centra vojnih škola Vojske Republike Srpske. Objavio je dve knjige: "Komandant po potrebi" i "Komandant bez potrebe". |
2014-04-11
“Cijeli grad je već bio spreman za egzodus i sve stvari su bile na točkovima”..
++++
putujuci narod..
++++
putujuci narod..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
dodik se drži one olimpijske važno je učestvovati... a svijet voli pobjednike.
Gube Srbi ratove, ali naše političare ne može nitko nadmašiti u tome...
darth_vader-
2014-04-17
Ma kakva je ovo vijest???vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/video-video-potresao-rs-i-dodika-srpski-general-slavko-lisica-sto-glumi-dodik-i-dize-tenzije-mi-smo-izgubili-rat-990009/#axzz4VF8Mz1x8
S.Lisica je umro prije 3-4 godine.
Zar je uskrsnuo,ili je govorio na nekoj spiritističkoj seansi?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dnevno...ali je dobro rekao za dodu..jastreb wrote:Ma kakva je ovo vijest???vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/video-video-potresao-rs-i-dodika-srpski-general-slavko-lisica-sto-glumi-dodik-i-dize-tenzije-mi-smo-izgubili-rat-990009/#axzz4VF8Mz1x8
S.Lisica je umro prije 3-4 godine.
Zar je uskrsnuo,ili je govorio na nekoj spiritističkoj seansi?
2015-09-08
..i priznao da su izgubili rat..a lisica nije bilo tko za srbe
2015-09-08
Kontraofanziva,kao što to biva bila je žestoka
Srpsku vojsku vodio je lično pukovnik Slavko Lisica
Srpsku vojsku vodio je lično pukovnik Slavko Lisica
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Mesić zbog Turčina opet nepotrebno diže tenzije u regionu
» DODIK OČITAO BUKVICU KOMŠIĆU: "Glumi političkog mesiju i dijeli lekcije drugima"
» Dodik iznad Sarajeva za milijun maraka diže zaztavu RS-a od 40 metara.
» MILE NOVAKOVIC SRPSKI GENERAL NAREDIO GAZENJE VLASTITOG NARODA U OLUJI
» Milanović: Dodik predstavlja srpski narod u BiH; Šmitove prijetnje djetinjaste
» DODIK OČITAO BUKVICU KOMŠIĆU: "Glumi političkog mesiju i dijeli lekcije drugima"
» Dodik iznad Sarajeva za milijun maraka diže zaztavu RS-a od 40 metara.
» MILE NOVAKOVIC SRPSKI GENERAL NAREDIO GAZENJE VLASTITOG NARODA U OLUJI
» Milanović: Dodik predstavlja srpski narod u BiH; Šmitove prijetnje djetinjaste
Page 1 of 1