Od 2026. SP " dajte da SVI budemo zajedno"
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Od 2026. SP " dajte da SVI budemo zajedno"
pisali smo već. mama mu je zabranila mjesec dana nema internetaamper1950 wrote:Partizan izbačen iz UEFA natjecanja
Jeli zbog ovoga onaj iz srbadije uteka s foruma?
Guest- Guest
vučić pregazio partizan pa bracala pobjegao u ilegalu
Sjetit ćeš se možda baš njega kad i ako te nevolja bude snašla u životu. Ne da si lagan na okidaču, nego pucaš po volji kako tebi odgovara da se tek samozadovoljiš, ali to mogu razumijeti s obzirom u kakvoj sredini živiš. On je svoju kaznu platio, a toliko je dobrih djela i akcija u životu napravio da neki ljudi pamte samo onu jednu najgoru i po tome ga jedino mogu gledati. Ne mogu to Balkanci razumijeti, posebice ako nisu ni vidjeli NJ od Njemačke, posebice tamo prije 15-20 i više godina.fridrih_niche wrote:Bar makni tog krimosa sa avatara dok držiš prodike...Fénix wrote:Odlično, s Eurom i Svjetskim su dokrajčili nogomet kao sport. Neka broje eure i dolare, a gledatelje neka traže u tim zemljama.
:D
Iako, slažen se s tobom, ubili si balun sad totalno...
;)
Guest- Guest
O čemu ti?
Ja prican o uništenju baluna za koje je i taj tvoj sa avatara da ruke...
Lik pomaze okolo, al radi i sranja, sta bi mu tribalo dat aureolu zbog dobrih djela?
Mene sredina ne determinira poput tebe, dapače...
Jer sredina oko mene voli ljude koji peru lovu i varaju na porezu i dižu ih na pijedestal...
Po tome je Hrvatska zabit poput Njemačke...
;)
Ja prican o uništenju baluna za koje je i taj tvoj sa avatara da ruke...
Lik pomaze okolo, al radi i sranja, sta bi mu tribalo dat aureolu zbog dobrih djela?
Mene sredina ne determinira poput tebe, dapače...
Jer sredina oko mene voli ljude koji peru lovu i varaju na porezu i dižu ih na pijedestal...
Po tome je Hrvatska zabit poput Njemačke...
;)
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» DAJ DA BUDEMO ZAJEDNO
» Opet cemo zajedno da budemo u Evroslaviji
» Pernar Rusima: Ne dajte Plenkoviću novac, nek Vlada propadne zajedno s Agrokorom
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Opet cemo zajedno da budemo u Evroslaviji
» Pernar Rusima: Ne dajte Plenkoviću novac, nek Vlada propadne zajedno s Agrokorom
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2