Uz "Marš na Drinu" defile u Banjoj Luci povodom proslave Dana RS-a
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Uz "Marš na Drinu" defile u Banjoj Luci povodom proslave Dana RS-a
bice promena vucko, bice
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..gl3daj ako mislis da ce ti mir donjeti svak na svoju stranu opasno se varas..vidis kakvi su odnosi dans srbije i hravtske a nacionalne su drzave i nisu vise u jugi..prakticno su na rubu opasnog incidenta...hrvatska i slovenija svako malo neke pizdarije..srbija i bosna..srbija i crna gora...srbija i kosovo...nema tu nekog veklikog mira moj epikure...valjda nisi toliko glup da su tu stoljeca krvavih diskursa...razmirica..i da s etu cakija poteze takvom lakocom kao nigdje drugdje...i za metar zemlje a kamoli en za puno krupnije stvari..a osveta je sastavni dio zivota i poetske pravdeepikur37 wrote:nema promjena i šoranja to su gluposti, na terenu je nova realnost i nju treba uvažiti...sve drugo ne može bez sile a cilj nam je mirna disolucija.
ti kao da žališ što si dobio državu i misliš da je bilo bolje i mirnije u jugoslaviji...
znao sam ja svi vi iz Glavica ste komunjare u duši
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mislim an bosnu ako se vec spominju diobe,podjele i slicno...jbg kad se nesto dijeli ne edijeli se ono sto na prvi pogledes vidis..nego se sve sagleda i sto se jos moze dijeliti ili razmjenitivuksadinare wrote:opet si potvrdio po n-ti put i da glup ispadas...mi vracamo vase vi nase gdje smo bili vecina..posteno..pizzon wrote:dabome, sve sto je nase ti bi da menjas
a sto je vase, to je vecno
samo 1 kamen bacite na srpsku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sta vracate, knin, krajinu ??vuksadinare wrote:opet si potvrdio po n-ti put i da glup ispadas...mi vracamo vase vi nase gdje smo bili vecina..posteno..pizzon wrote:dabome, sve sto je nase ti bi da menjas
Guest- Guest
je..da..da en bi mozda karlobag...pride..pizzon wrote:bice promena vucko, bice
2015-09-08
drnis sa okolinom )vuksadinare wrote:je..da..da en bi mozda karlobag...pride..pizzon wrote:bice promena vucko, bice
Guest- Guest
..narvno da ne...pa mi en tarzimo suboticu..tu je rijec o bosnipizzon wrote:sta vracate, knin, krajinu ??vuksadinare wrote:opet si potvrdio po n-ti put i da glup ispadas...mi vracamo vase vi nase gdje smo bili vecina..posteno..pizzon wrote:dabome, sve sto je nase ti bi da menjas
2015-09-08
Vusko neće velčiku Hrvatsku i bog, dobro ako neće ima tko hoće :D
2015-08-06
puno imas lokacija " za ponuditi " )
Guest- Guest
Brezveze rasprava.
Kako stvari stoje Hrvatskoj uopce netreba dirati niti jedan pedalj RS ....jednostavno ovaj zapadni dio je odsjecen trokutistanom da ono .....
Kako stvari stoje Hrvatskoj uopce netreba dirati niti jedan pedalj RS ....jednostavno ovaj zapadni dio je odsjecen trokutistanom da ono .....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne..nego tvoje stupidno razmisljanje podjelimo se i bit ce mir..kakav qurtzev mir na balkanu ili jugoistoku europe...to je skoro pa nepoznanica...od kad je covjek naselio ove prostoreepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..gl3daj ako mislis da ce ti mir donjeti svak na svoju stranu opasno se varas..vidis kakvi su odnosi dans srbije i hravtske a nacionalne su drzave i nisu vise u jugi..prakticno su na rubu opasnog incidenta...hrvatska i slovenija svako malo neke pizdarije..srbija i bosna..srbija i crna gora...srbija i kosovo...nema tu nekog veklikog mira moj epikure...valjda nisi toliko glup da su tu stoljeca krvavih diskursa...razmirica..i da s etu cakija poteze takvom lakocom kao nigdje drugdje...i za metar zemlje a kamoli en za puno krupnije stvari..a osveta je sastavni dio zivota i poetske pravdeepikur37 wrote:nema promjena i šoranja to su gluposti, na terenu je nova realnost i nju treba uvažiti...sve drugo ne može bez sile a cilj nam je mirna disolucija.
ti kao da žališ što si dobio državu i misliš da je bilo bolje i mirnije u jugoslaviji...
znao sam ja svi vi iz Glavica ste komunjare u duši
2015-09-08
naravno da hocu ako treba i do crnog mora ko nekad...no zadovoljio bi se i onim kutkom od save do modriceepikur37 wrote:Vusko neće velčiku Hrvatsku i bog, dobro ako neće ima tko hoće :D
2015-09-08
Vuce ako Srbija uzme svoj dio Bih morat ćemo i mi svoj. Ja ću na referendumu glasati ZA.
2015-08-06
jebiga tip je skroz nebitan i smijesan,nista drugo nego za ignorisati,kako razgovarati sa nekim ko ne priznaje nesto na sta su stavili potpise lideri sva tri naroda u bivsoj Yu,nemoze to neki cvrglin osporavati,pa ni onaj izmetbegovic u sarajevu,neka se fino skuliraju,procitaju sto im je babo potpisao i izvole se toga pridrzavati,nema islamske drzave u nasem dvoristu.epikur37 wrote:Vusko neće velčiku Hrvatsku i bog, dobro ako neće ima tko hoće :D
Guest- Guest
vuksadinare wrote:naravno da hocu ako treba i do crnog mora ko nekad...no zadovoljio bi se i onim kutkom od save do modriceepikur37 wrote:Vusko neće velčiku Hrvatsku i bog, dobro ako neće ima tko hoće :D
a jebi ga sad to je izgubljeno, nema nazad...ima i masa četalja koji bi knin i pičku materinu ali nema nazad.
2015-08-06
pizzon wrote:
puno imas lokacija " za ponuditi " )
Nemaq vas tamo više, naši iz Bosne i posavine pokupovali;)
2015-08-06
kakav kurčevi knin eto vam ga,nama je dobro i ovako,u Hr imamo sva prava i zastupljeni smo u političkim strukturama vlasti,nemamo se sta zaliti i dobro nam je,e sad jebiga BiH je sama po sebi komplikacija gdje realno imas na vlasti u sarajevu neke tudume koji su navikli da ih slepaju ameri i turci,samo jebiga nit su ameri vise sto su bili a nisu ni turci,sta ce sad tamo ti mlatimudani ja neznam,mogu samo pizditi jer ih niko ne jebe za suvu shljivu.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:naravno da hocu ako treba i do crnog mora ko nekad...no zadovoljio bi se i onim kutkom od save do modriceepikur37 wrote:Vusko neće velčiku Hrvatsku i bog, dobro ako neće ima tko hoće :D
a jebi ga sad to je izgubljeno, nema nazad...ima i masa četalja koji bi knin i pičku materinu ali nema nazad.
Guest- Guest
Pošteno.Ground Biscuits wrote:kakav kurčevi knin eto vam ga,nama je dobro i ovako,u Hr imamo sva prava i zastupljeni smo u političkim strukturama vlasti,nemamo se sta zaliti i dobro nam je,e sad jebiga BiH je sama po sebi komplikacija gdje realno imas na vlasti u sarajevu neke tudume koji su navikli da ih slepaju ameri i turci,samo jebiga nit su ameri vise sto su bili a nisu ni turci,sta ce sad tamo ti mlatimudani ja neznam,mogu samo pizditi jer ih niko ne jebe za suvu shljivu.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:naravno da hocu ako treba i do crnog mora ko nekad...no zadovoljio bi se i onim kutkom od save do modriceepikur37 wrote:Vusko neće velčiku Hrvatsku i bog, dobro ako neće ima tko hoće :D
2015-08-06
Nema potrebe da Hr tj hrvatska strana dira u promjene granica RS .....proucio sam to i jednostavno kad nisu u ratu uspili slomit trokutistan sad pogotovo nece ....dakle odvojeni su od matice .....s druge strane lake pješacke snage su obrana , držanje fronte prema kalifatu , rastezanje vojske kalifata .....dakle ocito bolje RS ostavit na miru.
2014-04-11
.....svakako....ali moji uvjeti su poznati bez toga nista......no sve se moze dogovoriti...ako se ima volje...i zelje...ipak tesko je bez krvoprolica to ostvaritiepikur37 wrote:Vuce ako Srbija uzme svoj dio Bih morat ćemo i mi svoj. Ja ću na referendumu glasati ZA.
2015-09-08
Ta Srbija pocetkom 90-ih kad je imala gomilu tehnike a ovi nisu imali ništa ništa nije uspila probit a kao sad bi ?
Smiješno.
Smiješno.
2014-04-11
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Neredi u Banjoj Luci
» Nikšić u Banjoj Luci: Četnici su poraženi
» U Banjoj Luci prosvjednici vikali Dodiku da je lopov, izdajnik i diktator
» Nenad Nešić: Vojsku Srbije bi u Banjoj Luci dočekali kao oslobodilačku
» Ambasada Austrije napravila presedan: Zvanični praznik obilježava se u Sarajevu, Mostaru i Banjoj Luci
» Nikšić u Banjoj Luci: Četnici su poraženi
» U Banjoj Luci prosvjednici vikali Dodiku da je lopov, izdajnik i diktator
» Nenad Nešić: Vojsku Srbije bi u Banjoj Luci dočekali kao oslobodilačku
» Ambasada Austrije napravila presedan: Zvanični praznik obilježava se u Sarajevu, Mostaru i Banjoj Luci
Page 4 of 6