ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Uz "Marš na Drinu" defile u Banjoj Luci povodom proslave Dana RS-a

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Uz "Marš na Drinu" defile u Banjoj Luci povodom proslave Dana RS-a - Page 4 Empty Re: Uz "Marš na Drinu" defile u Banjoj Luci povodom proslave Dana RS-a

Post by Guest 9/1/2017, 14:25

bice promena vucko, bice

Guest
Guest

Back to top Go down

Uz "Marš na Drinu" defile u Banjoj Luci povodom proslave Dana RS-a - Page 4 Empty Re: Uz "Marš na Drinu" defile u Banjoj Luci povodom proslave Dana RS-a

Post by epikur37 9/1/2017, 14:25

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:nema promjena i šoranja to su gluposti, na terenu je nova realnost i nju treba uvažiti...sve drugo ne može bez sile a cilj nam je mirna disolucija.
..gl3daj ako mislis da ce ti mir donjeti svak na svoju stranu opasno se varas..vidis kakvi su odnosi dans srbije i hravtske a nacionalne su drzave i nisu vise u jugi..prakticno su na rubu opasnog incidenta...hrvatska i slovenija svako malo neke pizdarije..srbija i bosna..srbija i crna gora...srbija i kosovo...nema tu nekog veklikog mira moj epikure...valjda nisi toliko glup da su tu stoljeca krvavih diskursa...razmirica..i da s etu cakija poteze takvom lakocom kao nigdje drugdje...i za metar zemlje a kamoli en za puno krupnije stvari..a osveta je sastavni dio zivota i poetske pravde

ti kao da žališ što si dobio državu i misliš da je bilo bolje  i mirnije u jugoslaviji...

znao sam ja svi vi iz Glavica ste komunjare u duši
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/1/2017, 14:25

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:dabome, sve sto je nase ti bi da menjas
a sto je vase, to je vecno
samo 1 kamen bacite na srpsku
opet si potvrdio po n-ti put i da glup ispadas...mi vracamo vase vi nase gdje smo bili vecina..posteno..
mislim an bosnu ako se vec spominju diobe,podjele i slicno...jbg kad se nesto dijeli ne edijeli se ono sto na prvi pogledes vidis..nego se sve sagleda i sto se jos moze dijeliti ili razmjeniti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/1/2017, 14:25

vuksadinare wrote:
opet si potvrdio po n-ti put i da glup ispadas...mi vracamo vase vi nase gdje smo bili vecina..posteno..
sta vracate, knin, krajinu ??
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/1/2017, 14:26

pizzon wrote:bice promena vucko, bice
je..da..da en bi mozda karlobag...pride.. :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/1/2017, 14:27

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:bice promena vucko, bice
je..da..da en bi mozda karlobag...pride.. :D
drnis sa okolinom :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/1/2017, 14:27

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
sta vracate, knin, krajinu ??
..narvno da ne...pa mi en tarzimo suboticu..tu je rijec o bosni
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 9/1/2017, 14:27

Vusko neće velčiku Hrvatsku i bog, dobro ako neće ima tko hoće :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 9/1/2017, 14:28

Uz "Marš na Drinu" defile u Banjoj Luci povodom proslave Dana RS-a - Page 4 635395_19_full

puno imas  lokacija " za ponuditi "  :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/1/2017, 14:28

Brezveze rasprava.

Kako stvari stoje Hrvatskoj uopce netreba dirati niti jedan pedalj RS ....jednostavno ovaj zapadni dio je odsjecen trokutistanom da ono .....
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/1/2017, 14:28

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:nema promjena i šoranja to su gluposti, na terenu je nova realnost i nju treba uvažiti...sve drugo ne može bez sile a cilj nam je mirna disolucija.
..gl3daj ako mislis da ce ti mir donjeti svak na svoju stranu opasno se varas..vidis kakvi su odnosi dans srbije i hravtske a nacionalne su drzave i nisu vise u jugi..prakticno su na rubu opasnog incidenta...hrvatska i slovenija svako malo neke pizdarije..srbija i bosna..srbija i crna gora...srbija i kosovo...nema tu nekog veklikog mira moj epikure...valjda nisi toliko glup da su tu stoljeca krvavih diskursa...razmirica..i da s etu cakija poteze takvom lakocom kao nigdje drugdje...i za metar zemlje a kamoli en za puno krupnije stvari..a osveta je sastavni dio zivota i poetske pravde

ti kao da žališ što si dobio državu i misliš da je bilo bolje  i mirnije u jugoslaviji...

znao sam ja svi vi iz Glavica ste komunjare u duši
ne..nego tvoje stupidno razmisljanje podjelimo se i bit ce mir..kakav qurtzev mir na balkanu ili jugoistoku europe...to je skoro pa nepoznanica...od kad je covjek naselio ove prostore
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/1/2017, 14:29

epikur37 wrote:Vusko neće velčiku Hrvatsku i bog, dobro ako neće ima tko hoće :D
naravno da hocu ako treba i do crnog mora ko nekad...no zadovoljio bi se i onim kutkom od save do modrice
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 9/1/2017, 14:30

Vuce ako Srbija uzme svoj dio Bih morat ćemo i mi svoj. Ja ću na referendumu glasati ZA.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 9/1/2017, 14:31

epikur37 wrote:Vusko neće velčiku Hrvatsku i bog, dobro ako neće ima tko hoće :D
jebiga tip je skroz nebitan i smijesan,nista drugo nego za ignorisati,kako razgovarati sa nekim ko ne priznaje nesto na sta su stavili potpise lideri sva tri naroda u bivsoj Yu,nemoze to neki cvrglin osporavati,pa ni onaj izmetbegovic u sarajevu,neka se fino skuliraju,procitaju sto im je babo potpisao i izvole se toga pridrzavati,nema islamske drzave u nasem dvoristu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 9/1/2017, 14:31

vuksadinare wrote:
naravno da hocu ako treba i do crnog mora ko nekad...no zadovoljio bi se i onim kutkom od save do modrice

a jebi ga sad to je izgubljeno, nema nazad...ima i masa četalja koji bi knin i pičku materinu ali nema nazad.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 9/1/2017, 14:34

pizzon wrote: Uz "Marš na Drinu" defile u Banjoj Luci povodom proslave Dana RS-a - Page 4 635395_19_full

puno imas  lokacija " za ponuditi "  :))

Nemaq vas tamo više, naši iz Bosne i posavine pokupovali;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 9/1/2017, 14:35

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:

a jebi ga sad to je izgubljeno, nema nazad...ima i masa četalja koji bi knin i pičku materinu ali nema nazad.
kakav kurčevi knin eto vam ga,nama je dobro i ovako,u Hr imamo sva prava i zastupljeni smo u političkim strukturama vlasti,nemamo se sta zaliti i dobro nam je,e sad jebiga BiH je sama po sebi komplikacija gdje realno imas na vlasti u sarajevu neke tudume koji su navikli da ih slepaju ameri i turci,samo jebiga nit su ameri vise sto su bili a nisu ni turci,sta ce sad tamo ti mlatimudani ja neznam,mogu samo pizditi jer ih niko ne jebe za suvu shljivu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 9/1/2017, 14:38

Ground Biscuits wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:

kakav kurčevi knin eto vam ga,nama je dobro i ovako,u Hr imamo sva prava i zastupljeni smo u političkim strukturama vlasti,nemamo se sta zaliti i dobro nam je,e sad jebiga BiH je sama po sebi komplikacija gdje realno imas na vlasti u sarajevu neke tudume koji su navikli da ih slepaju ameri i turci,samo jebiga nit su ameri vise sto su bili a nisu ni turci,sta ce sad tamo ti mlatimudani ja neznam,mogu samo pizditi jer ih niko ne jebe za suvu shljivu.
Pošteno.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/1/2017, 14:39

Nema potrebe da Hr tj hrvatska strana dira u promjene granica RS .....proucio sam to i jednostavno kad nisu u ratu uspili slomit trokutistan sad pogotovo nece ....dakle odvojeni su od matice .....s druge strane lake pješacke snage su obrana , držanje fronte prema kalifatu , rastezanje vojske kalifata .....dakle ocito bolje RS ostavit na miru.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/1/2017, 14:40

epikur37 wrote:Vuce ako Srbija uzme svoj dio Bih morat ćemo i mi svoj. Ja ću na referendumu glasati ZA.
.....svakako....ali moji uvjeti su poznati bez toga nista......no sve se moze dogovoriti...ako se ima volje...i zelje...ipak tesko je bez krvoprolica to ostvariti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/1/2017, 14:51

Ta Srbija pocetkom 90-ih kad je imala gomilu tehnike a ovi nisu imali ništa ništa nije uspila probit a kao sad bi ?

Smiješno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics