Nova miss Helsinki - classic nordic beauty :)
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nova miss Helsinki - classic nordic beauty :)
ma nema konzerve koja se nije meni otvorilamaggie13 wrote:ovo su trajno konzervirane vrijednosti B-)veber wrote:jube znas da mi je to posao.maggie13 wrote:nije na otvaranje B-)veber wrote:dodi k meni da otvorim tu konzervumaggie13 wrote:
nisam slijepa, makar sam konzerva :P
dojdi, bum ju samo malo otprl:-}
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Od cega da se sudržim ?maggie13 wrote:suzdrzi se, longi..@_@RayMabus wrote:Nisam vurgalan ...samo podastirem .....cinjenice.maggie13 wrote:ne moras bit vulgaran, normalno pricamo :-)RayMabus wrote:Kurac nema oči.maggie13 wrote:Ove lijeve su najbolje ;-)
Gledaj sliku i uzivaj...nijemo ^_~
Pa ok je treba.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobra je crnknja.
Ja bi to jebo.
Ja bi to jebo.
2014-04-11
nisi vidio pravu konzervu :-Dveber wrote:ma nema konzerve koja se nije meni otvorilamaggie13 wrote:ovo su trajno konzervirane vrijednosti B-)veber wrote:jube znas da mi je to posao.maggie13 wrote:nije na otvaranje B-)veber wrote:
dodi k meni da otvorim tu konzervu
2014-04-12
da?maggie13 wrote:nisi vidio pravu konzervu :-Dveber wrote:ma nema konzerve koja se nije meni otvorilamaggie13 wrote:ovo su trajno konzervirane vrijednosti B-)veber wrote:jube znas da mi je to posao.maggie13 wrote:
nije na otvaranje B-)
da probam?
2014-12-30
Sram te bilo.Pinochet wrote:još bih i shvatio da je pobjedila zgodna crnkinja, ima dobrih pičaka, ali ova je gadna za popizdit
2014-04-11
te koje su na ponudi, slobodno 8-)veber wrote:da?maggie13 wrote:nisi vidio pravu konzervu :-Dveber wrote:ma nema konzerve koja se nije meni otvorilamaggie13 wrote:ovo su trajno konzervirane vrijednosti B-)veber wrote:
jube znas da mi je to posao.
da probam?
2014-04-12
Svaka žena tajnu nosi. I u tome spava lepota njena,a ne u telu i ne u kosi.Rubens wrote:
vidjeh, zapravo ima drugih slika te crnkinje u bikiniju i sl i stvarno je realno zgodna i jel..
ali nos i lice, nije baš ideal ljepote..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja ništa nisam rekao za nos. A to što bi muško jebalo nije mera za lepotu.RayMabus wrote:Nema.dzango wrote:Ima.RayMabus wrote:Kurac nema oči.maggie13 wrote:Ove lijeve su najbolje ;-)
Ono ova crna da ti se skine i kaže ti jebi me ti bi rekao pa imaš malo nos ....
Aj molim te.
ja bi prckao oko tvoje konzerve. cisto da vidim hoce li se otprt....maggie13 wrote:te koje su na ponudi, slobodno 8-)veber wrote:da?maggie13 wrote:nisi vidio pravu konzervu :-Dveber wrote:ma nema konzerve koja se nije meni otvorilamaggie13 wrote:
ovo su trajno konzervirane vrijednosti B-)
da probam?
2014-12-30
Bezobrani ste.
Nikad necete pobijediti ....s takvim stavom.
---
Asasini (iz arapske riječi hašišin - predani hašišu) je izraz za atentatora koji su Europom proširili Marko Polo i ljetopisci križarskih ratova. Prvenstveno označuje militantnu sektu, ismaelite nizaritske grane, koji su bili ukopani u svojim orlovskim gnijezdima u Siriji a osobito u neosvojivim tvrđavama u blizini Kaspijskog mora u Iranu. Najpoznatija je tvrđava Alamut.
Poznati alamutski asasini su bili vrlo opasne ubojice, koji su prijetili sunitskima vođama jer su bili prijetnja šijitima.
Među glavnim žrtvama ismaelitskih asasina bili su:
"Study women. Say they are beautiful and praise them. They carry influence with men and children and can be very useful to our purpose."
Nikad necete pobijediti ....s takvim stavom.
---
Asasini (iz arapske riječi hašišin - predani hašišu) je izraz za atentatora koji su Europom proširili Marko Polo i ljetopisci križarskih ratova. Prvenstveno označuje militantnu sektu, ismaelite nizaritske grane, koji su bili ukopani u svojim orlovskim gnijezdima u Siriji a osobito u neosvojivim tvrđavama u blizini Kaspijskog mora u Iranu. Najpoznatija je tvrđava Alamut.
Poznati alamutski asasini su bili vrlo opasne ubojice, koji su prijetili sunitskima vođama jer su bili prijetnja šijitima.
Među glavnim žrtvama ismaelitskih asasina bili su:
- abasidski kalif Al Mustaršid
- perzijski veliki vezir u seldžučkoj službi Nizam al-Mulk
- križarski vođa Konrad Monferatski
"Study women. Say they are beautiful and praise them. They carry influence with men and children and can be very useful to our purpose."
2014-04-11
Dobra je ženska , širok nos je inace africka ljepota a njima treba radne snage i ovo je ono dođite kod nas iako smo ledara.
Necijepidlacite.
Ženska je skroz ok.
Necijepidlacite.
Ženska je skroz ok.
2014-04-11
Hocu Malmo a to ocu radi radikalizacije u Danskoj šta utjecu ....zovu crnce gore al gore je zima ...crnci ce se spusti šta niže mogu a to je Malmo ...nasuprot Kpehagena ....glavnog grada Danske ...koja granici s Njemačkom.
Dobra je treba.
Ok.
Kraj price.
Dobra je treba.
Ok.
Kraj price.
2014-04-11
UM cini ratnika a ne oružje.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» izabrana nova miss alabama 2024. ...
» Nova Miss Universe Hrvatske je crnkinja
» Nova Miss Ukrajine: Odbijam da govorim Ukrajinski, Krim pripada svima a ne samo Ukrajini :)
» miss domina za miss hrvatske
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Nova Miss Universe Hrvatske je crnkinja
» Nova Miss Ukrajine: Odbijam da govorim Ukrajinski, Krim pripada svima a ne samo Ukrajini :)
» miss domina za miss hrvatske
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
Page 4 of 4