ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbi u Hrvatskoj - zatočenici neodgovornih političara

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Srbi u Hrvatskoj - zatočenici neodgovornih političara - Page 2 Empty Re: Srbi u Hrvatskoj - zatočenici neodgovornih političara

Post by vuksadinare 9/1/2017, 07:45

Sora wrote:Gledaj svoja posla
Nije Srbima u beogradu do Srba precana
Niti je tebi vazan Seselj , nego je uvijek o Srbima rijec kada se pokrivaju nasi gadovi
Ajmo mi i Kobilindi
..precani ti i jesu na vlasti u srbiji...s pokojom iznimkom..ne pokrivam ja nikoga...ali bolje i kolinda nego hrvatmrzac markovina i drug mu josipovic

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Srbi u Hrvatskoj - zatočenici neodgovornih političara - Page 2 Empty Re: Srbi u Hrvatskoj - zatočenici neodgovornih političara

Post by Sora 9/1/2017, 07:49

vuksadinare wrote:
Niti je tebi vazan Seselj , nego je uvijek o Srbima rijec kada se pokrivaju nasi gadovi
Ajmo mi i Kobilindi
..precani ti i jesu na vlasti u srbiji...s pokojom iznimkom..ne pokrivam ja nikoga...ali bolje i kolinda nego hrvatmrzac markovina i drug mu josipovic

Ti si hrvatomrzac i svaki onaj koji proziva druge hrvate zbog drugacijeg politickog stava
Tebe je kupilo govno hdz za sitne pare
Nemas ti pojma sto je voljeti svoju zemlju
Borio se i naplacujes tu bajnu ljubav
Bljuv

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/1/2017, 07:49

Sora wrote:
vuksadinare wrote:
Ajmo mi i Kobilindi

Ti si hrvatomrzac i svaki onaj koji proziva druge hrvate zbog drugacijeg politickog stava
Tebe je kupilo govno hdz za sitne pare
Nemas ti pojma sto je voljeti svoju zemlju
Borio se i naplacujes tu bajnu ljubav
Bljuv
kad nemas argumenata onda pises idiotarije
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics