ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA IZ JERUZALEMA

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA IZ JERUZALEMA - Page 3 Empty Re: UZNEMIRUJUĆA SNIMKA IZ JERUZALEMA

Post by dijagram 8/1/2017, 21:07

epikur37 wrote:Kako dijagram nije od.piva ja sam morao piti duple pive. Ti s asilom nemas tih problema :D
Jel bilo prigovora zbog zamazane jakne:)

dijagram

2015-08-09

Back to top Go down

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA IZ JERUZALEMA - Page 3 Empty Re: UZNEMIRUJUĆA SNIMKA IZ JERUZALEMA

Post by Guest 8/1/2017, 21:09

dijagram wrote:
kofein wrote:@dijagram

Ma šalim se, spominjao je okolicu Tuzle, Blagdane i tako...pa nabadam :)   Ona baraba Atila se ponaša asocijalno, izbjegava kafiće, pije i spava, ali doma.... :p
ne znam, nije dobro
sto mislis, da dodjem i malo ga istucem,bi li sto djelovalo:)

Moro bi ga uvatit trijezna, a to je malo teže.  pijanci su rezistentni na poučne batine  :D . Svakako, ako te put nanese u ove naše istočne krajeve, javi se da gustiramo kavu uz legende, mitomaniju i forumska pretjerivanja.  Ti, Tre, Horni, Asila i ja, svi usput. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 8/1/2017, 21:10

Nista, kad se osusilo, ko nova :D Danas sam ga spuatio babi a ja sam s mirom na pivu i tex viler.....blazeno :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dijagram 8/1/2017, 21:14

epikur37 wrote:Nista,  kad se osusilo, ko nova :D Danas sam ga spuatio babi a ja sam s mirom na pivu i tex viler.....blazeno :)
Blazeno je bilo i babi:)
Mene zdrzali jos dva dana, ko zombi sam.Sutra cu tek doci k sebi:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2017, 21:15

epikur37 wrote:Kako dijagram nije od.piva ja sam morao piti duple pive. Ti s asilom nemas tih problema :D

Ha, ha.  Asila je legenda, svoj rođendan slavi kao Tito, raskošno i bučno... festival teške hrane i dobre zezancije :)    Danima nakon toga bole trbušni od smijanja...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 8/1/2017, 21:16

kofein wrote:

Ha, ha.  Asila je legenda, svoj rođendan slavi kao Tito, raskošno i bučno... festival teške hrane i dobre zezancije :)    Danima nakon toga bole trbušni od smijanja...
Ako mu dodju rodice iz Siklosa eto i mene na festu:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2017, 21:19

dijagram wrote:
kofein wrote:

:D   

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA IZ JERUZALEMA - Page 3 Gozkabin1
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 8/1/2017, 21:22

kofein wrote:
dijagram wrote:
kofein wrote:

:D   

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA IZ JERUZALEMA - Page 3 Gozkabin1
aaa, biram Zuziku u tradicionalnim madjarskim bojama:)
a i najdesnije je
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2017, 21:45

Muslimani se osvećuju Izrealcima jer je Izrael u prošlosti imao kolonije u islamskom svijetu i kolonizirao je muslimanske zemlje, a Izrael je neoliberalna kapitalistička zemlja, pa Izraelske korporacije iskorištavaju islamski proleterijat po Afganistnau, Siriji, Iraku, pa se muslimani zbog nepravde osvećuju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2017, 21:47

Pinochet wrote:Muslimani se osvećuju Izrealcima jer je Izrael u prošlosti imao kolonije u islamskom svijetu i kolonizirao je muslimanske zemlje, a Izrael je neoliberalna kapitalistička zemlja, pa Izraelske korporacije iskorištavaju islamski proleterijat po Afganistnau, Siriji, Iraku, pa se muslimani zbog nepravde osvećuju

deda, vrati yodi pass :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics