UZNEMIRUJUĆA SNIMKA IZ JERUZALEMA
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: UZNEMIRUJUĆA SNIMKA IZ JERUZALEMA
Jel bilo prigovora zbog zamazane jakne:)epikur37 wrote:Kako dijagram nije od.piva ja sam morao piti duple pive. Ti s asilom nemas tih problema :D
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
dijagram wrote:ne znam, nije dobrokofein wrote:@dijagram
Ma šalim se, spominjao je okolicu Tuzle, Blagdane i tako...pa nabadam :) Ona baraba Atila se ponaša asocijalno, izbjegava kafiće, pije i spava, ali doma.... :p
sto mislis, da dodjem i malo ga istucem,bi li sto djelovalo:)
Moro bi ga uvatit trijezna, a to je malo teže. pijanci su rezistentni na poučne batine :D . Svakako, ako te put nanese u ove naše istočne krajeve, javi se da gustiramo kavu uz legende, mitomaniju i forumska pretjerivanja. Ti, Tre, Horni, Asila i ja, svi usput. :)
Guest- Guest
Nista, kad se osusilo, ko nova :D Danas sam ga spuatio babi a ja sam s mirom na pivu i tex viler.....blazeno :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Blazeno je bilo i babi:)epikur37 wrote:Nista, kad se osusilo, ko nova :D Danas sam ga spuatio babi a ja sam s mirom na pivu i tex viler.....blazeno :)
Mene zdrzali jos dva dana, ko zombi sam.Sutra cu tek doci k sebi:)
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:Kako dijagram nije od.piva ja sam morao piti duple pive. Ti s asilom nemas tih problema :D
Ha, ha. Asila je legenda, svoj rođendan slavi kao Tito, raskošno i bučno... festival teške hrane i dobre zezancije :) Danima nakon toga bole trbušni od smijanja...
Guest- Guest
Ako mu dodju rodice iz Siklosa eto i mene na festu:)kofein wrote:epikur37 wrote:Kako dijagram nije od.piva ja sam morao piti duple pive. Ti s asilom nemas tih problema :D
Ha, ha. Asila je legenda, svoj rođendan slavi kao Tito, raskošno i bučno... festival teške hrane i dobre zezancije :) Danima nakon toga bole trbušni od smijanja...
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ako mu dodju rodice iz Siklosa eto i mene na festu:)kofein wrote:epikur37 wrote:Kako dijagram nije od.piva ja sam morao piti duple pive. Ti s asilom nemas tih problema :D
:D
Guest- Guest
aaa, biram Zuziku u tradicionalnim madjarskim bojama:)kofein wrote:dijagram wrote:Ako mu dodju rodice iz Siklosa eto i mene na festu:)kofein wrote:epikur37 wrote:Kako dijagram nije od.piva ja sam morao piti duple pive. Ti s asilom nemas tih problema :D
:D
a i najdesnije je
dijagram-
2015-08-09
Muslimani se osvećuju Izrealcima jer je Izrael u prošlosti imao kolonije u islamskom svijetu i kolonizirao je muslimanske zemlje, a Izrael je neoliberalna kapitalistička zemlja, pa Izraelske korporacije iskorištavaju islamski proleterijat po Afganistnau, Siriji, Iraku, pa se muslimani zbog nepravde osvećuju
Guest- Guest
Pinochet wrote:Muslimani se osvećuju Izrealcima jer je Izrael u prošlosti imao kolonije u islamskom svijetu i kolonizirao je muslimanske zemlje, a Izrael je neoliberalna kapitalistička zemlja, pa Izraelske korporacije iskorištavaju islamski proleterijat po Afganistnau, Siriji, Iraku, pa se muslimani zbog nepravde osvećuju
deda, vrati yodi pass
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» UZNEMIRUJUĆA PORUKA IZ HRVATSKE -"Moguć je rat sa Srbijom"
» Janša za priznanje Jeruzalema kao prijestolnice Izraela
» ''MISTIČNI AMERIČKI STONEHENGE: Na njemu je uklesano 10 Antikristovih zapovijedi, a prva je posebno uznemirujuća''
» Trump najavio priznaje Jeruzalema kao glavnog grada Izraela!
» Otkriven 2700 godina star otisak pečata upravitelja Jeruzalema
» Janša za priznanje Jeruzalema kao prijestolnice Izraela
» ''MISTIČNI AMERIČKI STONEHENGE: Na njemu je uklesano 10 Antikristovih zapovijedi, a prva je posebno uznemirujuća''
» Trump najavio priznaje Jeruzalema kao glavnog grada Izraela!
» Otkriven 2700 godina star otisak pečata upravitelja Jeruzalema
Page 3 of 3