NATO poslao američku 'željeznu brigadu' da čuva Europu od Putina
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: NATO poslao američku 'željeznu brigadu' da čuva Europu od Putina
Neizravno da, ali je morao toliki pritisak dugo nisam vidio, i t pritisak bez ijednog dokaza mogli su neki kurac izmislit npr. IP adrese neki vrag a ne ono izvješće svi su špijuni koji ne misle kao mivuksadinare wrote:...trump priznao da su ruje hakirali demokratsku stranku
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
pa ne baš, NATO čuva multikulti, jednakost, bratstvo miljune kozojeba naspram zlog imperija hakera i kasapaPinochet wrote:Fašisti dovlače vojsku na granicu protiv antifašista
Kermit-
2014-04-17
tesko ej hakiranje izmisliti...postoje uvijek tragovi...hakiranje je ozbljno krsenje zakona i tu se bas samo tako ne laze...ne vjerujem osobno da ej trump trazio hakiranje nego vjerojatno su to rusi na svoju ruku da pomognu trumpu da skine hillary ali trump je ipak trebao odmah reci...jesu..ali ja na to nisam ni an jedan nacin utjecao..i vjerojatno bi biojos pozitivnijiasilovski wrote:Neizravno da, ali je morao toliki pritisak dugo nisam vidio, i t pritisak bez ijednog dokaza mogli su neki kurac izmislit npr. IP adrese neki vrag a ne ono izvješće svi su špijuni koji ne misle kao mivuksadinare wrote:...trump priznao da su ruje hakirali demokratsku stranku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
rusi su čak i prekinuli bombardiranje kozojeba dok ne prođu izbori da ovi što manje cvile po medijima. a sada da su ih hakirali, volio bi da jesu, samo sumnjam. ako jesu siguran sam da je putin napravio dobar izbor sa svojim kandidatom u bijeloj kući. zadnjih par godina nema grešaka.vuksadinare wrote:tesko ej hakiranje izmisliti...postoje uvijek tragovi...hakiranje je ozbljno krsenje zakona i tu se bas samo tako ne laze...ne vjerujem osobno da ej trump trazio hakiranje nego vjerojatno su to rusi na svoju ruku da pomognu trumpu da skine hillary ali trump je ipak trebao odmah reci...jesu..ali ja na to nisam ni an jedan nacin utjecao..i vjerojatno bi biojos pozitivnijiasilovski wrote:Neizravno da, ali je morao toliki pritisak dugo nisam vidio, i t pritisak bez ijednog dokaza mogli su neki kurac izmislit npr. IP adrese neki vrag a ne ono izvješće svi su špijuni koji ne misle kao mivuksadinare wrote:...trump priznao da su ruje hakirali demokratsku stranku
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ili 5 milijarda dolara za državni udar u ukrajini, a ovdje ekipa po službenoj dužnosti, za plaću i zdravstveno srušila vlast u americi. pa tko kaže da putin nije manga...
jesu.....s obzirom da se bas oko toga i nisu nesto posebno branili znaci da jesu...ali vecu gresku ej trump napravio..trebao je odmah priznati i reci nisam utjecao na to to je stvar rusa...ovako..hm..hm...znas ne vjerujem ja bas puno ni trumpu kao ni hillary..kao krscanin je i za krscanstvo a proganja meksikance gore nego muslice..a meksikanci su jedni od najvecih krscana i vjernika...meni trump pari vise kao nekakva polurasist...ala nesto kao gerth wilders u nizozemskoj...vidjet cemomutava baštarda wrote:rusi su čak i prekinuli bombardiranje kozojeba dok ne prođu izbori da ovi što manje cvile po medijima. a sada da su ih hakirali, volio bi da jesu, samo sumnjam. ako jesu siguran sam da je putin napravio dobar izbor sa svojim kandidatom u bijeloj kući. zadnjih par godina nema grešaka.vuksadinare wrote:tesko ej hakiranje izmisliti...postoje uvijek tragovi...hakiranje je ozbljno krsenje zakona i tu se bas samo tako ne laze...ne vjerujem osobno da ej trump trazio hakiranje nego vjerojatno su to rusi na svoju ruku da pomognu trumpu da skine hillary ali trump je ipak trebao odmah reci...jesu..ali ja na to nisam ni an jedan nacin utjecao..i vjerojatno bi biojos pozitivnijiasilovski wrote:Neizravno da, ali je morao toliki pritisak dugo nisam vidio, i t pritisak bez ijednog dokaza mogli su neki kurac izmislit npr. IP adrese neki vrag a ne ono izvješće svi su špijuni koji ne misle kao mivuksadinare wrote:...trump priznao da su ruje hakirali demokratsku stranku
2015-09-08
....je manga je...ali bi vido da li ej takva manga na celu neke male drzave bez nuklearnog oruzja...mutava baštarda wrote:ili 5 milijarda dolara za državni udar u ukrajini, a ovdje ekipa po službenoj dužnosti, za plaću i zdravstveno srušila vlast u americi. pa tko kaže da putin nije manga...
2015-09-08
kurac su hakirali, to hilari traži opravdanje za donatore. mnogo je love provučeno kroz guzice i dato mnogo obećanja, a dogodio se debakl...vuksadinare wrote:jesu.....s obzirom da se bas oko toga i nisu nesto posebno branili znaci da jesu...ali vecu gresku ej trump napravio..trebao je odmah priznati i reci nisam utjecao na to to je stvar rusa...ovako..hm..hm...znas ne vjerujem ja bas puno ni trumpu kao ni hillary..kao krscanin je i za krscanstvo a proganja meksikance gore nego muslice..a meksikanci su jedni od najvecih krscana i vjernika...meni trump pari vise kao nekakva polurasist...ala nesto kao gerth wilders u nizozemskoj...vidjet cemomutava baštarda wrote:rusi su čak i prekinuli bombardiranje kozojeba dok ne prođu izbori da ovi što manje cvile po medijima. a sada da su ih hakirali, volio bi da jesu, samo sumnjam. ako jesu siguran sam da je putin napravio dobar izbor sa svojim kandidatom u bijeloj kući. zadnjih par godina nema grešaka.vuksadinare wrote:tesko ej hakiranje izmisliti...postoje uvijek tragovi...hakiranje je ozbljno krsenje zakona i tu se bas samo tako ne laze...ne vjerujem osobno da ej trump trazio hakiranje nego vjerojatno su to rusi na svoju ruku da pomognu trumpu da skine hillary ali trump je ipak trebao odmah reci...jesu..ali ja na to nisam ni an jedan nacin utjecao..i vjerojatno bi biojos pozitivnijiasilovski wrote:Neizravno da, ali je morao toliki pritisak dugo nisam vidio, i t pritisak bez ijednog dokaza mogli su neki kurac izmislit npr. IP adrese neki vrag a ne ono izvješće svi su špijuni koji ne misle kao mivuksadinare wrote:...trump priznao da su ruje hakirali demokratsku stranku
ne bas debakl...ali izgubila je...jesi citao kako putinov savjetnik bas ne voli katolike...mutava baštarda wrote:kurac su hakirali, to hilari traži opravdanje za donatore. mnogo je love provučeno kroz guzice i dato mnogo obećanja, a dogodio se debakl...vuksadinare wrote:jesu.....s obzirom da se bas oko toga i nisu nesto posebno branili znaci da jesu...ali vecu gresku ej trump napravio..trebao je odmah priznati i reci nisam utjecao na to to je stvar rusa...ovako..hm..hm...znas ne vjerujem ja bas puno ni trumpu kao ni hillary..kao krscanin je i za krscanstvo a proganja meksikance gore nego muslice..a meksikanci su jedni od najvecih krscana i vjernika...meni trump pari vise kao nekakva polurasist...ala nesto kao gerth wilders u nizozemskoj...vidjet cemomutava baštarda wrote:rusi su čak i prekinuli bombardiranje kozojeba dok ne prođu izbori da ovi što manje cvile po medijima. a sada da su ih hakirali, volio bi da jesu, samo sumnjam. ako jesu siguran sam da je putin napravio dobar izbor sa svojim kandidatom u bijeloj kući. zadnjih par godina nema grešaka.vuksadinare wrote:tesko ej hakiranje izmisliti...postoje uvijek tragovi...hakiranje je ozbljno krsenje zakona i tu se bas samo tako ne laze...ne vjerujem osobno da ej trump trazio hakiranje nego vjerojatno su to rusi na svoju ruku da pomognu trumpu da skine hillary ali trump je ipak trebao odmah reci...jesu..ali ja na to nisam ni an jedan nacin utjecao..i vjerojatno bi biojos pozitivnijiasilovski wrote:
Neizravno da, ali je morao toliki pritisak dugo nisam vidio, i t pritisak bez ijednog dokaza mogli su neki kurac izmislit npr. IP adrese neki vrag a ne ono izvješće svi su špijuni koji ne misle kao mi
2015-09-08
rekao sam kako su utjecali na izbore, igrali su vanjsku politiku da ne ttalasaju liberale, prekinili bombardiranje alepa, nisu tukli pedere po moskvi i sl. priče...
ostali utjecaji koji su preko medija, sredstava informiranja,.. radili na izbore siguran sam da je bio 100 x manji nego kada je obrnuta situacija i kada su izbori u rusiji.
kažem volio bi da jesu, ali nisu...
ostali utjecaji koji su preko medija, sredstava informiranja,.. radili na izbore siguran sam da je bio 100 x manji nego kada je obrnuta situacija i kada su izbori u rusiji.
jesi citao kako putinov raspucin mrzi katolike..mutava baštarda wrote:rekao sam kako su utjecali na izbore, igrali su vanjsku politiku da ne ttalasaju liberale, prekinili bombardiranje alepa, nisu tukli pedere po moskvi i sl. priče...
2015-09-08
naravno da je debakl, kada su joj dali potporu svi, tko je trumpa podržao taj je žigosan kao homofob... po trumpu seru i dan danas, a dobio je izbore...vuksadinare wrote:ne bas debakl...ali izgubila je...jesi citao kako putinov savjetnik bas ne voli katolike...mutava baštarda wrote:kurac su hakirali, to hilari traži opravdanje za donatore. mnogo je love provučeno kroz guzice i dato mnogo obećanja, a dogodio se debakl...vuksadinare wrote:jesu.....s obzirom da se bas oko toga i nisu nesto posebno branili znaci da jesu...ali vecu gresku ej trump napravio..trebao je odmah priznati i reci nisam utjecao na to to je stvar rusa...ovako..hm..hm...znas ne vjerujem ja bas puno ni trumpu kao ni hillary..kao krscanin je i za krscanstvo a proganja meksikance gore nego muslice..a meksikanci su jedni od najvecih krscana i vjernika...meni trump pari vise kao nekakva polurasist...ala nesto kao gerth wilders u nizozemskoj...vidjet cemomutava baštarda wrote:rusi su čak i prekinuli bombardiranje kozojeba dok ne prođu izbori da ovi što manje cvile po medijima. a sada da su ih hakirali, volio bi da jesu, samo sumnjam. ako jesu siguran sam da je putin napravio dobar izbor sa svojim kandidatom u bijeloj kući. zadnjih par godina nema grešaka.vuksadinare wrote:
tesko ej hakiranje izmisliti...postoje uvijek tragovi...hakiranje je ozbljno krsenje zakona i tu se bas samo tako ne laze...ne vjerujem osobno da ej trump trazio hakiranje nego vjerojatno su to rusi na svoju ruku da pomognu trumpu da skine hillary ali trump je ipak trebao odmah reci...jesu..ali ja na to nisam ni an jedan nacin utjecao..i vjerojatno bi biojos pozitivniji
ne... mrzi li više od hilary?vuksadinare wrote:jesi citao kako putinov raspucin mrzi katolike..mutava baštarda wrote:rekao sam kako su utjecali na izbore, igrali su vanjsku politiku da ne ttalasaju liberale, prekinili bombardiranje alepa, nisu tukli pedere po moskvi i sl. priče...
2015-09-14
trump je isto cirkusant ko i svi drugi....nujihova sreca je sto dođu na cela jakih i velikih drzava...da je kojim slucajem u hravtskoj ne bi se puno razlikovao od recimo npr keruma ili bandica
2015-09-08
..nije s eizjasnio po tom pitanju ali rekao je da on ne bi rado sa katolicima...mutava baštarda wrote:ne... mrzi li više od hilary?vuksadinare wrote:jesi citao kako putinov raspucin mrzi katolike..mutava baštarda wrote:rekao sam kako su utjecali na izbore, igrali su vanjsku politiku da ne ttalasaju liberale, prekinili bombardiranje alepa, nisu tukli pedere po moskvi i sl. priče...
2015-09-08
da..rekao je da rusija mora biti okrenuta samo pravoslavlju i pravoslavnim zemljama....da katolicizam mora ostati u zapadnoj sferi...i da i tu treba biti podvucena neka vrst crte..ode 'ekumena' pape franje u t.p.m...vuksadinare wrote:..nije s eizjasnio po tom pitanju ali rekao je da on ne bi rado sa katolicima...mutava baštarda wrote:ne... mrzi li više od hilary?vuksadinare wrote:jesi citao kako putinov raspucin mrzi katolike..mutava baštarda wrote:rekao sam kako su utjecali na izbore, igrali su vanjsku politiku da ne ttalasaju liberale, prekinili bombardiranje alepa, nisu tukli pedere po moskvi i sl. priče...
2015-09-08
inace lik je jedan od najvaznijih putinovih savjetnika i kako ga zovu mediji us vijetiu putinov 'raspucin' jer i fizicki podsjeca na pravog raspucina...plus sto je pravoslavni i ruski fanatik...i njegove rijeci i savjeti se itekako uvazavaju u putinovu kabinetu kao i u rusiji...ima dobar pedigre i u ruskoj pravoslavnoj crkvi
2015-09-08
hvala bogu na medijima, da ih nema ne bi qurca znali...vuksadinare wrote: kako ga zovu mediji us vijetiu putinov 'raspucin' jer i fizicki podsjeca na pravog raspucina...
2015-09-14
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ovo-je-stvarni-vladar-kremlja-filozof-i-mistik-koji-je-educirao-putina-kontroverzni-mocnik-hrvate-smatra-katolickim-sektorom-germanske-srednje-europe/5473423/vuksadinare wrote:..nije s eizjasnio po tom pitanju ali rekao je da on ne bi rado sa katolicima...mutava baštarda wrote:ne... mrzi li više od hilary?vuksadinare wrote:jesi citao kako putinov raspucin mrzi katolike..mutava baštarda wrote:rekao sam kako su utjecali na izbore, igrali su vanjsku politiku da ne ttalasaju liberale, prekinili bombardiranje alepa, nisu tukli pedere po moskvi i sl. priče...
aha sad sam skužio tko je raspučin... ovaj je navijao da rusi uđe tenkovima do kijeva ili dnjepra... ruski nacionalist, mrzi liberalizam, nisam naletio da mrzi katolike, ali ako ti kažeš ok...
2015-09-14
mutava baštarda wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ovo-je-stvarni-vladar-kremlja-filozof-i-mistik-koji-je-educirao-putina-kontroverzni-mocnik-hrvate-smatra-katolickim-sektorom-germanske-srednje-europe/5473423/vuksadinare wrote:..nije s eizjasnio po tom pitanju ali rekao je da on ne bi rado sa katolicima...mutava baštarda wrote:ne... mrzi li više od hilary?vuksadinare wrote:jesi citao kako putinov raspucin mrzi katolike..mutava baštarda wrote:rekao sam kako su utjecali na izbore, igrali su vanjsku politiku da ne ttalasaju liberale, prekinili bombardiranje alepa, nisu tukli pedere po moskvi i sl. priče...
aha sad sam skužio tko je raspučin... ovaj je navijao da rusi uđe tenkovima do kijeva ili dnjepra... ruski nacionalist, mrzi liberalizam, nisam naletio da mrzi katolike, ali ako ti kažeš ok...
Odnos prema Hrvatima i Hrvatskoj
Dugin je u svojem članku Geopolitika jugoslavenskog sukoba iz 1997. ocijenio da Hrvati pripadaju u "katolički sektor germanske Srednje Europe", ustvrdivši da je njihova geopolitička sudbina "vezanost za taj blok". Smatra kako naginjanje Hrvata prema Njemačkoj nije izraz oportunizma, nego logika povijesnog razvoja bitka. Dugin je raspad Austrougarske i stvaranje Kraljevine Jugoslavije ocijenio kao proizvod borbe Zapadne Europe protiv Srednje Europe. Za one Hrvate koji su pozdravili stvaranje jugoslavenske države rekao je da su bili "protiv geopolitičke i vjerske tradicije". To za Dugina nije predstavljalo slučajnost, jer, smatra, da su projugoslavenski orijentirani Hrvati "kroz masonske institucije bili usmjereni na Grand Orient de France i francuske geopolitičke projekte", koje su za cilj imale trijumf zapadnoeruopskih država. Dugin je uočio u stvaranju Jugoslavije i u odnosima u Prvom svjetskom ratu borbu Zapadne Europe protiv Srednje Europe, a među žrtve te borbe naveo je i Hrvate.[13]Zato je zaključio logičnim da su u Drugom svjetskom ratu Hrvati Nijemce dočekali kao svojevrsne osloboditelje. Njihov odnos prema Nijemcima usporedio je s onim ukrajinskih grkokatolika, koji su također povijesno skloni Srednjoj Europi. Dugin je ocijenio da su hrvatski interesi u očuvanju Srednje Europe kao "neovisne, samostalne i teritorijalno ujedinjene europske regije". Međutim, Dugin je kritizirao "egoistički konglomerat mikrodržava", čiji karakter, prema Duginu, ima i Hrvatska, što je suprotno ujedinjenoj Srednjoj Europi koja, po njemu, mora biti "elastičan politički subjekt".[13]
https://hr.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Dugin
možda su pisali ruski hakeri
2015-09-14
naletio si...nego ja tog lika pratim odavno...recimo jedna verzija putinovog 'pasalica'..covjek iz sjene...a citao sam da ima mnoge veze od politike do biznisa...na jednom bosanskom portalu nije vehabijski da se razumijemo..jos 2013 je rekao da mu je presmjesna ideja pape franje...i da pravoslavna crkva ostaje tu gdje je a katolicka crkva je crkva zapada i enka se toga drzi..mutava baštarda wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ovo-je-stvarni-vladar-kremlja-filozof-i-mistik-koji-je-educirao-putina-kontroverzni-mocnik-hrvate-smatra-katolickim-sektorom-germanske-srednje-europe/5473423/vuksadinare wrote:..nije s eizjasnio po tom pitanju ali rekao je da on ne bi rado sa katolicima...mutava baštarda wrote:ne... mrzi li više od hilary?vuksadinare wrote:jesi citao kako putinov raspucin mrzi katolike..mutava baštarda wrote:rekao sam kako su utjecali na izbore, igrali su vanjsku politiku da ne ttalasaju liberale, prekinili bombardiranje alepa, nisu tukli pedere po moskvi i sl. priče...
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» NATO Januš brani europu od zlog Putina
» Problemi za NATO brigadu u Poljskoj - nemaju zimske gume
» Od juna NATO čuva crnogorsko nebo
» NATO je ofenzivan savez čija agresija širi američku hegemoniju
» 'Bijesni pas' umiruje Europu:'Ne brinite,trajno smo privrženi NATO-u'
» Problemi za NATO brigadu u Poljskoj - nemaju zimske gume
» Od juna NATO čuva crnogorsko nebo
» NATO je ofenzivan savez čija agresija širi američku hegemoniju