Sami ste krivi ako izazivate teroriste
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sami ste krivi ako izazivate teroriste
Provo opet izvrće činjenice. Jadno, oružnički unuče, jadno čak i za te.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
provocator wrote:Evo vam primjer iz Istanbula. Njih 600 okupilo se u klubu, nesvjesni toga da takvim činom doslovno izazivaju teroriste. Tim riječima je Goran Dodig, splitski psihijatar i saborski zastupnik Hrvatske demokršćanke stranke, prokomentirao novogodišnji masakr u istanbulskom klubu »Reina«, gdje je »doslovno izazvani terorist« pobio 39 i ranio više od 70 ljudi.
Ni samozvani islamski državotvorci se, eto, nisu sjetili da u svome mahnitom priopćenju napišu da su bili »doslovno izazvani« samom prisutnošću tolikog broja ljudi na novogodišnjoj fešti u Istanbulu.
»Ljudi po preporuci političara i dalje nastavljaju živjeti kao da se ništa ne događa. Okupljaju se na velikim skupovima, dočecima Božića, Nove godine, odlaze u noćne klubove, putuju… nesvjesni opasnosti kojoj se izlažu. Zahvaljujući neodgovornim političarima, među ljudima ne vlada dostatan strah, a straha bi trebalo biti jer ne živimo u normalnom vremenu. Strah je ponekad vrlo stimulativan jer izaziva oprez kod svakog od nas.
No, straha nema. Mi u zapadnoj demokraciji ne želimo se odreći svojeg načina života, po kojemu nam je sve dopušteno i gdje nema nekih zapreka. Volimo biti slobodni i raditi sa svojim životima što god želimo«, izdeklamirao je Dodig svoju pohvalu strahu – kojega, po njemu, nema dovoljno – i pokudu slobodi – koje, na njegov užas, ima kudikamo više nego što bi je smjelo biti...
NL
točno, nismo svjesni da je vrijeme naše neograničene slobode koje se ne želimo i ne možemo svjesno odreći - prošlo.. što je tu pogriješio Dodig? kakva zabogamiloga pokuda slobode - naprotiv - himna slobodi - ti fakat ne razumiješ napisane tekstove
Guest- Guest
Turci su prirodni neprijatelji svih europljana jer su nabijali ljude na kolac i mučili 500 godina ljude, svatko tko gleda turske serije ili ide tamo slavit božić je moralni zločinac.
Guest- Guest
Dobro...Meni je jasno kada drobi gluparije lik poput prckova. On je dokazani mediokritet.epikur37 wrote:Otići u Tursku slaviti Božić inače je priglupo a danas čin maloumnosti i bezumlja.
Poanta napisanog članka nije u tome gdje je tko odlučio slaviti Božić.
Marx wrote:Turci su prirodni neprijatelji svih europljana jer su nabijali ljude na kolac i mučili 500 godina ljude, svatko tko gleda turske serije ili ide tamo slavit božić je moralni zločinac.
eto da se i ja jednom složim sa nekim boljševikom
Guest- Guest
A zašto i zbog čega, i zbog koga, je to vrijeme prošlo???metilda wrote:
točno, nismo svjesni da je vrijeme naše neograničene slobode koje se ne želimo i ne možemo svjesno odreći - prošlo.. što je tu pogriješio Dodig?
ljudi napravite prostora, provo ganja poantuprovocator wrote:Dobro...Meni je jasno kada drobi gluparije lik poput prckova. On je dokazani mediokritet.epikur37 wrote:Otići u Tursku slaviti Božić inače je priglupo a danas čin maloumnosti i bezumlja.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Naravno, ti misliš da je ponata neka droca iz tvog sela na privrenom radu u Njemačkoj.
prckov wrote:ljudi napravite prostora, provo ganja poantuprovocator wrote:Dobro...Meni je jasno kada drobi gluparije lik poput prckova. On je dokazani mediokritet.epikur37 wrote:Otići u Tursku slaviti Božić inače je priglupo a danas čin maloumnosti i bezumlja.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
kako si pogodio, priznaj da ti je neko sapnoprovocator wrote:Naravno, ti misliš da je ponata neka droca iz tvog sela na privrenom radu u Njemačkoj.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Prcko...Nije daleko dan kada ćeš i ti s uspjehom sastaviti suvisli komentar.
Mlad si i glup si, ali olakšavajuća okolnost ti je to kaj si Bosanac.
Mlad si i glup si, ali olakšavajuća okolnost ti je to kaj si Bosanac.
dubok si ti provo..dubok i neshvacen
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenki: "Sami ste krivi za sve, kontaminirali ste proces"
» Nije moj posao da hvatam teroriste
» Kerry spašava teroriste u Alepu
» Jesmo li sami?
» SVE SAMI USPJESI
» Nije moj posao da hvatam teroriste
» Kerry spašava teroriste u Alepu