I Izetbegović dobio pozivnicu!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
I Izetbegović dobio pozivnicu!
[size=31]Izetbegović pozvan na obilježavanje Dana RS-a[/size]
Nenad Stevandić, potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, pozvao je danas Bakira Izetbegovića i Šefika Džaferovića da prisustvuju ceremoniji obilježavanja Dana Republike Srpske, kojeg je, podsjećamo, Ustavni sud BiH proglasio neustavnim.
On je u razgovoru za N1 televiziju kazao da su mu poznate negativne emocije oko ovog praznika u entitetu Federacija BiH, a koje su, kako je rekao, rezutlat vještački stvorene medijske histerije.
"Ja znam da postoje negativne emicije u Federaciji BiH koje su rezultat političkih manipulacija i vještački stvorene medijske histerije i zato bih iskoristio priliku da pozovem sve ljude iz Federacije iz establišmenta i političkog i institucionalnog da dođu u Banjaluku 9. siječnja. Svi su oni dobro došli'', kazao je Stevandić za N1.
Kako je dodao, dolazak Izetbegovića i Džaferovića bio bi džentlmenski potez.
''Nemamo mi nijedne ružne emocije. Mi samo hoćemo da poštujemo svoje, kad poštuješ svoje onda te i drugi poštuju. Da dođu, to bi bio džentlmenski potez. Ja bih sad pozvao i Izetbegovića i Džeferovića i sve ljude iz političkog establlišmenta", Stevandić.
http://www.vecernji.ba/izetbegovic-pozvan-na-obiljezavanje-dana-rs-a-1140370
......................
Dodik u Washington, bakir u Banja luku :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: I Izetbegović dobio pozivnicu!
dobio je on i unucicu od srbina.
tamo negde u holandiji.
neka je ziva i zdrava )
gde je govinda ;)
tamo negde u holandiji.
neka je ziva i zdrava )
gde je govinda ;)
Guest- Guest
ŠOKANTNA VEST KOJU U SARAJEVU NE SMEJU DA OBJAVE:
Bakir Izetbegović dobio unuku SRPKINJU?!
http://informer.rs/vesti/balkan/111855/SOKANTNA-VEST-KOJU-SARAJEVU-SMEJU-OBJAVE-Bakir-Izetbegovic-dobio-unuku-SRPKINJU
http://informer.rs/vesti/balkan/111855/SOKANTNA-VEST-KOJU-SARAJEVU-SMEJU-OBJAVE-Bakir-Izetbegovic-dobio-unuku-SRPKINJU
Guest- Guest
Ucero joj ..... pravoslavlje ....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Cestitke gospodinu Izmetbegovicupizzon wrote:ŠOKANTNA VEST KOJU U SARAJEVU NE SMEJU DA OBJAVE:
Guest- Guest
Nisam htio veceras ali kad vec izazivate..cestitke srbogovnadiji na svemu...
2016-11-17
BAKIROVA ĆERKA DEMANTUJE MEDIJE: Nisam udata, nisam u Holandiji i nisam se porodila!
Kao bomba odjeknula je vest širom regiona da je član Predsedništva BiH iz reda Bošnjaka i lider SDA Bakir Izetbegović postao deda, odnosno da je njegova jedina ćerka Jasmina rodila u Holandiji ćerku sa svojim dugogodišnjim izabranikom Gligorom Popovićem, po nacionalnosti Srbinom
evo demanta !
Kao bomba odjeknula je vest širom regiona da je član Predsedništva BiH iz reda Bošnjaka i lider SDA Bakir Izetbegović postao deda, odnosno da je njegova jedina ćerka Jasmina rodila u Holandiji ćerku sa svojim dugogodišnjim izabranikom Gligorom Popovićem, po nacionalnosti Srbinom
evo demanta !
Guest- Guest
ooo, gde ides veceras na stari, srpski badnjak ?govinda wrote:Nisam htio veceras ali kad vec izazivate..cestitke srbogovnadiji na svemu...
Guest- Guest
Kad sam pročita naslov teme - I Izmetbegović dobio pozivnicu -
Ja pomislio da je i on dobio pozivnicu za svečanu inauguraciju predsjednika Trumpa
KAD ONO-MEDJUTIM-JOK-I NE- Niti on a niti masna Kolinda nisu dobrodošli na svečanu
inauguraciju novoga predsjednika USA - Trumpa
Oooooooooooo komedije sa ovim balkanskim paradržavicama i " državnicima " tarabaškim
PS - Očekuje se da će se masna Kolinda sezati lancima za tarabu oko - bijele kuće-
čisto iz protesta jer je se nisu sitili pozvati da sidi u zadnjem redu
Ja pomislio da je i on dobio pozivnicu za svečanu inauguraciju predsjednika Trumpa
KAD ONO-MEDJUTIM-JOK-I NE- Niti on a niti masna Kolinda nisu dobrodošli na svečanu
inauguraciju novoga predsjednika USA - Trumpa
Oooooooooooo komedije sa ovim balkanskim paradržavicama i " državnicima " tarabaškim
PS - Očekuje se da će se masna Kolinda sezati lancima za tarabu oko - bijele kuće-
čisto iz protesta jer je se nisu sitili pozvati da sidi u zadnjem redu
Last edited by Yehudi on 6/1/2017, 18:36; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Alija se okrece u grobu.
Ko ventilator.
Ko ventilator.
2014-04-11
A šteta ....ja vec vidio neiscrpan izvor za podhebavanje.pizzon wrote:BAKIROVA ĆERKA DEMANTUJE MEDIJE: Nisam udata, nisam u Holandiji i nisam se porodila!
evo demanta !
2014-04-11
Dete je rodjeno ...bre...i zove se Kristivoje - Sava- ili milojka
ali je odneseno na sigurno kako ga Izmeti nebi dao obrezati
i preimenovati u nekoga mustafu, Aliju, mehmedija, Muju ili Hasu
2014-04-20
Yehudi wrote:Dete je rodjeno ...bre...i zove se Kristivoje - Sava- ili milojka
Zašto vi šiiti tako mrzite sunnite?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jozo mu je ime.Yehudi wrote:Dete je rodjeno ...bre...i zove se Kristivoje - Sava- ili milojka
2014-04-11
Kad smo vec kod toga, sretan ti Badnjak i tebi i forumskoj Srbadiji. Dobro se zabavite i oladite malo od foruma, uzivajte u pametnijim stvarima.pizzon wrote:ooo, gde ides veceras na stari, srpski badnjak ?govinda wrote:Nisam htio veceras ali kad vec izazivate..cestitke srbogovnadiji na svemu...
omni-
2014-04-12
izgleda da su nam opet cede veca prijetnja nego mudzosi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eroo wrote:Yehudi wrote:Dete je rodjeno ...bre...i zove se Kristivoje - Sava- ili milojka
Zašto vi šiiti tako mrzite sunnite?
Ali-ja ..........samo ime ti govori da je to ime sljedbenika Alije........Šiita
A suniti su banda razbojnika i uzurpatora. jednako kao i obitelj Saud koja je izmislila ( prihvatila )
onoga ekstremista Vahaba. Saudi su silom pokorili ostala plemena u Arabiji i tako to ide pa do danas.
Najbolji od Medijaca i Perzijanaca su zabludjeli i silom islamizirani ali ne zaboravimo da je Iran, Perzija
tj. ono šta je nekada bilo pojam prve svetske velesile i da su se vladari nazivali kraljevi nad kraljevima,
najveća titula ikada je bila- Kralj Sumera i Akada -
Praotac Abramam dolazi iz Ura a -deset je plemena - izgubljeno u bespućima Perzije
Sura i Pumbedita su gradovi zvijezde procvata naroda u Galutu, tamo je nastao Talmud babilonski a
veliki su rabini poučavali tamo - Shamaja i Abtalon......i mnogi drugi
Tamo je Estera spriječila genocid koji je spremao potomak Amalečana ali je to spiječeno višom intervencijom
a svi vi, neprijatelji Izraela, i danas ste izjednačeni sa Amalekom - bumbum buuuu
nakon svega došao je onaj drumski razbojnik i pljačkaš karavana, pedofil i nekrofil, koljač i lažni propok Muhamed
...............................Da ti ne duljim ovdi. Uostalom nisam niti plaćen da te puočavam.
I tako, da zaključimo, prije bih gledao Perzijanca dok sere nego Arapa koji nešto " radi "
Dakle nisam shiia niti suni jer smo jednostavno ono šta jesmo i sa čime smo rodjeni a ja sam Jehudi
2014-04-20
ciklon b je lijek za sve
2016-11-17
vuksadinare wrote:izgleda da su nam opet cede veca prijetnja nego mudzosi...
Imam dojam da je tako bilo i kad su Osmanlije nadirale................
radi medjusobnih netrpeljivosti - šaptom pade Bosna - a i 2/3 vazalne Hrvatske
ostaci ostataka dok nije ustanovljena Krajina - ante muralis
Sada su medjutim muslici ušli u samo srce Europe, u milijunima
Relativno su mirno, seobom naroda, ušli u Europu .....kao rak koji jede domaćina, parazitira dok ne preuzme
cijeli korpus. Strašno nešto. A one bitke na madjarskoj granici će prikazivati kao juriš na Europu
Niti ne vidite u kakvoj ste gabuli i govnima do grla
2014-04-20
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hajduk je jedini hrvatski klub koji je dobio pozivnicu na svečani ručak s Macronom
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» ISPOVEST MAJKE AUTISTIČNE DEVOJČICE "Kako izgleda živeti sa autizmom? Tako što vaše dete NIKADA ne dobije pozivnicu za rođendan"
» Bakir Izetbegović:Spremni smo za rat
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» ISPOVEST MAJKE AUTISTIČNE DEVOJČICE "Kako izgleda živeti sa autizmom? Tako što vaše dete NIKADA ne dobije pozivnicu za rođendan"
» Bakir Izetbegović:Spremni smo za rat
Page 1 of 2