Tomašić: Političke imigrante možemo naseliti u Liku
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Tomašić: Političke imigrante možemo naseliti u Liku
:Ddzango wrote:Trojka?maggie13 wrote:Longiju..mozes se i ti nadovezat..jos uvijek smo na tragu teme :)
"ko o cemu,ti o trojkama..ti,misirac,i tko je treci..:P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ti ili Kaja.maggie13 wrote::Ddzango wrote:Trojka?maggie13 wrote:Longiju..mozes se i ti nadovezat..jos uvijek smo na tragu teme :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Loša kombinacija.iknarovdje wrote:ako netko kaze da nije za ISlam,treba ga provjeriti da neko vrijeme cuva svinje i hrani ih ako nece laze i sudjelovati kao nosac na kolinju svinja recimo,a onda meni moze donijeti kobasice da mu dajem instrukcije kako se jede svinjetina,msilim moze i snicle sve skoro recimo
Ne samo da svinje ne jedu i židovi,već i mnogi kršćani istočnih crkvi.
Na kraju krajeva svinjetinu nije jeo ni Isus.
Zaboravljaš i to da je po Kuranu dovoljena svinjetina,ukoliko ti je život ili vjera u opasnosti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
radikalan problem, radikalno rješenje. hidrogenske su "čiste" jer im je upaljač atomska od nekih 20kT. ako ju pukneš na cca 2000m iznad cilja ne stradaju objekti, stvari, materijalna dobra. radijacija od atomske se rasprši kroz atmosferu. tri bi bile dovoljne.maggie13 wrote:supet rjesenje..postoje i humanija,jel"te ;)veber_1 wrote:dvie, tri hidrogenske. i mir bi zavladao. nakon toga deportirati sve iz eu na rasčišćeno područje i sve pet.maggie13 wrote:Longiju..mozes se i ti nadovezat..jos uvijek smo na tragu teme :)
2014-12-30
nisam spomenula da se ne izvlacis na zene?dzango wrote:Ti ili Kaja.maggie13 wrote::Ddzango wrote:Trojka?maggie13 wrote:Longiju..mozes se i ti nadovezat..jos uvijek smo na tragu teme :)
Evo,sad jesam :D
2014-04-12
Najbolje obe. Neka ide život.maggie13 wrote:nisam spomenula da se ne izvlacis na zene?dzango wrote:Ti ili Kaja.maggie13 wrote::Ddzango wrote:Trojka?maggie13 wrote:Longiju..mozes se i ti nadovezat..jos uvijek smo na tragu teme :)
2014-04-19
kaja ti ima 120kg i 1,60.dzango wrote:Ti ili Kaja.
pride je malo postarija :D
veber-
2014-12-30
Bolje nego Longi.veber_1 wrote:kaja ti ima 120kg i 1,60.dzango wrote:Ti ili Kaja.
pride je malo postarija :D
2014-04-19
mi cemo osnovat nesto svoje..ne primamo muske;)dzango wrote:Najbolje obe. Neka ide život.maggie13 wrote:nisam spomenula da se ne izvlacis na zene?dzango wrote:Ti ili Kaja.maggie13 wrote::Ddzango wrote:Trojka?maggie13 wrote:Longiju..mozes se i ti nadovezat..jos uvijek smo na tragu teme :)
Nista izbjeglice,ovo-ono..empaticnost je tu,ali bez pretjerivanja :D
2014-04-12
veber-
2014-12-30
nisam znao da si gejisokejmaggie13 wrote:mi cemo osnovat nesto svoje..ne primamo muske;)
veber-
2014-12-30
Meni je to palo na pamet prije nego Ruži, ali mi je bilo kretenski to napisati na forum.
Umjesto Srba, u praznu Liku naseliti Arape iz Sirije i Iraka.
Tudim se da budem Hrvat, ali ne moram biti toliki idiot.
Tudim se da budem Hrvat, ali ne moram biti toliki idiot.
crvenkasti-
2014-04-17
Mogu li bar da gledam?maggie13 wrote:mi cemo osnovat nesto svoje..ne primamo muske;)dzango wrote:Najbolje obe. Neka ide život.maggie13 wrote:nisam spomenula da se ne izvlacis na zene?dzango wrote:Ti ili Kaja.maggie13 wrote::Ddzango wrote:Trojka?maggie13 wrote:Longiju..mozes se i ti nadovezat..jos uvijek smo na tragu teme :)
Važno je samo da su pravoslavcicrvenkasti wrote:
2014-04-19
kuži drkadžije!dzango wrote:Mogu li bar da gledam?
veber-
2014-12-30
Ti ne moraš ako nećeš. Uvek imaš Longija i njegovu psihozu.veber_1 wrote:kuži drkadžije!dzango wrote:Mogu li bar da gledam?
2014-04-19
Ti si bedast,Tomice.iknarovdje wrote:pa oke,onda cemo to mjesec dana raditi pa nece biti vise opasnost nego nesto drugoalbatros wrote:Loša kombinacija.iknarovdje wrote:ako netko kaze da nije za ISlam,treba ga provjeriti da neko vrijeme cuva svinje i hrani ih ako nece laze i sudjelovati kao nosac na kolinju svinja recimo,a onda meni moze donijeti kobasice da mu dajem instrukcije kako se jede svinjetina,msilim moze i snicle sve skoro recimo
Ne samo da svinje ne jedu i židovi,već i mnogi kršćani istočnih crkvi.
Na kraju krajeva svinjetinu nije jeo ni Isus.
Zaboravljaš i to da je po Kuranu dovoljena svinjetina,ukoliko ti je život ili vjera u opasnosti.
dakle morati ce onda i nauciti pripremati jela od svinjetine te time onda druge slzuziti svojim jelima,nece se meni ISlamist prosvercati samo tako,za kraj ce psoluziti one IISLovce uhicene i posluziti im svinjska pecenja,tom mu je zavrsni ispit,i morace pred njima im pokazati kakos e jede svinjetina ,a ja stojim u ziriju sa nekima id ajem ocjenu jela itd
Svinjetinu ne jedu ni mnogi kršćani.
Naročito oni sa Bliskog istoka.
Na kraju krajeva mnogi zapadnjaci ne jedu svinjetinu iz zdravstvenih razloga,a neki i iz etičkih,jer su vegani,ili smatraju da je svinja inteligentno živinče.
Ostavi se dakle krmetine i prijeđi na neku pametniju ideju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
više volim biti sudionik, a ne gledatelj.dzango wrote:Ti ne moraš ako nećeš. Uvek imaš Longija i njegovu psihozu.
ne zanimaju me muški.
veber-
2014-12-30
Ma volim i ja. Ali vidiš da se nećka.veber_1 wrote:više volim biti sudionik, a ne gledatelj.dzango wrote:Ti ne moraš ako nećeš. Uvek imaš Longija i njegovu psihozu.
2014-04-19
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Postoje li privatne i politicke veze izmedju Plenkija i ekipe iz radikalno ljevicarske platforme 'Mozemo'?!
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Spaljen mesopust u liku Kolinde
» Trebamo vratiti Srbe i naseliti 20 tisuća Sirijaca
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Spaljen mesopust u liku Kolinde
» Trebamo vratiti Srbe i naseliti 20 tisuća Sirijaca
Page 3 of 6