Srbija nastavlja sa rehabilitacijama fašista i kvislinga
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Srbija nastavlja sa rehabilitacijama fašista i kvislinga
a, zasto? :Ddzango wrote:Samo što u mom slučaju i jeste.maggie13 wrote:najslađi je, nije uvijek ni moc najvaznija 8-)dzango wrote:Taj je najmoćniji?maggie13 wrote:haha, ali ti si Pikachu ;-)dzango wrote:
Šta sam doživeo, da budem još jedna recka...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Zto što sam i najmoćniji. Kako bre zašto?maggie13 wrote:a, zasto? :Ddzango wrote:Samo što u mom slučaju i jeste.maggie13 wrote:najslađi je, nije uvijek ni moc najvaznija 8-)dzango wrote:Taj je najmoćniji?maggie13 wrote:
haha, ali ti si Pikachu ;-)
ok, ok, vjerujem ti ;Pdzango wrote:Zto što sam i najmoćniji. Kako bre zašto?maggie13 wrote:a, zasto? :Ddzango wrote:Samo što u mom slučaju i jeste.maggie13 wrote:najslađi je, nije uvijek ni moc najvaznija 8-)dzango wrote:
Taj je najmoćniji?
Koja ti je specijalnost?
:D
2014-04-12
malo glupa priča, prije svega zašto bi OZNA vrebala ikoga usred beograda u nekom stanu bilo koga kamoli 1946.g.jastreb wrote:Ne. U knjizi "Kako sam hvatao Dražu Mihailovića" koju je napisao Slobodan Krsti-Učo,oficir Ozne,koji je sudjelovao u lovu na Drageca,piše kako je Kalabić nakon što je Draža zatvoren,bio pušten na slobodu i kako se nekoliko dana šetao gradom.asilovski wrote:Nitko one zna to je četnički misterij, tazbina navodi da su ga ubili 1946.g., ali svi ostali tvrde kako je živio do 60-tih godinajastreb wrote:Kalabić nije ni bio pred sudom. Pušten je na slobodu nakon što je uspio pomoći pri hvatanju Čiča drageca.
Još se nekoliko dana šetao upicanjen po BG,a onda je iznenada nestao.
Ja znam što mu se dogodilo,a vi?
Oznaši su ga vrebali,te su ga jednom pijanog namamili u jedan stan gdje je već bila pripremljena omča. Predstavili su mu se kao neko veselo četnički orijentirano društvo. Ugurali su ga unutra,namakli mu omču i objesili ga. Ne bez muke,jer je Nikola bio izuzetno fizički snažan.
Kermit-
2014-04-17
Diskrecije radi.asilovski wrote:malo glupa priča, prije svega zašto bi OZNA vrebala ikoga usred beograda u nekom stanu bilo koga kamoli 1946.g.jastreb wrote:Ne. U knjizi "Kako sam hvatao Dražu Mihailovića" koju je napisao Slobodan Krsti-Učo,oficir Ozne,koji je sudjelovao u lovu na Drageca,piše kako je Kalabić nakon što je Draža zatvoren,bio pušten na slobodu i kako se nekoliko dana šetao gradom.asilovski wrote:Nitko one zna to je četnički misterij, tazbina navodi da su ga ubili 1946.g., ali svi ostali tvrde kako je živio do 60-tih godinajastreb wrote:Kalabić nije ni bio pred sudom. Pušten je na slobodu nakon što je uspio pomoći pri hvatanju Čiča drageca.
Oznaši su ga vrebali,te su ga jednom pijanog namamili u jedan stan gdje je već bila pripremljena omča. Predstavili su mu se kao neko veselo četnički orijentirano društvo. Ugurali su ga unutra,namakli mu omču i objesili ga. Ne bez muke,jer je Nikola bio izuzetno fizički snažan.
Zašto su onako diskretno u Bukureštu spakovali Vlada Dapčevića i otpremili ga u Beograd?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zadovoljština.maggie13 wrote:ok, ok, vjerujem ti ;Pdzango wrote:Zto što sam i najmoćniji. Kako bre zašto?maggie13 wrote:a, zasto? :Ddzango wrote:Samo što u mom slučaju i jeste.maggie13 wrote:
najslađi je, nije uvijek ni moc najvaznija 8-)
Koja ti je specijalnost?
U Bukureštu su ga oteli, a Bukurešt je druga država, a Vlada je bio Imforbirovac koji je bio u egzilu i koji se zajebao što je otišao u Rumunjsku (trebao je otići u Vijetnam ali mu sovjeti nisu dali), znači babe i žabejastreb wrote:Diskrecije radi.asilovski wrote:malo glupa priča, prije svega zašto bi OZNA vrebala ikoga usred beograda u nekom stanu bilo koga kamoli 1946.g.jastreb wrote:Ne. U knjizi "Kako sam hvatao Dražu Mihailovića" koju je napisao Slobodan Krsti-Učo,oficir Ozne,koji je sudjelovao u lovu na Drageca,piše kako je Kalabić nakon što je Draža zatvoren,bio pušten na slobodu i kako se nekoliko dana šetao gradom.asilovski wrote:Nitko one zna to je četnički misterij, tazbina navodi da su ga ubili 1946.g., ali svi ostali tvrde kako je živio do 60-tih godinajastreb wrote:Kalabić nije ni bio pred sudom. Pušten je na slobodu nakon što je uspio pomoći pri hvatanju Čiča drageca.
Zašto su onako diskretno u Bukureštu spakovali Vlada Dapčevića i otpremili ga u Beograd?
Kermit-
2014-04-17
Da,to znam,ali je opet u pitanju bila diskrecija.asilovski wrote:
U Bukureštu su ga oteli, a Bukurešt je druga država, a Vlada je bio Imforbirovac koji je bio u egzilu i koji se zajebao što je otišao u Rumunjsku (trebao je otići u Vijetnam ali mu sovjeti nisu dali), znači babe i žabe
Tako je i kod Kalabića. Nisu ga htjeli javno objesiti,kako ne bi ispalo da krše zadanu riječ,a ovako je ispalo da ga je ubila grupa zgroženih građana u opravdanom bijesu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
treba tebi dobar trener :0)dzango wrote:Zadovoljština.maggie13 wrote:ok, ok, vjerujem ti ;Pdzango wrote:Zto što sam i najmoćniji. Kako bre zašto?maggie13 wrote:a, zasto? :Ddzango wrote:
Samo što u mom slučaju i jeste.
Koja ti je specijalnost?
2014-04-12
je malo ne drzi vodu..osim ako su htjeli da,ih dovede do jos koga, no onda su ga mogli ranije pritisnuti..asilovski wrote:malo glupa priča, prije svega zašto bi OZNA vrebala ikoga usred beograda u nekom stanu bilo koga kamoli 1946.g.jastreb wrote:Ne. U knjizi "Kako sam hvatao Dražu Mihailovića" koju je napisao Slobodan Krsti-Učo,oficir Ozne,koji je sudjelovao u lovu na Drageca,piše kako je Kalabić nakon što je Draža zatvoren,bio pušten na slobodu i kako se nekoliko dana šetao gradom.asilovski wrote:Nitko one zna to je četnički misterij, tazbina navodi da su ga ubili 1946.g., ali svi ostali tvrde kako je živio do 60-tih godinajastreb wrote:Kalabić nije ni bio pred sudom. Pušten je na slobodu nakon što je uspio pomoći pri hvatanju Čiča drageca.
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» EK: Srbija nastavlja ekonomsku ekspanziju
» Veterani 4. gardijske brigade: 'Sigurni smo da iza ovih mladih kvislinga stoji plan kojeg možda oni nisu svjesni'
» Rat protiv talijanskih fašista
» Povratak kovid fašista
» Kako prepoznati fašista?
» Veterani 4. gardijske brigade: 'Sigurni smo da iza ovih mladih kvislinga stoji plan kojeg možda oni nisu svjesni'
» Rat protiv talijanskih fašista
» Povratak kovid fašista
» Kako prepoznati fašista?
Page 5 of 5