LUKA MODRIĆ opet šamara hejtere
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: LUKA MODRIĆ opet šamara hejtere
89 rezultata (malo igre):amper1950 wrote:Hahaha...sat2 wrote:
Gdje sam ja napisao da Bajdo nije bio veličina? Vidi se da kurca ne kužiš ...
Ubr, Pelea se može vidjeti na mnogim snimkama ... za Vukasa ne znam ...
Dečkiću,pa priča si o tome da kao Bajdu nismo gledali pa kao ne znamo. I ja nisam negira današnje izbore...
Imaš snimke i od Bajde.
https://www.youtube.com/results?q=Bajdo+Vukas
Nešto igre ovdje:
https://www.youtube.com/watch?v=8WC86oFEBzc
https://www.youtube.com/watch?v=frEfXgeskyk
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Baš tako ... to može netko tko je gledao Bajdu ...amper1950 wrote:Dečkiću, što si tu htio reći?sat2 wrote:Tako zdušno braniti kvalitetu i izbor igrača, kojeg u životu nisi vidio kako igra
Možemo braniti i hvaliti kvalitet samo onih igrača koje smo gledali? Jesi to tija reći?
Ja mogu cjeniti i poštivati jednog Ferenca Puškaša temeljem osvojenih titula njegovih momčadi i temeljem govora i zapisa DRUGIH, ali ne mogu tvrditi da je on veći i bolji od Messia ... Možda da sam Mađar ...
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:
Baš tako ... to može netko tko je gledao Bajdu ...
Ja mogu cjeniti i poštivati jednog Ferenca Puškaša temeljem osvojenih titula njegovih momčadi i temeljem govora i zapisa DRUGIH, ali ne mogu tvrditi da je on veći i bolji od Messia ... Možda da sam Mađar ...
Pa vidiš, vrlo izvjesno da oni koji su gledali Bajdu su ga proglasili najboljim hrvatskim sportašem 20-og stoljeća. To nešto govori, zar ne?
Teško je i pričati općenito tko je najveći nogometaš, primjerice Messi, Maradona, Pele, različita su to vremena a malo je ljudi koji su gledali svu trojicu. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, svatko drugačije gleda i nikad neće biti usklađeno mišljenje da je netko najbolji nogometaš svih vremena, to je razumljivo.
Vidim da tebi primjerice ne smeta što neki omalovažavaju Bajdu, jer kao gdje je igrao i slično, a zanemaruju se činjenice da su to bila drugačija vremena, da si večinu karijere mora ostati u domovini (tadašnjoj) da je tadašnja liga bila jaka i slično. Kao što neki pričaju za Pele-a: "nikad nije igra u Europi". Pa ne možeš to tako gledati, to su drugačija vremena.
Ja sam gleda nešto videa od Bajde, ali sam gleda i dokumentarce, čita što su ljudi pričali o njemu, i mogu reći da je on tada u tadašnjem nogometu moga raditi stvari koje primjerice danas radi Messi. Moga je uzeti loptu, predriblati par igrača i zabiti, moga je neke utakmice takoreći sam pobjediti (davno sam čita, nisam 100 % siguran, ali utakmica u zagrebu mislim protiv Dinama kad se gubilo na poluvrimenu par golova, pa je on reka sad ću ih sam pobjediti, takoreći to i napravija). Nije bez veze u jednom izboru izabran za najboljeg sportaša 20-og stoljeća, ne samo nogometaša.
I za kraj, danas imaš izbor najboljih 11 u svijetu, organiziraju se svečane priredbe, glamur i sve to. U Bajdino vrijeme toga nije bilo, ali bi FIFA okupila najbolju momčad na svijetu, ili pak najbolju momčad Europe i Bajdo je bija u prvih 11, što to ne znači da on nije bija među najboljih 11 tih godina? I onda bi još na takvoj utakmici bija najbolji, a triba uzeti u obzir, opet, da su to bila drugačija vremena i da takve utakmice nisu bile neka nebitna revijalna kao što je primjerice možda danas.
Guest- Guest
Rubens wrote:
drugačija, komunistička vremena..
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Rubens wrote:
drugačija, komunistička vremena..
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
amper1950 wrote:
Pa vidiš, vrlo izvjesno da oni koji su gledali Bajdu su ga proglasili najboljim hrvatskim sportašem 20-og stoljeća. To nešto govori, zar ne?
I ne bas, jerbo bi takvi imali 120 godina
Izabran u anketi novina, uzorak od nekoliko tisuca ljudi
A i klosperw je dobro rekao, u takvoj konkurenciji bi i ja osvojio nAgradu
"TRAGIKOMICAN IZBOR"
izbor u rangu eurovizije. glasalo 95% hajdukovaca.Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:
"TRAGIKOMICAN IZBOR"
2015-08-19
Isplači se hejteru...Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:
"TRAGIKOMICAN IZBOR"
Malo te i matematika jebe. Pošto je izbor bio na kraju prošlog stoljeća, tj. početkom ovog (2001) a Bajdine najbolje igrače godine su bile 1950-ih (do tamo ajmo reći 1960-e) zorno dokazuje kako se moraš vratiti u drugi osnovne i ponoviti matematiku
Guest- Guest
muckodjubre wrote:[size=55]PRVI HRVAT U POVIJESTI KOJI JE NAŠAO MJESTO U IZABRANOM DRUŠTVU Vatreni 'maestro' pomeo konkurenciju, čak mu niti Iniesta nije mogao ništa[/size]
da baš su tih par tisuća glasača svi gledali bajdu uživo. nagrada je tu i to je lijepo priznanje. ali je izbor bajde ipak smiješan kraj primjerice dražena petrovića koji je osvojio 2 naslova prvaka europe i ima 7 medalja od toga 2 zlatne, te je igrao u najjačoj ligi svijeta.
2015-08-19
Ti sve stvarno shvacas doslovno ?
Implicirao sam da je daleka proslost
A ako cemo brojati znaci 50 godina otkako je igra , i oni koji su ga gledali su morali imati barem 20 da bi znali o kakvom geniju se radi
Dakle glasaci su 70+ godina, stare Pajdine komunjare, treca zivotna dob,senij, sa svim blagodatima psihoorganski promijenjenje licnosti i demencije
Jeben izbor ^^
E da ..hoces me malo poduciti matematiku, cujem da su u hajduku jako dobri u tome, a tek transparentni, cisti racuni,ma milina
A ako cemo brojati znaci 50 godina otkako je igra , i oni koji su ga gledali su morali imati barem 20 da bi znali o kakvom geniju se radi
Dakle glasaci su 70+ godina, stare Pajdine komunjare, treca zivotna dob,senij, sa svim blagodatima psihoorganski promijenjenje licnosti i demencije
Jeben izbor ^^
E da ..hoces me malo poduciti matematiku, cujem da su u hajduku jako dobri u tome, a tek transparentni, cisti racuni,ma milina
04.04.2013. | 11:45
[size=49]Bajdo je bio Lionel Messi svog vremena[/size]
Bernard Vukas. Najbolji igrač svih vremena Hajduka, držim i Hrvatske, pa i šire na bivšu Jugoslaviju. Vukas je u ono doba pedesetih godina prošlog stoljeća bio Leo Messi. Barem što se tiče driblinga, jer je znao povaliti protivničke igrače u nizu dva, tri... pet, šest... baš tako. Istina je, teško je, pa i nemoguće uspoređivati igrače različitih razdoblja. Istina je, da se često glorificira neke igrače iz prošlosti, stvara mit o njima.
Međutim, Bajdo Vukas je zaista bio mitski nogometaš. Šteta je da nema više videozapisa i filmskih snimaka iz tog vremena, ostalo je jedino ono što smo zapamtili u videorekorderima svojih sjećanja
Bernard Vukas. Najbolji igrač svih vremena Hajduka, držim i Hrvatske, pa i šire na bivšu Jugoslaviju. Vukas je u ono doba pedesetih godina prošlog stoljeća bio Leo Messi. Barem što se tiče driblinga, jer je znao povaliti protivničke igrače u nizu dva, tri... pet, šest... baš tako. Istina je, teško je, pa i nemoguće uspoređivati igrače različitih razdoblja. Istina je, da se često glorificira neke igrače iz prošlosti, stvara mit o njima.
Međutim, Bajdo Vukas je zaista bio mitski nogometaš. Šteta je da nema više videozapisa i filmskih snimaka iz tog vremena, ostalo je jedino ono što smo zapamtili u videorekorderima svojih sjećanja
jalnirajko wrote:da baš su tih par tisuća glasača svi gledali bajdu uživo. nagrada je tu i to je lijepo priznanje. ali je izbor bajde ipak smiješan kraj primjerice dražena petrovića koji je osvojio 2 naslova prvaka europe i ima 7 medalja od toga 2 zlatne, te je igrao u najjačoj ligi svijeta.
Ma glupost ,to sam i ja rekao
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Dubravko_Šimenc
Ne trebaš se pjeniti, ti se razbacuješ brojkama i pokazuješ svoje znanje, pardon neznanjeZiil Los Dii ! wrote:Ti sve stvarno shvacas doslovno ?
Jeben izbor ^^
Za podučavanje, imaš večernju školu
Guest- Guest
amper1950 wrote:[size=42] ostalo je jedino ono što smo zapamtili u videorekorderima svojih sjećanja[/size]
[size=42]__________________[/size]
[size=42]Piše Reić, njemu purgeri vjeruju [/size]
Isti modus operandi i danas u glavama splicjana
Samo konfabulacije
Isplačite se hejteri, bio je nevažan izbor i kad je 50-ih godina proglašen za najboljeg sportaša Jugoslavije, a to isto sigurno nisi mogao biti tek tako, pogotovo kad si dolazio iz hrvatske i splita
Guest- Guest
čudno da si nitko nije dao truda da malo više snimi tog famoznog bajdu. ipak će ostati samo mit
2015-08-19
amper1950 wrote:Ne trebaš se pjeniti, ti se razbacuješ brojkama i pokazuješ svoje znanje, pardon neznanjeZiil Los Dii ! wrote:Ti sve stvarno shvacas doslovno ?
Jeben izbor ^^
Za podučavanje, imaš večernju školu
A sto si ti u zivotu zavrsio da nam svima pametujes?
Hajduk imao zvezdu u obiljezjimaamper1950 wrote:Isplačite se hejteri, bio je nevažan izbor i kad je 50-ih godina proglašen za najboljeg sportaša Jugoslavije, a to isto sigurno nisi mogao biti tek tako, pogotovo kad si dolazio iz hrvatske i splita
Svi znamo da je dinamo bio hrvatsko orijentirani klub u to vrijeme , a hajduk meka komunjara
jalnirajko wrote:čudno da si nitko nije dao truda da malo više snimi tog famoznog bajdu. ipak će ostati samo mit
Zato je Pajdo i najveci ,usudi se bez dokaza reci da nije ^^
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Luka Modrić kao simbol
» LUKA MODRIĆ - PONOS NACIJE!
» Fenomen zvan Luka Modric
» Luka Modrić je seks-simbol u Japanu, damama je zgodniji i ljepši od Ronalda
» 5. godišnji Luka Modrić među vukovima (dokumentarac)
» LUKA MODRIĆ - PONOS NACIJE!
» Fenomen zvan Luka Modric
» Luka Modrić je seks-simbol u Japanu, damama je zgodniji i ljepši od Ronalda
» 5. godišnji Luka Modrić među vukovima (dokumentarac)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 13