POZADINA ODLASKA U AMERIKU Doznajemo zašto predsjednica ne odaje detalje svog putovanja i s kojim se ključnim Trumpovim čovjekom sastala
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: POZADINA ODLASKA U AMERIKU Doznajemo zašto predsjednica ne odaje detalje svog putovanja i s kojim se ključnim Trumpovim čovjekom sastala
ma nije ero bitan... meni je interesantna Milada, ona je možda najbolje upućena u protokol....jastreb wrote:Da,ti uvijek sve znaš. Po tome si ovdje i više nego poznat.Eroo wrote:Svi su znali osim vas. Ja sam na primjer znao..Yehudi wrote:
ništa rekla, ni Saboru ni premijeru ni vladajućoj stranci..................ništa, -0- bodova.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: POZADINA ODLASKA U AMERIKU Doznajemo zašto predsjednica ne odaje detalje svog putovanja i s kojim se ključnim Trumpovim čovjekom sastala
Jebiga, sve iz prve ruke...jastreb wrote:Da,ti uvijek sve znaš. Po tome si ovdje i više nego poznat.Eroo wrote:Svi su znali osim vas. Ja sam na primjer znao..Yehudi wrote:
ništa rekla, ni Saboru ni premijeru ni vladajućoj stranci..................ništa, -0- bodova.
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ
PREDSJEDNICA O POSJETU SAD-u 'Cilj mi je da postanemo čimbenik, smeta mi što uvijek slijedimo nekoga, umjesto da vodimo. Moramo se nametnuti, biti tu'
Boris Kovačev / CROPIX
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u intervjuu HRT-ovoj dopisnici iz Amerike Branki Slavici, vođenom u Washingtonu u blizini Bijele kuće, progovorila je o svojem posjetu Sjedinjenim Državama, koji je u dijelu hrvatske javnosti izazvao kontroverze zbog malo službenih detalja koji su o njemu objavljeni.
Predsjednica je, između ostalog, rekla da joj je cilj bio iskoristiti trenutak interregnuma, između odlaska prethodne i dolaska sljedeće američke administracije kako bi se susrela s nizom osoba koji imaju veze i s republikancima i demokratima.
- Cilj mi je da Hrvatska iskoristi trenutak i postane čimbenik. Meni smeta, posebno u hrvatskoj vanjskoj politici, što uvijek slijedimo nekoga, a nikada ne vodimo, rekla je predsjednica.
- Ne možemo čekati da nas netko stavi na agendu, moramo se sami nametnuti, biti ovdje, dodala je.
O konkretnim imenima ljudi s kojima se susrela nije htjela govoriti.
- Susrela sam se s jako puno ljudi, neki od njih će sami objaviti na svom Twitteru i Facebooku, neki od njih ne žele biti prominentna imena u medijima, i ja to poštujem. Riječ je o nizu članova Kongresa u smislu administracije koja je republikanska, ali i demokratska, pojasnila je predsjednica.
Novinarka ju je pitala i o trima prijavama koje su zbog njezina odlaska u Ameriku došle u Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa.
- Neka Povjerenstvo radi svoj posao, druge prijave neću komentirati, nadam se da će se Hrvatska modernizirati kao država... Ja osobno kao hrvatska predsjednica uvijek ću raditi u interesu hrvatskog naroda i države, i nastavit ću sve raditi bez obzira na prepreke koje neki čak i umjetno pokušavaju postaviti, zaključila je Kolinda Grabar-Kitarović.
PREDSJEDNICA O POSJETU SAD-u 'Cilj mi je da postanemo čimbenik, smeta mi što uvijek slijedimo nekoga, umjesto da vodimo. Moramo se nametnuti, biti tu'
Boris Kovačev / CROPIX
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u intervjuu HRT-ovoj dopisnici iz Amerike Branki Slavici, vođenom u Washingtonu u blizini Bijele kuće, progovorila je o svojem posjetu Sjedinjenim Državama, koji je u dijelu hrvatske javnosti izazvao kontroverze zbog malo službenih detalja koji su o njemu objavljeni.
Predsjednica je, između ostalog, rekla da joj je cilj bio iskoristiti trenutak interregnuma, između odlaska prethodne i dolaska sljedeće američke administracije kako bi se susrela s nizom osoba koji imaju veze i s republikancima i demokratima.
- Cilj mi je da Hrvatska iskoristi trenutak i postane čimbenik. Meni smeta, posebno u hrvatskoj vanjskoj politici, što uvijek slijedimo nekoga, a nikada ne vodimo, rekla je predsjednica.
- Ne možemo čekati da nas netko stavi na agendu, moramo se sami nametnuti, biti ovdje, dodala je.
O konkretnim imenima ljudi s kojima se susrela nije htjela govoriti.
- Susrela sam se s jako puno ljudi, neki od njih će sami objaviti na svom Twitteru i Facebooku, neki od njih ne žele biti prominentna imena u medijima, i ja to poštujem. Riječ je o nizu članova Kongresa u smislu administracije koja je republikanska, ali i demokratska, pojasnila je predsjednica.
Novinarka ju je pitala i o trima prijavama koje su zbog njezina odlaska u Ameriku došle u Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa.
- Neka Povjerenstvo radi svoj posao, druge prijave neću komentirati, nadam se da će se Hrvatska modernizirati kao država... Ja osobno kao hrvatska predsjednica uvijek ću raditi u interesu hrvatskog naroda i države, i nastavit ću sve raditi bez obzira na prepreke koje neki čak i umjetno pokušavaju postaviti, zaključila je Kolinda Grabar-Kitarović.
2016-07-22
Opa... Bila ona čak blizu bijele kuće! Bravo!Eroo wrote:
ovo plavušino laprdanje me podsjeća na predizborne priče o hrvatskoj kao najbogatijoj državi na svijetu.
lupeta kako bi sama sebi podigla publicitet.
pametnija je kad šuti...
lupeta kako bi sama sebi podigla publicitet.
pametnija je kad šuti...
sitting_bull-
2015-09-28
Dok Predsjednica razgovara s trećerazrednim milijunašima, Prvi gospodin bi mogao obaviti neke delikatne zadatke tihe diplomacije.
Zapravo, dok se naša Predsjednica lažno smiješi ignorantima američke vanjske politike dok lobira za kupnju američkog oružja i ponosi se što zapovijeda moćnim vodom u sastavu neke njemačke postrojbe, dok se drži vojnički dostojanstveno kao da je rok služila u Bileći, a ne u Bruxellesu, Jakov s osmijehom može dogovoriti slovensko-hrvatsko branje naranči, izradu privjesaka od bodljikave žice.
Zapravo, dok se naša Predsjednica lažno smiješi ignorantima američke vanjske politike dok lobira za kupnju američkog oružja i ponosi se što zapovijeda moćnim vodom u sastavu neke njemačke postrojbe, dok se drži vojnički dostojanstveno kao da je rok služila u Bileći, a ne u Bruxellesu, Jakov s osmijehom može dogovoriti slovensko-hrvatsko branje naranči, izradu privjesaka od bodljikave žice.
jodla kera mrkonjićgradska...Eroo wrote:https://twitter.com/SenRubioPress/status/816752790945021956
Shittinng, Gneč, Provocator, Veber, Babić etc...sve petokolonaš do petokolonaša.. :]: :B-): .
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:jodla kera mrkonjićgradska...Eroo wrote:https://twitter.com/SenRubioPress/status/816752790945021956
Shittinng, Gneč, Provocator, Veber, Babić etc...sve petokolonaš do petokolonaša.. .
Guest- Guest
Kada je taj Rubio u pitanju to bi ti bilo isto tak kao da predsjednik neke države dođe u Hrvatsku i nitko ga ne yebe ni pet posto ali se sastane s onim redikulom što je bio saborski zastupnik a lijepio je šnite pršuta na čelo... Kako se ono zvao? Ah da, Kerum.Eroo wrote:https://twitter.com/SenRubioPress/status/816752790945021956
Shittinng, Gneč, Provocator, Veber, Babić etc...sve petokolonaš do petokolonaša.. .
Da, u odnosu na Kolindu jer i njega su na primjereniji način Ameri dočekivali.Eroo wrote:abraham wrote:
Causescu je manga...
Kolindu je izabrao narod na demokratskim izborima, a tvoje mange nije nitko izabrao,provocator wrote:Da, u odnosu na Kolindu jer i njega su na primjereniji način Ameri dočekivali.Eroo wrote:abraham wrote:
Causescu je manga...
zato takvima narod presudi onako kako su i zaslužili...rafalom!
2016-07-22
Kao i sve drugo rvati sve izvrnu naopako i zloupotrebe. Jednu , inace dobro zamisljenu i potrebitu instancu su pretvorili u "sledghammer" politickih obracuna. Jebi ga ode poljska jos koju godinu naprijed. O Ceskoj da ne pisem......
2014-04-14
Šta je, leftardi, mržnja šišti iz vas na sve strane! Patite, tako i treba.
Regoč wrote:Šta je, leftardi, mržnja šišti iz vas na sve strane! Patite, tako i treba.
Ne mos ti nesto mrziti ako nisi prije volio
Neku smotsnu jadnicu kpja je ocito krpena lutka u rukama stranih obavjestajnih sluzbi - ne mos mrziti.
Ne.
Nego bi mogao zaliti ali niti to nije umjesno u ovom skucaju.
Treba ju ostaviti na miru.
Dok ne dovrsi svoj projekt sukreiranja ..
Onda prebrojte tko je ostao od muskih u hrvatskoj ..ispod 35 .
provocator wrote:Kada je taj Rubio u pitanju to bi ti bilo isto tak kao da predsjednik neke države dođe u Hrvatsku i nitko ga ne yebe ni pet posto ali se sastane s onim redikulom što je bio saborski zastupnik a lijepio je šnite pršuta na čelo... Kako se ono zvao? Ah da, Kerum.Eroo wrote:https://twitter.com/SenRubioPress/status/816752790945021956
Rubio je vjerski fanatik koji se u politici sluzi bogom kao argumentom
Nema to veza s pameti vise
Ode Hrvatska u potpuno kolonijalni polozaj u odnosu na sad , usprkos njenim glupostima o sukreiranju .
Marco Rubio i KGK u svakom slučaju imaju podudarno mišljenje kad su totalitarni režimi u pitanju. Nikome normalnom to ne bi trebalo smetati, a da ima i nenormalnih ima, jebiga...
Eroo wrote:Marco Rubio i KGK u svakom slučaju imaju podudarno mišljenje kad su totalitarni režimi u pitanju. Nikome normalnom to ne bi trebalo smetati, a da ima i nenormalnih ima, jebiga...
E.
Kod tebe normalno sto veli Bog .
I veliki voda. U crvenoj haljini .
I vi nesto imate reci o TOTALITARIZMU
PA PIZDA MU MATERINA , Nismo svi idioti
Paz ovo
ode u drzavnocki posjet i fotka se ispred ograde bijele kuce
Susretne se s politickiM MINIFAKTOROM KOJOJI CAK I TAKAV GLEDA ZAPANJENO U NJENU CRVENU CIPKASTU OPRAVU ZA KURVE
mulja i petlja da se nacija trese od smjeha
Govori o sukreiranju americke vanjske politike
Moz.
Ja cu sukreirati Babi iz Kladuse ...
Komi brani
Susretne se s politickiM MINIFAKTOROM KOJOJI CAK I TAKAV GLEDA ZAPANJENO U NJENU CRVENU CIPKASTU OPRAVU ZA KURVE
mulja i petlja da se nacija trese od smjeha
Govori o sukreiranju americke vanjske politike
Moz.
Ja cu sukreirati Babi iz Kladuse ...
Komi brani
Sora wrote:Paz ovo
a što fali haljini? lijepog je kroja, nigdje nije neprimjereno otvorena i lijepo joj stoji.
crvena? ja cijelo vrijeme mislim kako ti nemaš ništa protiv CRVENOG!
Guest- Guest
provocator wrote:Kada je taj Rubio u pitanju to bi ti bilo isto tak kao da predsjednik neke države dođe u Hrvatsku i nitko ga ne yebe ni pet posto ali se sastane s onim redikulom što je bio saborski zastupnik a lijepio je šnite pršuta na čelo... Kako se ono zvao? Ah da, Kerum.Eroo wrote:https://twitter.com/SenRubioPress/status/816752790945021956
taj mark rubio je malo ozbiljniji od svih hrvatskih političara
Similar topics
» Predsjednica putuje u Ameriku: Susrest će se s Trumpovim ljudima?
» Kolinda se u SAD sastala s Trumpovim neprijateljima
» Doznajemo nove detalje: Evo na koji način će se s covid-potvrdom ulaziti na koncerte i utakmice
» putovala je u Ameriku, fotografirala se na ulici i ne želi reći s kim se sastala
» Predsjednica se sastala učenicima XV. gimnazije nagrađenima u SAD-u!
» Kolinda se u SAD sastala s Trumpovim neprijateljima
» Doznajemo nove detalje: Evo na koji način će se s covid-potvrdom ulaziti na koncerte i utakmice
» putovala je u Ameriku, fotografirala se na ulici i ne želi reći s kim se sastala
» Predsjednica se sastala učenicima XV. gimnazije nagrađenima u SAD-u!
Page 6 of 11