DOJČE VELE:Srbija preti praznom puškom
Page 1 of 1
DOJČE VELE:Srbija preti praznom puškom
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/624701/Dojce-vele-Srbija-preti-praznom-puskom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: DOJČE VELE:Srbija preti praznom puškom
izgleda da lagano na kurac svabama ide ova garnitura na vlasti u srbiji..i da bi ovaj put blokade mogle doci i sa drugih strana...
2015-09-08
sto ces ne moze srbin a da se ne qurtzi i silji quratz bez pokrica..ali mora to raditi...to ej u genima...
2015-09-08
Jadni smo mi koji ni takvoj Srbiji nismo u stanju stisnuti blokadu.
pa jbg jedini smo mi do sad stiskali blokade...i upozoravali da se u srbiji bude odnosno nikad zamrli duhovi proslosti..i da su oni ti koji u biti zele destabilizaciju regije..nitko nije slusao..i sva sreca da su srbi ograniceni i en mogu bez hvalisanja kao sto su to sad ucinili dacic i nikolic..i poceli otvarati oci malo jacim igracima da ipak tamo nesto ne stima...i da ipak nisu tu problemi samo sa hrvatskom..ne moze biti nevin onaj koji se svadi sa svima i svima prijeti..Regoč wrote:Jadni smo mi koji ni takvoj Srbiji nismo u stanju stisnuti blokadu.
2015-09-08
Similar topics
» Dojče vele otkriva:Šta je bio uvod u rat u Jugoslaviji?
» "POVERLJIVA DOKUMENTA BERLINA" Dojče vele: Brisel je spremio "nove" uslove za Srbiju, evo i koje
» Raspop Miras preti iz HrvatskeSPC i Srbija nikad nisu odustali od Velike Srbije i Hrvatska ima pravo na HPC
» Plenky održao govor pred praznom dvoranom u Zadru
» Vele nasukala se jahta
» "POVERLJIVA DOKUMENTA BERLINA" Dojče vele: Brisel je spremio "nove" uslove za Srbiju, evo i koje
» Raspop Miras preti iz HrvatskeSPC i Srbija nikad nisu odustali od Velike Srbije i Hrvatska ima pravo na HPC
» Plenky održao govor pred praznom dvoranom u Zadru
» Vele nasukala se jahta
Page 1 of 1