Martina Dalić pod istragom jer brani kupnju INE,koju vodi njen muž
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Martina Dalić pod istragom jer brani kupnju INE,koju vodi njen muž
jebote dat plenkiju apsolutnu vlast..strah me od toga i pomisliti...uzdam se u onaj dio hdz-a da ce mu namastiti dobro fotelju inace..i oni mogu po tom kukurikuuuu paloma,kurac u ruku pa domaaa.vili40 wrote:vuče,gotovo je sa njima,idući puta još možda pokoji mandat i poslije kukurikuuu paloma,kurac u ruku pa domaaa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Što su oni iz mosta prije izbora govorili,treba li podsjećati na to?I za to su dobili glasove pa tako i moj.Nismo glasali da sad tamo šute ko drek u travi.Nek idu u opoziciju,tamo će više koristi napraviti nego da sad drže lojtre.Plenki tvrdi da može i bez mosta pa nek izvoli,i on i ovi njegovi superhikovi.vuksadinare wrote:jebote dat plenkiju apsolutnu vlast..strah me od toga i pomisliti...uzdam se u onaj dio hdz-a da ce mu namastiti dobro fotelju inace..i oni mogu po tom kukurikuuuu paloma,kurac u ruku pa domaaa.vili40 wrote:vuče,gotovo je sa njima,idući puta još možda pokoji mandat i poslije kukurikuuu paloma,kurac u ruku pa domaaa
vili40-
2015-08-02
plenki je ogoljen...luk i voda..streber...i takav je najopasniji...ako mu se pruzi mogucnost da samostalno kreira vlast...vili40 wrote:Što su oni iz mosta prije izbora govorili,treba li podsjećati na to?I za to su dobili glasove pa tako i moj.Nismo glasali da sad tamo šute ko drek u travi.Nek idu u opoziciju,tamo će više koristi napraviti nego da sad drže lojtre.Plenki tvrdi da može i bez mosta pa nek izvoli,i on i ovi njegovi superhikovi.vuksadinare wrote:jebote dat plenkiju apsolutnu vlast..strah me od toga i pomisliti...uzdam se u onaj dio hdz-a da ce mu namastiti dobro fotelju inace..i oni mogu po tom kukurikuuuu paloma,kurac u ruku pa domaaa.vili40 wrote:vuče,gotovo je sa njima,idući puta još možda pokoji mandat i poslije kukurikuuu paloma,kurac u ruku pa domaaa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a dobro,onda nek dalje glume fikus
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dalićka pod istragom jer brani kupnju INA-e koju vodi njezin suprug
» Martina Dalić donosi Lex Todorić
» I Martina Dalić uhvaćena s prstima u pekmezu
» Velimir Bujanec:"Živjela Martina Dalić 'pametna'"