Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
idemo u brelApizzon wrote:dobro, u brelU
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
Ovako je govorio Vučić : Kada je počeo rat u Bosni, jednostavno sam otišao da branim srpstvo
Juli 2007:06 2015
Portal Vijesti.ba došao je u posjed faksimila 21 godinu starog intervjua aktuelnog premijera Srbije Aleksandra Vučića. U razgovoru za srbijanski list “Duga” od 6. avgusta 1994. godine, Vučić između ostalog priznaje da je učestvovao u ratu u BiH kao dobrovoljac, te da je “jednostavno otišao da brani srpstvo”.
“Kada je počeo rat u Bosni, ja sam otišao u srpsko Sarajevo i prijavio se kao dobrovoljac. Nisam bio član stranke, jednostavno sam otišao. Znao sam neke prijatelje i zato sam otišao da branim srpstvo. Bio sam neko vrijeme na Jevrejskom groblju (op.a. iznad Sarajeva), a onda razgovarao sa Guzinom i Dutinom, i prešao sam na TV Pale, da pripremam izveštaje za Unprofor. Obišao sam celu istočnu Bosnu sa kamermanom. Prve linije”, kazao je, između ostalog, Vučić u navedenom intervjuu.
(Kliker.info)
hm, mi, idem u brelEvuksadinare wrote:idemo u brelApizzon wrote:dobro, u brelU
ima vise brela, u nizu
Guest- Guest
Jugoslavija je propala jer nije imala HDZ? Hrvatska je, prema Sori, osigurala svoj opstanak.Sora wrote:Zato jerRegoč wrote:Soro, bolesnice, zašto se Jugoslavija raspala kad je bila tako bajna?
Nije imala ADZ
jerbo francek je bil samo general u pemziji. Srao nesto po povijesti o zidovima i srbima
Ali nije imal vlast i pobocnike tipa pizza majstora za ministra obrane
Kermit-
2014-04-17
ako je brela, pojam za 1, samo turisticko naselje,
ok, idem u brela,
ali, bilo je idem u brele.
ok, idem u brela,
ali, bilo je idem u brele.
Guest- Guest
Zalazak sunca u Brelima
Last edited by pizzon on 5/1/2017, 08:42; edited 2 times in total
Guest- Guest
Pižone, Brela su množina srednjega roda; ova Brela, kao ova prava.
Ključaj Asu, gadi temu.
problem s tom teorijom je što u ex jugi nema spomena vrijednih rudnih bogatstava
marcellus wrote:problem s tom teorijom je što u ex jugi nema spomena vrijednih rudnih bogatstava
nema veze, baš fora zvuči
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a i s robovima je problem, jer posla očito nema i ljudi gibaju u švabiju i irsku
kakvo je to ropstvo di ne radiš i možeš otić gdje hoćeš i kad hoćeš
kakvo je to ropstvo di ne radiš i možeš otić gdje hoćeš i kad hoćeš
ima.marcellus wrote:problem s tom teorijom je što u ex jugi nema spomena vrijednih rudnih bogatstava
srebra i bakra u srbiji. i nesto kositra.
2014-12-30
Bosna puna zeljezne rude,Zenice rade vec desetljecima,non stop..Njemcima za metalursku industriju,dusu dalo
Guest- Guest
zato ingote uvoze iz susjedne iim kine.
2014-12-30
http://croative.net/?p=35272marcellus wrote:problem s tom teorijom je što u ex jugi nema spomena vrijednih rudnih bogatstava
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ima, ima jebeno dobrih nalazista al to je najmanje bitnomarcellus wrote:problem s tom teorijom je što u ex jugi nema spomena vrijednih rudnih bogatstava
prva stvar, tu bivsu drzavu su razbili njeni gradjani , prvenstveno srbi koji su poceli sa jogurat revolucijom i milosevicevim nacional nastupima, onda hrvati koji su reagiral na izazov, onda slovenci kojima je obecavana eurointegracija i zivot za bogove, onda muslimani koji su vidjeli priliku da i oni ugrabe neki svoj prostor te onda naravno i shiptari, deset cia i deset mosada i deset kgba i deset alijenskih rasa je nebi mogli rasturit da je narod valjao, ali narod je krenuo za putujucim zabavljacima koji su obecavali svasta, i dobili su svasta, i koji kurac se sad kuka na kamare od vardara pa do triglava, ja sam svjedocio tom vremenu i svjedocio sam u svojih pun kurac godina zivota koliko je idiota zivjelo i ostalo da zivi na tom prostoru,
sad kad je to rasturanje gotovo svi bi da nekako sjebu onog drugog umjesto da se zabave svojim problemima, da pokusaju izgradit svojim potomcima neku osnovu za buducnost, eto sto ste vi juzni salveni, kurac ste vi od juznijeh slavena, samo nanos mulja na ovim prostorima, i pizone, ne jedi govna sa ciom, cia samo radi svoj posao a da nema domacih izdajnika i idiota koji ih slijede zivot bi bio puno mirniji, i to ne mislim na rasturanje ex drzave, nego mislim i na sadasnje narode i njihove drzavice, i oni slijede kojekakve uguzicare i dupelisce svjetskih fukara, ljudi bez karaktera i ponosa, i ti si takav, svaki malo bi se uvukao nekom u supak jer je to cool i obecavajuce
prva stvar, tu bivsu drzavu su razbili njeni gradjani , prvenstveno srbi koji su poceli sa jogurat revolucijom i milosevicevim nacional nastupima, onda hrvati koji su reagiral na izazov, onda slovenci kojima je obecavana eurointegracija i zivot za bogove, onda muslimani koji su vidjeli priliku da i oni ugrabe neki svoj prostor te onda naravno i shiptari, deset cia i deset mosada i deset kgba i deset alijenskih rasa je nebi mogli rasturit da je narod valjao, ali narod je krenuo za putujucim zabavljacima koji su obecavali svasta, i dobili su svasta, i koji kurac se sad kuka na kamare od vardara pa do triglava, ja sam svjedocio tom vremenu i svjedocio sam u svojih pun kurac godina zivota koliko je idiota zivjelo i ostalo da zivi na tom prostoru,
sad kad je to rasturanje gotovo svi bi da nekako sjebu onog drugog umjesto da se zabave svojim problemima, da pokusaju izgradit svojim potomcima neku osnovu za buducnost, eto sto ste vi juzni salveni, kurac ste vi od juznijeh slavena, samo nanos mulja na ovim prostorima, i pizone, ne jedi govna sa ciom, cia samo radi svoj posao a da nema domacih izdajnika i idiota koji ih slijede zivot bi bio puno mirniji, i to ne mislim na rasturanje ex drzave, nego mislim i na sadasnje narode i njihove drzavice, i oni slijede kojekakve uguzicare i dupelisce svjetskih fukara, ljudi bez karaktera i ponosa, i ti si takav, svaki malo bi se uvukao nekom u supak jer je to cool i obecavajuce
» Mladen Ivanic u NU2 zastupa istu fasisticku politiku kpjom su Srbi razbili Jugoslaviju
» DW: Nemačka politički patuljak, EU liči na Jugoslaviju
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Slučaj "Nemačka": Vojnici traže odštetu zbog osiromašenog uranijuma na Balkanu
» Mladen Ivanic u NU2 zastupa istu fasisticku politiku kpjom su Srbi razbili Jugoslaviju
» DW: Nemačka politički patuljak, EU liči na Jugoslaviju
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Slučaj "Nemačka": Vojnici traže odštetu zbog osiromašenog uranijuma na Balkanu
Page 5 of 5