Drug Tito - najveća ličnost 20. veka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Drug Tito - najveća ličnost 20. veka
Čiča Draža je rehabilitovan... i na kraju krajeva on nije bežao kao Pavelić.Sora wrote:starac wrote:Jedino ko može da se uporedi s Titom je naš čiča Draža, a i Milošević jer se jedini trudeo da sačuva Jugoslaviju.
Draza i Tito su bili neprijatelji.
Draza je cetnik .
Osudeni na smrt zbog zlocinstava u 2. Ratu
Danas po celoj Evropi možeš da nosiš sliku čiča Draže i niko ti ništa neće i policija ti ništa ne može zakonski osim u Hrvatskoj, jer u Hrvatskoj ne vole antifašiste.
Guest- Guest
Veljko Kadijević i Milošević su velike ličnosti kao i Tito, ali nije se moglo ništa. Da je Tito bio živ on bi rešio situaciju u 3 dana i sačuvao Jugoslaviju, ali da je on bio živ ne bi ni došlo do te situacije.Eroo wrote:A Milošević je pljunuti Tito, jelda?Sora wrote:starac wrote:Jedino ko može da se uporedi s Titom je naš čiča Draža, a i Milošević jer se jedini trudeo da sačuva Jugoslaviju.
Draza je cetnik .
Guest- Guest
Koje situacije? To da svatko ima svoju kuću i svoj kućni proračun? Vidio si kako je Sloba nemilice trošio zajedničke devize...starac wrote:Veljko Kadijević i Milošević su velike ličnosti kao i Tito, ali nije se moglo ništa. Da je Tito bio živ on bi rešio situaciju u 3 dana i sačuvao Jugoslaviju, ali da je on bio živ ne bi ni došlo do te situacije.Eroo wrote:A Milošević je pljunuti Tito, jelda?Sora wrote:starac wrote:Jedino ko može da se uporedi s Titom je naš čiča Draža, a i Milošević jer se jedini trudeo da sačuva Jugoslaviju.
Draza je cetnik .
To je po mome bio najvažniji razlog za "situaciju" , mada neki misle drugačije od mene ...
Jebote, Sloba ko razbojnik upao u Narodnu banku, pokupio naše devize i šeta mošti cara Lazara uzduž i poprijeko,
organizira milijunske "Mitinge istine" diljem države i sjeo na vojne resurse kao da su mu ćaćini...
Iz takve države se bježi glavom bez obzira...
PS: Velika ličnost iz onoga razdoblja je jedino Tuđman. Da je imao iste resurse kao Sloba mislim da bi Solun bio naš.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Kljucaj.
2014-04-14
Kad sravniš račune za 20. stoljeće, iza Ljubičice Biele ostalo je najviše žrtavah.jastreb wrote:Sad će ti netko od dežurnih domotruba reći: Pa i bio je. Najveći zločinac.Ringo10 wrote:Ne znam je li J. B. Tito najveći u 20. stoljeću, ali je svakako jedan od najvećih, u samome vrhu.
Čekaj ih samo.
ova danas se slika ispred ispred ograde , da je malo siri kadar desno bi bili prosvjednici protiv tko zna cega
tito se rukovao s najvecim drzavnicima svoga doba a ruku drzao nisko o bok , ispod jaja , tako da se onaj drugi mora malo naklonit pri rukovanju
znam da su druga vremena no...
tito se rukovao s najvecim drzavnicima svoga doba a ruku drzao nisko o bok , ispod jaja , tako da se onaj drugi mora malo naklonit pri rukovanju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
qurtschenje bez pokrića.debotoijusto wrote:ova danas se slika ispred ispred ograde , da je malo siri kadar desno bi bili prosvjednici protiv tko zna cega
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» račak- najveća lažna vest s kraja 20.veka
» Tito rekao Joski: Najveca greska mi je sto sam
» Francuzi objavili knjigu o 22 najveca diktatora..medju njima i Tito
» TITO na otvaranju fabrike Linglong: "Najveća investicija ikada, izvoziće 500 miliona evra"
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Tito rekao Joski: Najveca greska mi je sto sam
» Francuzi objavili knjigu o 22 najveca diktatora..medju njima i Tito
» TITO na otvaranju fabrike Linglong: "Najveća investicija ikada, izvoziće 500 miliona evra"
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
Page 2 of 2