Jel zna ko...
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Jel zna ko...
RayMabus wrote:Da , također i generaliziraš i moraliziraš i polaziš od pogrešnog stajališta da sve žene moraju biti kao i ti.metilda wrote:jel' ovo tema ko ona na nekadašnjoj S/F fine cure vs. droce... jedna od najogavnijih tema na svim forumima uopće... :P bez obzora koliko se te cure željele slikati kao droce postoji nešto što se zove empatija iliti sažaljenje prema toj vrsti ispranih mozgova.. mene bi bilo stid poticati na izrugivanje istih.. :P
Neke su droce jednostavno i nezanima ih ni u ludilu da budu opatice.
ah, previše puta sam gledala Zgodnu ženu...
Guest- Guest
Lepa Brena za četvoro.marcellus wrote:dzango wrote:Pazi da neću još da plaćam.Noor wrote:dzango wrote:Svaka ozbiljna domaća agencija za poslovnu pratnju ima po nekoliko takvih.marcellus wrote:
al ne ovako građenih
koliko takvih je tebi dopalo ruku?
pa na firmu, poslovna pratnja
Ja sam miskio da pitaš za poslovne.Noor wrote:e moj džango...pa zar je moguće da ništa sličnog ne ubereš bez plaćanja?!dzango wrote:Pazi da neću još da plaćam.Noor wrote:dzango wrote:Svaka ozbiljna domaća agencija za poslovnu pratnju ima po nekoliko takvih.marcellus wrote:
al ne ovako građenih
a šarm, a lijepa riječ? gdje nestade?
Ma ok ...namjerno sam stavio da nemislim na tebe osobno nego pricam opcenito.metilda wrote:RayMabus wrote:Da , također i generaliziraš i moraliziraš i polaziš od pogrešnog stajališta da sve žene moraju biti kao i ti.metilda wrote:jel' ovo tema ko ona na nekadašnjoj S/F fine cure vs. droce... jedna od najogavnijih tema na svim forumima uopće... :P bez obzora koliko se te cure željele slikati kao droce postoji nešto što se zove empatija iliti sažaljenje prema toj vrsti ispranih mozgova.. mene bi bilo stid poticati na izrugivanje istih.. :P
Neke su droce jednostavno i nezanima ih ni u ludilu da budu opatice.
ah, previše puta sam gledala Zgodnu ženu...
Uostalom ti se boriš kao za sve žene a misliš da su sve ko i ti .....lijepo otiđi na onaj link pa pogledaj slike ....11 je zanimljiva SAMA se naguzila i snimila pičku od zadi.
Jel ju tko tjerao ?
Nije.
Pa onda prestani ih branit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nisi, to je marcel spomenuo tek kasnijedzango wrote:Ja sam miskio da pitaš za poslovne.Noor wrote:e moj džango...pa zar je moguće da ništa sličnog ne ubereš bez plaćanja?!dzango wrote:Pazi da neću još da plaćam.Noor wrote:dzango wrote:
Svaka ozbiljna domaća agencija za poslovnu pratnju ima po nekoliko takvih.
Guest- Guest
Seks je najprirodnija stvar na planeti i ako se poštiva slobodna volja sudionika u istom to je sve ok.
To šta jedan dio ženske populacije ( feminstkinje nekakve il tako , konzervativne feminstkinje ) pokušavaju prodat pricu da se one ne hebu nego zatrudne po duhu svetome......e jbga stvarno nismo djeca u kuraz.
To šta jedan dio ženske populacije ( feminstkinje nekakve il tako , konzervativne feminstkinje ) pokušavaju prodat pricu da se one ne hebu nego zatrudne po duhu svetome......e jbga stvarno nismo djeca u kuraz.
2014-04-11
Donila ih roda.RayMabus wrote:Seks je najprirodnija stvar na planeti i ako se poštiva slobodna volja sudionika u istom to je sve ok.
Ja odheben svaku koja mi se postavi na nacin da se ona ne hebe nego je djevica i neki kurza palac koji kao ne voli seks.
Prodaji ti price mala nekom drugom.
2014-04-11
Konzervativni feminizam .....upozna sam dosta takvih cura ....sve sam ih odreda odjeba.
2014-04-11
Osobe ( duše , umove ) koji su me išli pravit budalom a to nisam sve odredom odhebem ....zahebaji ti nekog drugog.RayMabus wrote:Konzervativni feminizam .....upozna sam dosta takvih cura ....sve sam ih odreda odjeba.
Ja volim otvorene iskrene ljude a ne neke koji mi nešto glumataju.
AJMO PEDALA.
Last edited by RayMabus on 4/1/2017, 15:28; edited 1 time in total
2014-04-11
Uff... ne znam kako da ti kažem, ali agencijama za poslovnu pratnju se ne plaća nikakva pratnja...Noor wrote:nisi, to je marcel spomenuo tek kasnijedzango wrote:Ja sam miskio da pitaš za poslovne.Noor wrote:e moj džango...pa zar je moguće da ništa sličnog ne ubereš bez plaćanja?!dzango wrote:Pazi da neću još da plaćam.Noor wrote:
A ja odo opet pogledat ovu trebu ....stvarno je dobra ...prirodna ....vrh p.dawson wrote:http://yougotleaked.com/diletta-leotta-nude-photos-leaked/
2014-04-11
dzango wrote:Uff... ne znam kako da ti kažem, ali agencijama za poslovnu pratnju se ne plaća nikakva pratnja...Noor wrote:nisi, to je marcel spomenuo tek kasnijedzango wrote:Ja sam miskio da pitaš za poslovne.Noor wrote:e moj džango...pa zar je moguće da ništa sličnog ne ubereš bez plaćanja?!dzango wrote:
Pazi da neću još da plaćam.
sve si ti ispitao i saznao, nema iznenađenja, jel
Guest- Guest
o, pa ti si se probudioStanojko wrote:Inace, Srecna Nova od Cice!
Sretna i tebi, svako dobro
Guest- Guest
Stanojko wrote:Inace, Srecna Nova od Cice!
trebalo ti je tri dana da dođeš k sebi, a?
Slika broj 11 je u svakom slucaju zanimljivija od INE.RayMabus wrote:A ja odo opet pogledat ovu trebu ....stvarno je dobra ...prirodna ....vrh p.dawson wrote:http://yougotleaked.com/diletta-leotta-nude-photos-leaked/
2014-04-11
RayMabus wrote:Slika broj 11 je u svakom slucaju zanimljivija od INE.RayMabus wrote:A ja odo opet pogledat ovu trebu ....stvarno je dobra ...prirodna ....vrh p.dawson wrote:http://yougotleaked.com/diletta-leotta-nude-photos-leaked/
2014-04-11
Dobra je treba skroz , nikad nisam cuo za nju al baš mi je drago da je Marc otvorio ovu temu.
FIna skroz ....prirodna.
FIna skroz ....prirodna.
2014-04-11
Teško da može da bude iznenađenja. Koliko znam, uvek se plaća unapred. Bio moj kum jednom.Noor wrote:dzango wrote:Uff... ne znam kako da ti kažem, ali agencijama za poslovnu pratnju se ne plaća nikakva pratnja...Noor wrote:nisi, to je marcel spomenuo tek kasnijedzango wrote:Ja sam miskio da pitaš za poslovne.Noor wrote:
e moj džango...pa zar je moguće da ništa sličnog ne ubereš bez plaćanja?!
sve si ti ispitao i saznao, nema iznenađenja, jel
Srećna i tebi. Gde su ti kvačice na slovima?Stanojko wrote:Inace, Srecna Nova od Cice!
http://www.vecernji.hr/techno/pogledajte-najbolje-fotografije-ulovljene-google-street-viewom-1140055/multimedia/p13
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4