Vuk Drašković:Srbi su najveći krivci za rat i zločine,priznajmo poraz!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vuk Drašković:Srbi su najveći krivci za rat i zločine,priznajmo poraz!
Ne seri. Prodavao ju je za 10 dinara. U Srbu.vuksadinare wrote: 'kupite veliku srbiju samo 100 dinara'
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mnogi su prešli na poziv kralja iz Londona. Najveći antikomunisti poput Draže nisu. U partizane su prelazili i domobrani i ustaše.tre911 wrote:Ne znam baš džango, ja sam u obzir uzeo i parametre iz ww2 kada je na stotine tiusuća četnika prešlo u partizaniju i prebacilo samo znakovlje, to jest kokardu stavili iznutra.dzango wrote:Nikakve on nema veze sa četnicima. Ako već biraš, onda je to Koštunica. Vuk je manita budala i zamlata.tre911 wrote:Tipični četnik je vuk drašković kao i svi četnici, oportunisti bezrezervni koji mjenjaju boje zastava prema potrebi i prema onome ko je u tom trenu jači na terenu.dzango wrote:Koja bre mladost? Taj je u mladosti bio komunista. U zrelosti četnik a danas je govno i budala, što je u osnovi uvek i bio.jastreb wrote:
Pa čovjek je shvatio zablude iz mladosti.
Tko od nas nije u mladosti imao zablude?
Najveća je zabluda danas tvrditi da su BH muslimani,ustvari Srbi ili Hrvati. Oni to nisu i nikada neće biti.
I ja sam 1991 i 1992 živio u toj zabludi.
Danas mi to ne pada na um.
Ili ono Hrvatska do Drine,ili hrvatski barjak na Romaniji.
Teške zablude.
Ili srpski Karlovac! Kordunovac!
Vuce, bitango belosvetska, ne uzimaj ljude u usta da imas i malo ljudskosti.
Slao dobrovoljce na front i etiketira druge, ukljucujuci i mene.
Zena mu je lopurda Crnogorska a on fukara.
Kako ga ne bi pozvali u Hag, mora kao i Milo da peva.
Slao dobrovoljce na front i etiketira druge, ukljucujuci i mene.
Zena mu je lopurda Crnogorska a on fukara.
Kako ga ne bi pozvali u Hag, mora kao i Milo da peva.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
dobro za 10 dinara...jbg zato sam i citirao iz tog filmica...jastreb wrote:Ne seri. Prodavao ju je za 10 dinara. U Srbu.vuksadinare wrote: 'kupite veliku srbiju samo 100 dinara'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ko laze da nato nije intervenisao u hrvatskoj.
pre svega politicki, a zatim dikrektno
obukom, logistikom,
i pre svega " disciplinovanjem srbije "
do statusa nutralnosti.
sta je trebalo, da naprave jasenovac II ??
obukom, logistikom,
do statusa nutralnosti.
Guest- Guest
marcellus wrote:tre911 wrote:
A NATO je intervenirao u RH? Ajde prvi glas.
pižon ko pižon
Obćenito, njimi vlada mahnitost. Ne triba im se zato čuditi.
Stribor-
2015-09-22
dobro, nije ( kad bi se zezali )
ajde ne kenjajte
ajde ne kenjajte
Last edited by pizzon on 4/1/2017, 13:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ni u približnom broju. Pogledaj tablicu pa će ti biti jasno odakle odjednom priljev srba u partizane od gotovo 200k. i to bez kosova i vojvodinedzango wrote:Mnogi su prešli na poziv kralja iz Londona. Najveći antikomunisti poput Draže nisu. U partizane su prelazili i domobrani i ustaše.tre911 wrote:Ne znam baš džango, ja sam u obzir uzeo i parametre iz ww2 kada je na stotine tiusuća četnika prešlo u partizaniju i prebacilo samo znakovlje, to jest kokardu stavili iznutra.dzango wrote:Nikakve on nema veze sa četnicima. Ako već biraš, onda je to Koštunica. Vuk je manita budala i zamlata.tre911 wrote:Tipični četnik je vuk drašković kao i svi četnici, oportunisti bezrezervni koji mjenjaju boje zastava prema potrebi i prema onome ko je u tom trenu jači na terenu.dzango wrote:
Koja bre mladost? Taj je u mladosti bio komunista. U zrelosti četnik a danas je govno i budala, što je u osnovi uvek i bio.
Guest- Guest
..znaci nama po tebi nitko nije smio prodati,dati naoruzanje dok ste vi bili puni oruzja ko brod...naravmno da nam nitko nije dao mozda bi ste onda nas mogli dobiti.....nato ako je pomagao pomagao je zemlju an koju ej izvrsena agresija i zlocini..pizzon wrote:ko laze da nato nije intervenisao u hrvatskoj.
obukom, logistikom,
do statusa nutralnosti.
2015-09-08
Kažem ja, za 10-15 godina će biti da su NATO vojnici poterali srbe sa vekovnih srpskih ognjištapizzon wrote:ko laze da nato nije intervenisao u hrvatskoj.
obukom, logistikom,
do statusa nutralnosti.
Guest- Guest
Taj broj nije baš relevantan jer su partizani iz Srbije već 42. otišli u Bosnu. A i najlogičnije je prelazak iz četnika u partizane jer su oba pokreta bila protiv okupatora.tre911 wrote:Ni u približnom broju. Pogledaj tablicu pa će ti biti jasno odakle odjednom priljev srba u partizane od gotovo 200k. i to bez kosova i vojvodinedzango wrote:Mnogi su prešli na poziv kralja iz Londona. Najveći antikomunisti poput Draže nisu. U partizane su prelazili i domobrani i ustaše.tre911 wrote:Ne znam baš džango, ja sam u obzir uzeo i parametre iz ww2 kada je na stotine tiusuća četnika prešlo u partizaniju i prebacilo samo znakovlje, to jest kokardu stavili iznutra.dzango wrote:Nikakve on nema veze sa četnicima. Ako već biraš, onda je to Koštunica. Vuk je manita budala i zamlata.tre911 wrote:
Tipični četnik je vuk drašković kao i svi četnici, oportunisti bezrezervni koji mjenjaju boje zastava prema potrebi i prema onome ko je u tom trenu jači na terenu.
NATO pomoć nama veze sa tim već sa njihovim interesima. Ameri se ne upravljaju pomaganjem ubogima već svojim interesima.vuksadinare wrote:..znaci nama po tebi nitko nije smio prodati,dati naoruzanje dok ste vi bili puni oruzja ko brod...naravmno da nam nitko nije dao mozda bi ste onda nas mogli dobiti.....nato ako je pomagao pomagao je zemlju an koju ej izvrsena agresija i zlocini..pizzon wrote:ko laze da nato nije intervenisao u hrvatskoj.
obukom, logistikom,
do statusa nutralnosti.
Već sam pisao ovdje, bio sam 3 mjeseca u BG 1986. Bio sam mlad i provodio se po BG, splavovima, Zoni Zamfirovoj, u odličnoj ponudi Hotela Prag imao restoran u podzemnom dijelu.vuksadinare wrote:.....jos mi stari rekao...kad smo kolega i ja izasli iz beograda taj dan a dosli su sa autom inace bi isli zeljeznicom jer je radio u zeljeznici..ali tada su bili sve cesci prekidi prometa na pruzi zagreb-beograd napose u sitocnoj slavoniji jer je bilo ucestalo postavljanje barikada na prugu i miniranja pa cak skidanja putnika sa vlaka..narocito u mirkovcima...odlucili su se autom ici taj put...da kad su izasli osjecao se kao da ej opet rođen a narocito veli da nisu jos bili sigurni dok nisu presli granicu...jer tih dana ama bas svaki hravt u srbiji je bio takorec ustasa ili u najmanju ruku spijun koji se tad zatekao...i ejdino sreca ili neko poznanstvo sa viđenijim srbima tamo moglo ih ej izvuci...isto ih je tretirala milicija pod slobinom kontrolom ili ovi cetnoliki sa prosvjeda...
Bio mi stvarno odlično, ali sam odmah poslije par dana uočio strašan nacionalistički naboj iako je još zvanično vladala posljednja srbijanska titoistička garnitura Ivana Stambolića.
Prednjačio je intelektualni milje, profesori, književnici, povjesničaristudentarija, mediji kao DUGA ili NIN su tada uhvatili zamah u raspirivanju nacionalističkih strasti iako još uvijek vrlo slabo prikriveno a nisu se više baš mnogo ni trudili.
Još tada sam shvatio da neće biti dobro i da se orkan iza ili ispod brda valja. Povod je bio Ko0sovo i iseljavanje Srba sa Kosova.
Tješio sam se da je to privremeno iako je bilo očigledno da to neće dobro završiti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
U BiH su srbi sve do sredine 1944 činili 90% partizana. I nisu samo iz četnika uzimali u partizane, uzimali su i iz domobrana pa i iz Handžar Divizije.dzango wrote:Taj broj nije baš relevantan jer su partizani iz Srbije već 42. otišli u Bosnu. A i najlogičnije je prelazak iz četnika u partizane jer su oba pokreta bila protiv okupatora.tre911 wrote:Ni u približnom broju. Pogledaj tablicu pa će ti biti jasno odakle odjednom priljev srba u partizane od gotovo 200k. i to bez kosova i vojvodinedzango wrote:Mnogi su prešli na poziv kralja iz Londona. Najveći antikomunisti poput Draže nisu. U partizane su prelazili i domobrani i ustaše.tre911 wrote:Ne znam baš džango, ja sam u obzir uzeo i parametre iz ww2 kada je na stotine tiusuća četnika prešlo u partizaniju i prebacilo samo znakovlje, to jest kokardu stavili iznutra.dzango wrote:
Nikakve on nema veze sa četnicima. Ako već biraš, onda je to Koštunica. Vuk je manita budala i zamlata.
2015-09-24
ipak je dosta velika razlika biti u beogradu 1986 godine ili 1991 u danu onih prosvjeda...koji su uz to sto su bili prosvjedi protiv slobe bili izrazito cetnicki i velikosrpski nastrojeni...stari ej rekao da ej to bilo sveopceludilo tog dana i tih dana..kad su isli setat bg ulicama gotovo si nailazio na tipove sa sajkacam,kokardama,bradama...jednostavno su sutjeli da ovi ne skuze hr narjecje...drzali su se hotela..i setali samo u par okolnih ulica....jeli su u nekom restoranu dgje je lik imao ogroman poster vuka draskovica i seselja...ali nije ih dirao ili provocirao jel su ovi bili gosti koji su placali dobro...ali nije ih bas ni milo gledao...isti dan predvecer kad su bili neredi vracali su se iz bg za zagreb..jer je sastanak zbog nereda prekinut i odgođen na neodređeno vrijeme...sva sreca da su imali auto novosadskih registracija....jer su prije dolaska u beograd svratili u novi sad kod jednog kolege koji je uzgred bio mađar pa im je sam predlozio da auto sa zg regama parkiraju kdo njega u dvoriste a njegovim autom se zapute u beges....kad su se vratili kod njega u novi sad nisu se dugo zadrzali vec su iskoristili mrak i odmah se zaputili nazad u hrvatsku....samo su se bojali da ih ne zaustavi srpska milicija ali drugog izlaza nije bilo...nisu mogli ostat duze zbog posla...sva sreca brzo su izasli an autocestu i do hr granice samo su vidjeli jednu patrolu ali posto je bilo hladno vrijeme ti su bili u autu...Ringo10 wrote:Već sam pisao ovdje, bio sam 3 mjeseca u BG 1986. Bio sam mlad i provodio se po BG, splavovima, Zoni Zamfirovoj, u odličnoj ponudi Hotela Prag imao restoran u podzemnom dijelu.vuksadinare wrote:.....jos mi stari rekao...kad smo kolega i ja izasli iz beograda taj dan a dosli su sa autom inace bi isli zeljeznicom jer je radio u zeljeznici..ali tada su bili sve cesci prekidi prometa na pruzi zagreb-beograd napose u sitocnoj slavoniji jer je bilo ucestalo postavljanje barikada na prugu i miniranja pa cak skidanja putnika sa vlaka..narocito u mirkovcima...odlucili su se autom ici taj put...da kad su izasli osjecao se kao da ej opet rođen a narocito veli da nisu jos bili sigurni dok nisu presli granicu...jer tih dana ama bas svaki hravt u srbiji je bio takorec ustasa ili u najmanju ruku spijun koji se tad zatekao...i ejdino sreca ili neko poznanstvo sa viđenijim srbima tamo moglo ih ej izvuci...isto ih je tretirala milicija pod slobinom kontrolom ili ovi cetnoliki sa prosvjeda...
Bio mi stvarno odlično, ali sam odmah poslije par dana uočio strašan nacionalistički naboj iako je još zvanično vladala posljednja srbijanska titoistička garnitura Ivana Stambolića.
Prednjačio je intelektualni milje, profesori, književnici, povjesničaristudentarija, mediji kao DUGA ili NIN su tada uhvatili zamah u raspirivanju nacionalističkih strasti iako još uvijek vrlo slabo prikriveno a nisu se više baš mnogo ni trudili.
Još tada sam shvatio da neće biti dobro i da se orkan iza ili ispod brda valja. Povod je bio Ko0sovo i iseljavanje Srba sa Kosova.
Tješio sam se da je to privremeno iako je bilo očigledno da to neće dobro završiti.
2015-09-08
Htio sam naglasiti kad je sve to počinjalo ...vuksadinare wrote:ipak je dosta velika razlika biti u beogradu 1986 godine ili 1991 u danu onih prosvjeda...koji su uz to sto su bili prosvjedi protiv slobe bili izrazito cetnicki i velikosrpski nastrojeni...stari ej rekao da ej to bilo sveopceludilo tog dana i tih dana..kad su isli setat bg ulicama gotovo si nailazio na tipove sa sajkacam,kokardama,bradama...jednostavno su sutjeli da ovi ne skuze hr narjecje...drzali su se hotela..i setali samo u par okolnih ulica....jeli su u nekom restoranu dgje je lik imao ogroman poster vuka draskovica i seselja...ali nije ih dirao ili provocirao jel su ovi bili gosti koji su placali dobro...ali nije ih bas ni milo gledao...isti dan predvecer kad su bili neredi vracali su se iz bg za zagreb..jer je sastanak zbog nereda prekinut i odgođen na neodređeno vrijeme...sva sreca da su imali auto novosadskih registracija....jer su prije dolaska u beograd svratili u novi sad kod jednog kolege koji je uzgred bio mađar pa im je sam predlozio da auto sa zg regama parkiraju kdo njega u dvoriste a njegovim autom se zapute u beges....kad su se vratili kod njega u novi sad nisu se dugo zadrzali vec su iskoristili mrak i odmah se zaputili nazad u hrvatsku....samo su se bojali da ih ne zaustavi srpska milicija ali drugog izlaza nije bilo...nisu mogli ostat duze zbog posla...sva sreca brzo su izasli an autocestu i do hr granice samo su vidjeli jednu patrolu ali posto je bilo hladno vrijeme ti su bili u autu...Ringo10 wrote:Već sam pisao ovdje, bio sam 3 mjeseca u BG 1986. Bio sam mlad i provodio se po BG, splavovima, Zoni Zamfirovoj, u odličnoj ponudi Hotela Prag imao restoran u podzemnom dijelu.vuksadinare wrote:.....jos mi stari rekao...kad smo kolega i ja izasli iz beograda taj dan a dosli su sa autom inace bi isli zeljeznicom jer je radio u zeljeznici..ali tada su bili sve cesci prekidi prometa na pruzi zagreb-beograd napose u sitocnoj slavoniji jer je bilo ucestalo postavljanje barikada na prugu i miniranja pa cak skidanja putnika sa vlaka..narocito u mirkovcima...odlucili su se autom ici taj put...da kad su izasli osjecao se kao da ej opet rođen a narocito veli da nisu jos bili sigurni dok nisu presli granicu...jer tih dana ama bas svaki hravt u srbiji je bio takorec ustasa ili u najmanju ruku spijun koji se tad zatekao...i ejdino sreca ili neko poznanstvo sa viđenijim srbima tamo moglo ih ej izvuci...isto ih je tretirala milicija pod slobinom kontrolom ili ovi cetnoliki sa prosvjeda...
2015-09-24
Kako se ti onda nikako riešti jugoslavenstva?jastreb wrote:Pa čovjek je shvatio zablude iz mladosti.vuksadinare wrote:ovome se prosvjetlio mozak..cak bi se i snjim dalo normalno razgovarat pa cak i uspostaviti normalne odnose da je na valsti u srbiji...makar je i on bivsi cetnik..ali koji nije vise slijep...za razliku od ovih danas koji su na vlasti u srbiji
Najveća je zabluda danas tvrditi da su BH muslimani,ustvari Srbi ili Hrvati. Oni to nisu i nikada neće biti.
Teške zablude.
mjesanac..ne smije kontra rodbine...Regoč wrote:Kako se ti onda nikako riešti jugoslavenstva?jastreb wrote:Pa čovjek je shvatio zablude iz mladosti.vuksadinare wrote:ovome se prosvjetlio mozak..cak bi se i snjim dalo normalno razgovarat pa cak i uspostaviti normalne odnose da je na valsti u srbiji...makar je i on bivsi cetnik..ali koji nije vise slijep...za razliku od ovih danas koji su na vlasti u srbiji
Teške zablude.
2015-09-08
Oh, Jastro, samoubij se!jastreb wrote:Ja opet mislim da samo dva živuća političara sa prostora Srbije i Hrvatske imaju veću političku mudrost od kompletne garniture.
To su,kod Srba Šešelj,a kod Hrvata Mesić.
Ovo ostalo za mene nisu političari.
Pij vodu uz cugu pa nećeš dehidrirati. Glavobolju uzrokuje dehidracija, a ne alkohol.dzango wrote:Niije loša, samo posle boli glava i izgore za vodom.epikur37 wrote:dzango wrote:Ja doživeo katarzu bezbroj puta.epikur37 wrote:Eto, Srbi doživili katarzu, priznali poraz te mole za oprost.
ne sumnjam :D
Uviek je tinjalo, ali se intenzivira nakon Titove smrti.Ringo10 wrote:Htio sam naglasiti kad je sve to počinjalo ...
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Trump doživio najveći poraz dosad, a sad laže o tome
» Lejzbijanje:'HV je cinila zlocine u Oluji.Srbi su 'nejac'.
» Drašković o propasti kraljevine Jugoslavije: "Ludi Srbi ispunili želju najvećih neprijatelja"
» Janša : Predaja modernog naoružanja za 300 tisuća ljudi talibanima je najveći poraz NATO odtkad je osnovan
» SRBI SU VREĆA SMEĆA, ČEKA IH KAZNA ZA ZLOČINE NA KOSOVU! Američki KONGRESMEN prostački vređao Srbiju i preti
» Lejzbijanje:'HV je cinila zlocine u Oluji.Srbi su 'nejac'.
» Drašković o propasti kraljevine Jugoslavije: "Ludi Srbi ispunili želju najvećih neprijatelja"
» Janša : Predaja modernog naoružanja za 300 tisuća ljudi talibanima je najveći poraz NATO odtkad je osnovan
» SRBI SU VREĆA SMEĆA, ČEKA IH KAZNA ZA ZLOČINE NA KOSOVU! Američki KONGRESMEN prostački vređao Srbiju i preti
Page 3 of 4