Denkverbot
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Denkverbot
Volim zezanciju koja je od srca i rado joj se priključim :)betty.boop wrote:salim se drugovi, pa moram ja, kad vas nema ko drugi zayebavat :)
No, ima nešto o čemu sam promišljala prošlih dana.
Kako ovdje postoje sukobi bezvezni između žena različitih profila, tako se ja nigdje ne mogu svrstati niti s jednom onako, onako. Meni su sve one simpatične i drage, svaka s svojom različitošću, a razlike jesu ogromne.
Meni su sve one jedinke, prekrasne, svaka na svoj način i nikada mi neće biti jasni sukobi između njih.
Guest- Guest
Hahahhaha, nisu bili par, al jesu mi bili kumovi. Ova se zvala Elizabeta, pa je znana kao Betika, a za Abenda ne znam, patim ga samo kao Abenda :)betty.boop wrote:betika abend ???
ajoj ... ta mora da je blaga katastrofica neka :D
Ali da, naizgled ovo gore navedeno djeluje kao katastofa, ali naizgled :)
Guest- Guest
sad cem ja nick promijenit, kad je katastrofa, onda je moje ! :D
betty.boop-
2015-01-23
mativka wrote:Volim zezanciju koja je od srca i rado joj se priključim :)betty.boop wrote:salim se drugovi, pa moram ja, kad vas nema ko drugi zayebavat :)
No, ima nešto o čemu sam promišljala prošlih dana.
Kako ovdje postoje sukobi bezvezni između žena različitih profila, tako se ja nigdje ne mogu svrstati niti s jednom onako, onako. Meni su sve one simpatične i drage, svaka s svojom različitošću, a razlike jesu ogromne.
Meni su sve one jedinke, prekrasne, svaka na svoj način i nikada mi neće biti jasni sukobi između njih.
a zena je zeni zmija, to je opce poznato
konkurencija i te seme ... vjerujem da smo labilnije od muskih, pa one s manjkom samopouzdanja uvijek glume dive, a ispadnu na kraju vjestice
betty.boop-
2015-01-23
one koje padaju na sirovom i nisu bas intelektualne :D
betty.boop-
2015-01-23
da se razumijemo - pala sam i ja na to jednom ... al bio je lukav, a ja naivna dusica
e, neces vise, mamu ti :D
e, neces vise, mamu ti :D
betty.boop-
2015-01-23
Pa ne znam sto bih o tome rekla. Da li sam ja pala? Hmmm, ne bih rekla. Dozvoljavam bajku, ma tko ju pisao :)
Ljepota je bitna i sloboda misli, sve je lijepo dok je lijepo:)
Ljepota je bitna i sloboda misli, sve je lijepo dok je lijepo:)
Guest- Guest
mit je da žene padaju na sirove, ili intelektualne. mit je čak da žene padaju na bogate.
istina je da žene padaju na muške. to je sve ča se more reći o ženama.
2014-04-16
ne razumin, jesi ti to, beti, uzela moje prezime?
2014-04-16
jel iman kakvo moralno ili zakonsko pravo na prvu noć?betika abend wrote:na tren, jesan
2014-04-16
ako dobije hrvatska veceras, dobit ces i ti nesto
smisli sta os
smisli sta os
betty.boop-
2015-01-23
betika abend wrote:ako dobije hrvatska veceras, dobit ces i ti nesto
smisli sta os
a, jel si moreš priuštiti još jenoga sirovoga?
i, ne zun ča čini hrvatska, al jo sun upravo došo s 3:0, feel like a winner, baš bi mi godile muške ruke neke žinske da me istaru..
2014-04-16
ma jedu govna, eto sta cinu
ionako mi slabasne rukice za masiranje, ebga
betty.boop-
2015-01-23
gubu, eli?betika abend wrote:ma jedu govna, eto sta cinu
slabašne ručice? nemoj me ješkati sa svojin seksi djelovima tela, taman pokušavan formulirati misao.
učer mi je levijatan preporuči film, captain fantastic. sudbina vezana za rukometnu reprezentaciju ni hotila da ti i jo napravimo dite, ali sve i da je bilo drukčije, da su dobili, ostaje veliki upitnik ča učiniti istin ditetun.
captain fantastic je neki chomski-loving komunist ki ne razumi kako nastaje nož ki koristi, i ki sa svojon dicon živi u oregonskoj prašumi. treniro ih preživljavanju, uči književnosti, matematici, fizici, politici. i, sticajen okolnosti, izloži iz normalnon svitu u kojen, iako obrazovani i sposobni, ispadaju freakovi. dobar film, ako zanemarimo misguided političke koncepte, ali ubilo me ča je na kraju...spoiler...prihvati nojgore od civilizacije; poslo je dicu u normalnu skulu:(
možda bi ti, beti, samo volila razgovarati o tomu kako bi mi uopće došli do diteta, ali ako ćemo se upustiti u fantazije, jel moremo nekako završiti na homeschoolingu?
2014-04-16
a, ča biš činila išnjin?mativka wrote:Dajte dite meni, vi se zaj......te :)
2014-04-16
Istina je, ali i više od istine :) Žene padaju i na žene :)aben wrote:mit je da žene padaju na sirove, ili intelektualne. mit je čak da žene padaju na bogate.
Recimo, usporedivši žene, većinu, u kojoj sam i ja, volimo alfe mužjake. U realnosti, jer je i znanstveno dokazano budući da želimo kvalitetno potomstvo koje je uvjetovano recimo ok genima (mada ja mislim da je sve to sranje).
Nasuprot realnosti, i novim tehnologijama žene padaju opet na što?
Alfa tipkovnica mužjake (jer će valjda djeca biti informatički frikovi ili, što ja znam).
Uglavnom, uglavnom, nemam pojma :)
Guest- Guest
O, o, o :)aben wrote:a, ča biš činila išnjin?mativka wrote:Dajte dite meni, vi se zaj......te :)
Brinula se, njegovala, pružila svu ljubav svijeta, radila na osobnosti pa makar postao teški socijalist, kapitalist, vjerski fanatik, ili nešto poput tebe :D
Guest- Guest
i na žene, ali to je manje.mativka wrote:Istina je, ali i više od istine :) Žene padaju i na žene :)aben wrote:mit je da žene padaju na sirove, ili intelektualne. mit je čak da žene padaju na bogate.
Recimo, usporedivši žene, većinu, u kojoj sam i ja, volimo alfe mužjake. U realnosti, jer je i znanstveno dokazano budući da želimo kvalitetno potomstvo koje je uvjetovano recimo ok genima (mada ja mislim da je sve to sranje).
Nasuprot realnosti, i novim tehnologijama žene padaju opet na što?
Alfa tipkovnica mužjake (jer će valjda djeca biti informatički frikovi ili, što ja znam).
Uglavnom, uglavnom, nemam pojma :)
pa, e, to s alfama, nekako ni dovoljno dobro definirono. alfa učer, ni alfa danas. jedun woody allen je alfa as fuck, a ne more savladati ni macu, a kamoli hijenu.
zoto govorin, žene padaju na muške.
zoč su geni sranje, ma molin te lipo?
2014-04-16
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50