Denkverbot
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
zna on je li dobro ili ne..:Dmativka wrote:To je valjda dobro, ili ne?!maggie13 wrote:naravno..opet aben nas generalizira ;-)kic wrote:aben wrote:meni je beletristika gubljenje vrimena, ako nešto želiš reći, reci, a ne sakrivoš poantu ko da smo u jugoslaviji.
ne sva..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ne, ne, jo kafu pijin sun, ako bi pošli zajeno, unda bi moro govoriti...mativka wrote:Pa meni je sloboda duhovna stvar. Primjer, da te odvedem na kavu od 11 kn. :)aben wrote:pa jel to unda dovoljno da mi digneš kafu na 11 kun?mativka wrote:
Pa ja sam i sama izjavila da se u slobodi osjećam izgubljenom...
2014-04-16
Tko bi vas pohvatao :Dmaggie13 wrote:
zna on je li dobro ili ne..:D
(ja ne mogu:))
Guest- Guest
Vjerojatno ne :)aben wrote:
ne, ne, jo kafu pijin sun, ako bi pošli zajeno, unda bi moro govoriti...
Možda ako bi nadodao sljedećih 11 kn. :D
Guest- Guest
a zoč se ti jednostavno ne bi udala, i tako predola svoju slobodu svon mužu, i unda neka ti un govori ča ti je činiti da ne budeš izgubljena,mativka wrote:Vjerojatno ne :)aben wrote:
ne, ne, jo kafu pijin sun, ako bi pošli zajeno, unda bi moro govoriti...
Možda ako bi nadodao sljedećih 11 kn. :D
a mene ostaviš u tihon kantunu, somoga sa svojin opskurnin idejama, i ćikaricun kafe od 10 kun?
2014-04-16
Sloboda je osobno stanje bez obzira na okolnosti :)aben wrote:
a zoč se ti jednostavno ne bi udala, i tako predola svoju slobodu svon mužu, i unda neka ti un govori ča ti je činiti da ne budeš izgubljena,
a mene ostaviš u tihon kantunu, somoga sa svojin opskurnin idejama, i ćikaricun kafe od 10 kun?
Poput tebe i ćikarice :)
Zašto me stalno pokušavaš udati? :)
Guest- Guest
aben wrote:gljedoj, jo znun da sun upravo reko ko da ne volin gljedati kriminalističke filmove, nego samo čitun policijska izvješća, ali eto, meni je tako.kic wrote:aben wrote:meni je beletristika gubljenje vrimena, ako nešto želiš reći, reci, a ne sakrivoš poantu ko da smo u jugoslaviji.
ne sva..
bilo je romanov ki su me uvukli i navukli na fabulu, ni da ni, but i prefer reports:)
gledam Gran Torino večeras, već sam ga gledao ali ovaj put, mi je cijeli film u sjeni smrti Clintove žene, možda zato što sam razmišljao o smrti majke zadnje vrijeme, dva najbolja prijatelja su u različitim dobima ostali bez svojih majki, i različito su se razvili.. zapravo bolje da ne pričam o tome no, jako me se dojima taj osjećaj, da neke stvari ne možemo dokučiti, you can't fanthom death.. znam da non-fiction može uzvisit čovjeka, ali nekad ne želim straight-forward gimnazijsko podčinjavanje činjenicama, nekad želim Modianov roman i ležati među redovima u nekoj post-traumi koja je samo osobno razumljiva ili nerazumljiva..
ma dobro, neka je, ali stalno mi se izbjegavaš očitovati o poskupljenju kafe, morun čuti tvoju racionalizaciju, kako će nan sa bolnice biti opremljeniji, i manje će se čekati, kako će struja biti jeftinija, kako će policija bolje vatati lopove...mativka wrote:Sloboda je osobno stanje bez obzira na okolnosti :)aben wrote:
a zoč se ti jednostavno ne bi udala, i tako predola svoju slobodu svon mužu, i unda neka ti un govori ča ti je činiti da ne budeš izgubljena,
jarče tože, pa morun ti nekako stati na kroj...
2014-04-16
Niti ikada hoćemo. Ono što možemo je naučiti se s prazninom živjeti...Imaš dvije mogućnosti: biti bolji ili biti lošiji...kic wrote:
neke stvari ne možemo dokučiti.
Guest- Guest
A, ne volim kafiće i nisam tip koji će se naći s nekim na "kavi". Il ću zarondati al na kavicu ne idem :) Radije, nešto rijeđe ali onako baš ispunjeno :) Više sam tip prirode i kućnih zabava.aben wrote:ma dobro, neka je, ali stalno mi se izbjegavaš očitovati o poskupljenju kafe, morun čuti tvoju racionalizaciju, kako će nan sa bolnice biti opremljeniji, i manje će se čekati, kako će struja biti jeftinija, kako će policija bolje vatati lopove...mativka wrote:Sloboda je osobno stanje bez obzira na okolnosti :)aben wrote:
S obzirom na stanje koje ne mogu promijeniti, gledam sniženja toaletnog papira za nedaj Bože, poći u bolnicu pa da imam :D
Uostalom, mislim da nam najviše i treba toaletni papir....ili njima...
Guest- Guest
ti bi bi dobar narkoman,kic wrote:aben wrote:gljedoj, jo znun da sun upravo reko ko da ne volin gljedati kriminalističke filmove, nego samo čitun policijska izvješća, ali eto, meni je tako.kic wrote:aben wrote:meni je beletristika gubljenje vrimena, ako nešto želiš reći, reci, a ne sakrivoš poantu ko da smo u jugoslaviji.
ne sva..
bilo je romanov ki su me uvukli i navukli na fabulu, ni da ni, but i prefer reports:)
gledam Gran Torino večeras, već sam ga gledao ali ovaj put, mi je cijeli film u sjeni smrti Clintove žene, možda zato što sam razmišljao o smrti majke zadnje vrijeme, dva najbolja prijatelja su u različitim dobima ostali bez svojih majki, i različito su se razvili.. zapravo bolje da ne pričam o tome no, jako me se dojima taj osjećaj, da neke stvari ne možemo dokučiti, you can't fanthom death.. znam da non-fiction može uzvisit čovjeka, ali nekad ne želim straight-forward gimnazijsko podčinjavanje činjenicama, nekad želim Modianov roman i ležati među redovima u nekoj post-traumi koja je samo osobno razumljiva ili nerazumljiva..
nekad su se cijenili darkeri, uživatelji tuge, ljudi su in se uvika pokušavali pribižit, valjda ih je privlačilo kako se to neko more nositi s nečin ča je običnin ljudima prestresno. jo ih, ipak, nis voli. meni je nekako to lakši izlaz, održavati sriću je puno izazovnije.
jo imun jednoga bez matere, ono, oka je bi joko moli. not good. imun i jednoga bez oca, all good:)
2014-04-16
mativka wrote:Niti ikada hoćemo. Ono što možemo je naučiti se s prazninom živjeti...Imaš dvije mogućnosti: biti bolji ili biti lošiji...kic wrote:
neke stvari ne možemo dokučiti.
u nekim situacijama nema učenja, o tome i govorim.. samo zatečenost u gubitku, disappearence..
noć
ako sun dobro razumi, dobro je da kafa poskupi jer ti ne greš na kafu?mativka wrote:A, ne volim kafiće i nisam tip koji će se naći s nekim na "kavi". Il ću zarondati al na kavicu ne idem :) Radije, nešto rijeđe ali onako baš ispunjeno :) Više sam tip prirode i kućnih zabava.aben wrote:ma dobro, neka je, ali stalno mi se izbjegavaš očitovati o poskupljenju kafe, morun čuti tvoju racionalizaciju, kako će nan sa bolnice biti opremljeniji, i manje će se čekati, kako će struja biti jeftinija, kako će policija bolje vatati lopove...mativka wrote:Sloboda je osobno stanje bez obzira na okolnosti :)aben wrote:
S obzirom na stanje koje ne mogu promijeniti, gledam sniženja toaletnog papira za nedaj Bože, poći u bolnicu pa da imam :D
Uostalom, mislim da nam najviše i treba toaletni papir....ili njima...
well, kudos...
2014-04-16
grin i jo spati, zagovorili smo se previše..bi sun par sedmic na godišnjen, pa su se odviko..uf..
laku noć!
laku noć!
2014-04-16
Ja gledam sniženja kave :Daben wrote:
ako sun dobro razumi, dobro je da kafa poskupi jer ti ne greš na kafu?
well, kudos...
Pa ti si od onih koji zagovaraju slobodan izbor. Imaš ga. Il ćeš ko ja gledati sniženja kave, il ćeš svoj užitak i trenutke ugode, slobode, plaćati :D
Eto, ja bih ti u termosici napravila kavu, pa ajmo u prirodu :D
Guest- Guest
youre missing the point, nemoš slobodan izbor. kafa je od 1.1. teže oporezovana. činjenica da postoji opcija kafe u termosici ili u poreznoj upravi di je neoporezuju, ni izraz slobode od toga poreza.mativka wrote:Ja gledam sniženja kave :Daben wrote:
ako sun dobro razumi, dobro je da kafa posk,
upi jer ti ne greš na kafu?
well, kudos...
Pa ti si od onih koji zagovaraju slobodan izbor. Imaš ga. Il ćeš ko ja gledati sniženja kave, il ćeš svoj užitak i trenutke ugode, slobode, plaćati :D
a i to tvoje za prirodu, ne zun je li znoš, država naplaćuje ulaz u prirodu.
2014-04-16
http://www.total-croatia-news.com/travel/15512-knin-crossroads-of-the-past-and-the-future
it felt like the 50's in the US..
na žalost, youre missing the point, uvijek imaš slobodan izbor :)aben wrote:youre missing the point, nemoš slobodan izbor. kafa je od 1.1. teže oporezovana. činjenica da postoji opcija kafe u termosici ili u poreznoj upravi di je neoporezuju, ni izraz slobode od toga poreza.mativka wrote:Ja gledam sniženja kave :Daben wrote:
ako sun dobro razumi, dobro je da kafa posk,
upi jer ti ne greš na kafu?
well, kudos...
a i to tvoje za prirodu, ne zun je li znoš, država naplaćuje ulaz u prirodu.
to što ti želiš baš tu piti kavu, to je već druga vrsta problema, uostalom, zar to nije dobro po tebe jer ionako voliš mjesta u kojima nema previše gužve :)
Kod nas se ne naplaćuje jer svud oko mene je tolika divljina da i država ne zalazi :D
Guest- Guest
: Harden mi se čini super tip i van terena i na terenu, vrlo je neopterećen, opušten i nema komplekse. Nikad nije bio inatljiv niti bahat, niti se zamarao kritikama, baš jedan odličan tip usto što je savršen košarkaš.
našo sam te na fejsu abene ptico..
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50